Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
ya kaptan şimdi nerden çıkardın şu yağmuru,eğer akşam yola çıkacağımız sırada çok şiddetli bir yağmur yoksa ben geziye gidelim derim.

@nighteagle1

Yağmur olsa da gideriz :rolleyes:

Bu aralar yıldırımlara bi haller olmuş, üstümüze düşebilir Allah korusun :eek: Yetkililer uyarıyor zaten, sağanak yağış altında fazla dolanmayın diye. :D

:003: :unsure: :dua: haşim ne diyonsen:confused: :Ahhh-1660 :46:

Geç olur bana, yolda çok uzun gelir!
İftardan sonra hemde , imkansız!

@nighteagle1

abı hem yagmur hemde uzaklık acısından ve de h.ıcı olması sebebıyle benım ıcın baya bı zorlu gozukuyoo
ama bu sekılde bı h.sonu turuna hıc hayır demem :)

@bugar

Ramazandan sonra hafta sonu mutlaka!

ramazandan sonra ki cuma akşamı yapalım tekrarını inşallah.:)

O değil de, bir eksiklik var. Liste hani? :D

Şüüü, Avrupa Yakası. Uyumayın uleyn ! :045:

Uyanın da vafıl yemeğe gidek hadi :D

bu saat ıtıbartı ıle ıkıtellıde yagmur yagmaya baslamıstır karakoy besıktas gıbı yerlerde yagmuyormus hayırlısı olsun ama gezıye devam dımı :D

waflle ekibi
1.süleyman(sahilden gidecekler)
2.haşim
3.ramazan
4.volkan
5.sefa(eminönüden katılacak)
6.yalçın(eminönüden katılacak)
7...........

gelecekeler listeye adını eklesin lütfen.

waflle ekibi
1.süleyman
2.haşim
3.ramazan
4.volkan
5.sefa
6.yalçın
7.Koray Karaman
8. ...

@glopusgold

Vafıldan dönenin kaşığı kırılsın. Yok, çatalla mı yeniyor o ? :rolleyes: Çatalı kırılsın ozaman. Elle mi yeniyordu Volkan abi? E eli kırılsın ozaman :rolleyes: :D Ehüehe !

suleyman abı bız ıkı kısı gezıcı tımdenız fatıhte oturuyoruz olmassa sızınle beraber bulusup emınonunde beraber gıdelım besıktasa kac gıbı emınonunde olursunuz tahmını

abı benı hatırladıgına cok sevındım ben unutmussundur dıye kendımı tanıtmadım tamamdır suleyman abı satt 21 de sızı beklıyor olucaz mustafa ıle:) :) sefalarla nerde bulusuyorsunuz?

@glopusgold

hiç unuturmuyum:) ,eminönü vapur iskelesi önündeki üst geçidin önünde buluşuruz,biz sarayburnu tarafından geliriz.

• Beğen
Tepkiler: glopusgold
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri