Arkadaşlar, akşam için söz vermiyorum. Gelirsem sürpriz olsun, şu an itibari ile mal geleceği bilgisi geçildi bana. :boese157: 19:30 a yetiştirilirse gelirim, geçerse gelemem.
Bilgilerinize..
Bu arada, an itibari ile ufaktan yağmur yağdığı gözlenmekte, caydırmasın kimseyi ha :045:
abilerim ben okuldan yeni geldim ve bir baktım listede adım var. Ben yağmurlu havalarda aranızda olamıyorum. bir iki hafta sonra yağmurlu havalarda da gelirim. cuma için hava açık gözüküyor.....
hayırlı akşamlar dostlarnasılsınız bakalım.
baktımda ortam bir hayli kalabalık bende daliyim dedim
şimdi neoluyo ne bitiyo tam anlayamadım valla.fantalar mangallar havada uçuşuyodışarıda şakır şakır yagan bir yagmur var ve devam edecege benziyo arkadaşlar.yagmurdan korktugumdan degil ama bence bu akşam turu yapmayalım.saglıgımız açısından daha iyi olur bence.ama yok illada çıkalım ıslanalım diyorsanız kimler var parmak kaldırsın.
bekliyorum...
arkadaşlar cuma günü bizim motordelisi nin maçı var saat 22:00 de mangalda yapılacak sizleride aramızda görmek isteriz uzun süredir eşlik etmediniz bizlere bakarsınız yeni üyelerimizden gelen olurda tatlımızda olur nedret bunu kaçırmaz hehehe