Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
slm avrupa yakası
süleyman abi bu turda arkada kalanları topluyormusunuz abi tur çok güzel ama performansım buna yeterlimi değilmi bilmiyorum gelip gelmeme konusunda bi karar veremedim ama tura bayıldım güzergah harika:eek: :(

meraba avrupa yakası.bugun sıkı tempo olcak demek biraz uzun değil mi yol yaw beşiktaşa kadar gidilcek dimi...vakiti ayarlayabilirsem gelicem bakalım.

Korkmayın, arkanızda ben varım ;) İsteyene turbometreyi açıp gündüz tarifesinden turbo yapabilirim. Ehüehe ! :D

Kilometre başına 10 YTL cik :eek: :D O da size ha ! :D

haşim kardeşim yolda kalırsam çekersin bak ona göre mesafe çok uzun sonra ikimizde kalmayalım beni kurtarıcan diye hı

@Haşim Okyay

el abisi el geri dönenin çanağı kırılsın :D

@hgunduz

kesinlikle yolda bırakma diye birşey yok gel ne olursan ol yinede gel sen :)

eyvallah volkan abi mevlana gibi adamsın valla ne olursan ol yinede gel hee bi aksilik olmazsa gelicem inşallah tam nerde buluşucaz bakırköy ekibi

• Beğen
Tepkiler: BooRockRR
bu cumaa bakü yolları taştan banaa sadece cumaları mı var geziniz bu linkten bakıyoruz sadece dimi???

• Beğen
Tepkiler: VOLKANRR
aynen arkadaşlar haşim en arkada nasıl olsa ;) kim geri kalsa turboya aldımı en öndekini bile sollarsınız:D

:D kardeşime bak be sana waffle helal olsun bendensin eğer gelirsem
paraya gelince olsa hepsi senin valla ayrı gayrı yok:D :D :D

17.Eylül.2oo8 Çarşamba Akşamı Avrupa Yakası Pedal Grubu-Gezici Team Ortak Çalışmalı Vafıl Partisine İlişkin Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir ;) :D

Avrupa Yakası Pedal Grubu

1.Süleyman
2.Haşim
3.Ramazan
4.Volkan
5.Sefa
6.Yalçın
7.Koray Karaman
8.
9.
10.

Gezici Team Pedal Grubu

1.Tanerxc500
2.Ferdionat
3.Ers
4.glopusgold
5.Gandalf the Grey (grigri)

@BooRockRR

size iyi yolculuklar,dönüşte katılırsınız inş.gezilerimiz çarşamba ,cuma sürekli var ,ctesi ve pazarlarıda ilave olabiliyor,bu linkten takip edebilirsiniz,herzaman bekleriz.:)

• Beğen
Tepkiler: BooRockRR
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri