Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@kafile

o zaman iptal. çarşamba bişeyler düşünür. iyi akşamlar.

selam arkadaşlar:)bakıyorumda avrupa yakssı eski havasını bulmuş yinee ohh beeee:Dneydi o öyle suspus bir avrupa yakası.öncelikle ayhan abicim kusura bakma mesajlarını azönce okuyabildim.malum izin bitti çalışmaya başladım artık.
dedigin gibi çarşambaya kısmetse. oda olmadı cumaya mangala:D
pazar günü içinde çatalca demiş niko bey:)şuna emin olabilirsiniz dostlar,benim kadar çatalca turunu kimse isteyemez:Dinşallah diyorum innnnnşallah bi aksilik olmazda gideriz.hüseyin kardeşim sanada geçmiş olsun nerelerdesin yahuuu.meraktan çatlattın bizi.yapma böyle gözün sevem:)
görüşürüz dostlar.şimdilik hayırlı akşamlar.

Sadece Avrupa Yakası Olarak Çatalcaya Gidelim .... Kendi grubumuzla gitmesi en iyisidir kanımca..

Biraz bencilce oldu kusura bakmayın gelen herkese kapımız açık demem lazımdı :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
İyi akşamlar Avrupa Yakası..

Bisikletsizim bu ara :) Kadromu sattım. Parçalar dağınık bi şekilde duruyor :D Kafama göre bulursam bişey alıcam bakalım artık..

• Beğen
Günaydın,
Bu akşam aranızda olamayacağım,
Cuma için güç topluyorum. :)

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeee ;)

bol kazançlı bir gün diliyorum herkeseeeeeeeeee :D

çatalca çatalca çatalca :boese153:

Hüooooooooop ! Uyanın breeee Avrupa Yakası :D

Cümleten günaydınlar dostlar. Havanın güzelliğine bakın hele, bizi bisiklete binmeye kışkırtıyor :D

Akşam için söz vermiyorum yine. Gelirsem sürpriz olsun tamam mı? :D

günaydın avrupalı kardeşlerim, gününüz aydın olsun,mecidiyeköyde hava açık güneşli güzel bir gün.Hepinize bol kazançlar.

sayın adminatörler site işlem saatinde bir bozukluk var galiba düzeltilmesini rica ederim.

saygılarımla,

örnek mesaj- Bugün, 19:13

slm
herkeese günaydın en güzel günler sizlerin olsun dostlarım
avrupa yakasını en genç dinamik pedalşörleri maalesef
bu akşamda aranızda olamıyacağım hala salya sümük dolaşıyorum ortada bende levent gibi cumaya gücümü toplamaya çalışacağı malum kış hastalıkları yakamı bırakmıyor bu ara cumaya görüşmek üzere inşallah :)

ramazan kardeşim merhaba bebek nasıl iyimi neler yapıyor inşallah bu havalardan oda nasibini almamıştır.iyi bakın kendinize bebeği hasta etmeyin emi.:)

@ayhan248

O sitemiz ile alakalı bir durum değil Ayhan abi. Bağlı olduğumuz sunucu ile alakalı. Düzeltilecek ama.

Şimdilik ;

Kontrol Paneliniz > Seçenekleri Düzenle kısmından Tarih: & Zaman Seçenekleri bölümünden Zaman Aralığı kısmını (GMT -8:00 Pasific Time ( US & Canada) yaparsanız, şimdilik 5 dk. geriden gelebilirsiniz ;)

• Beğen
mecidiyeköy güneşli açık hava karnımış açıktı,öğlen yemeğine gideceğiz birazdan.

@Hüseyin Gündüz

Yav geçmiş olsun Hüseyin abi, sende mi sümük oldun? Ehüehe! :D

Cuma akşamına hazırlayın kendinizi. Şöyle hep birlikte bir toplanalım, epeğidir bir arada olamıyoruz. Mangalımızı yapalım, fantamızı içelim, muhabbetimizi yapalım.

Bu arada, uyumayın uleeeeeeyn ! :045: :D

sistem saati düzeldi. herşey normal akşama fatihte boza içmeye gitsekmi, arkadaşlar ne dersiniz.

@ayhan248

Boza + leblebi. Kulağa hoş geliyor. Eğer akşam katılabilirsem bana uyar ;) Fikirleri alalım dostlar.

Hadi ben kaçtım, akşama doğru görüşürüz ;)

Nedret ABi yada Haşim ABi Sizden Bir Ricam olacak :)
Forum'daki İsmim Séfa Yerine SEFA Yapabilrmisiniz Öyle Bir Özelliğiniz Varmı İsim değiştirebilmek gibi ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri