Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Nedret Günaydın

Anam anam anam Fantaların İhalesini Kim Üstüme Attı Bakim :boese157: :D

Param yok şak şak şak pulum yok şak şak şak malım mülküm olmasın
Ziyanı yok :D

Scudo
@Nedret Günaydın

"Bozuyorun ulen yeminimi, yani rejimi...":D
Savulun bre çarşamba sucuk yapan bre gafiller......:D

Anam anam anam Fantaların İhalesini Kim Üstüme Attı Bakim :boese157: :D

Param yok şak şak şak pulum yok şak şak şak malım mülküm olmasın
Ziyanı yok :D

VE daha bi ismimi değiştiremedi haşim abi Fanta yok Ona :p:boese157: :D

@Levent_K

hehehhehe :D
tamam ağbi kap ordan bir fıçı kutu kasası kutlıyalım heheheh :D :D

anlamam sefa herkes duydu :eek: isim değişikliği için rüşvet verdiğini muahahah :D :D

@Nedret Günaydın

değişiklik olduğuna gore sorun yok heralde abey :D

alırız canınız sağolsun :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Değişmiş :O:O:O:O:O
Çok yakısıklı oldu sımdı ellerınıze saglık ;)

@Sefa Yıldız

Bir daha bak Sefa :D Fanta soğuk olsun bi zahmet, getirene kadar ısınırsa geri gönderirim haberin ola :D

@Koray Karaman

senin için azınlık olabiliriz koray :boese157: :boese157:

akşama tura gel yoksa :2gunsfiri :000002158 :cool:

Arkadaşlar, akşam için söz vermiyorum. Gelirsem sürpriz olsun, şu an itibari ile mal geleceği bilgisi geçildi bana.:mad: :boese157: 19:30 a yetiştirilirse gelirim, geçerse gelemem.

Bilgilerinize..

Bu arada, an itibari ile ufaktan yağmur yağdığı gözlenmekte, caydırmasın kimseyi ha :045: :D

Cümleten hayırlı akşamlar Avrupa Yakası.

saat 8:10 gibi bp nin orada olacağım. haşim-ramazan-özgür bir terslik olursa mesaj atın evden saat 7 gibi mesajlara bakacam.

Sanırım Fatih'e gidilecek.Bu durumda BP'den geçilmeyecek sanırım.O yüzden herkes Tekzen'e gelirse daha iyi olur. ;)

abilerim ben okuldan yeni geldim:mad: ve bir baktım:eek: listede adım var. Ben yağmurlu havalarda aranızda olamıyorum.:( bir iki hafta sonra yağmurlu havalarda da gelirim. cuma için hava açık gözüküyor.....

güzergah nedir arkadaşlar ve kaçta nerde toplanılacak

bu akşam ben gelemiyorum . Herkeze iyi turlar!!

hayırlı akşamlar dostlar:)nasılsınız bakalım.
baktımda ortam bir hayli kalabalık bende daliyim dedim:D
şimdi neoluyo ne bitiyo tam anlayamadım valla.fantalar mangallar havada uçuşuyo:Ddışarıda şakır şakır yagan bir yagmur var ve devam edecege benziyo arkadaşlar.yagmurdan korktugumdan degil ama bence bu akşam turu yapmayalım.saglıgımız açısından daha iyi olur bence.ama yok illada çıkalım ıslanalım diyorsanız kimler var parmak kaldırsın.
bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Tura çıkacak kimse yok galiba.O yüzden kendinizi Cuma gününe hazırlayın. :10: :box2: :cheer:

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
arkadaşlar cuma günü bizim motordelisi nin maçı var saat 22:00 de mangalda yapılacak sizleride aramızda görmek isteriz uzun süredir eşlik etmediniz bizlere bakarsınız yeni üyelerimizden gelen olurda tatlımızda olur nedret bunu kaçırmaz hehehe

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri