selam arkadaşlarbakıyorumda avrupa yakssı eski havasını bulmuş yinee ohh beeeeneydi o öyle suspus bir avrupa yakası.öncelikle ayhan abicim kusura bakma mesajlarını azönce okuyabildim.malum izin bitti çalışmaya başladım artık.
dedigin gibi çarşambaya kısmetse. oda olmadı cumaya mangala
pazar günü içinde çatalca demiş niko beyşuna emin olabilirsiniz dostlar,benim kadar çatalca turunu kimse isteyemezinşallah diyorum innnnnşallah bi aksilik olmazda gideriz.hüseyin kardeşim sanada geçmiş olsun nerelerdesin yahuuu.meraktan çatlattın bizi.yapma böyle gözün sevem
görüşürüz dostlar.şimdilik hayırlı akşamlar.
slm
herkeese günaydın en güzel günler sizlerin olsun dostlarım
avrupa yakasını en genç dinamik pedalşörleri maalesef
bu akşamda aranızda olamıyacağım hala salya sümük dolaşıyorum ortada bende levent gibi cumaya gücümü toplamaya çalışacağı malum kış hastalıkları yakamı bırakmıyor bu ara cumaya görüşmek üzere inşallah
ramazan kardeşim merhaba bebek nasıl iyimi neler yapıyor inşallah bu havalardan oda nasibini almamıştır.iyi bakın kendinize bebeği hasta etmeyin emi.
O sitemiz ile alakalı bir durum değil Ayhan abi. Bağlı olduğumuz sunucu ile alakalı. Düzeltilecek ama.
Şimdilik ;
Kontrol Paneliniz > Seçenekleri Düzenle kısmından Tarih: & Zaman Seçenekleri bölümünden Zaman Aralığı kısmını (GMT -8:00 Pasific Time ( US & Canada) yaparsanız, şimdilik 5 dk. geriden gelebilirsiniz
Yav geçmiş olsun Hüseyin abi, sende mi sümük oldun? Ehüehe!
Cuma akşamına hazırlayın kendinizi. Şöyle hep birlikte bir toplanalım, epeğidir bir arada olamıyoruz. Mangalımızı yapalım, fantamızı içelim, muhabbetimizi yapalım.
Nedret ABi yada Haşim ABi Sizden Bir Ricam olacak
Forum'daki İsmim Séfa Yerine SEFA Yapabilrmisiniz Öyle Bir Özelliğiniz Varmı İsim değiştirebilmek gibi ?