Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@hgunduz

öyle 60 matmış anlamayız bis 100 de 100 olacak okaaaaa

@VOLKANRR

Volkanım ararım benide yazın yüzde yüz!
Bakalım taakatim ve kondüsyonum yetebilecekmi bebeğe kadar!!!
En son o kadar yol yaptığımdan beri 15 yıl olmuş... :ci: :Skull-175

Akşam bizi sahil yolunda yine herzaman ki yerden alırsınız Süleyman abi ;)

@Haşim Okyay

süleyman ağbi ve haşim'im
gece sürüşü olacağı için ikinizdede reflektörlü gece yelekleri var,sizden rica ediyorum imkanınız varsa lütfen yeleklerinizi giymeden yola çıkmayın.

@Nedret Günaydın

Niye? Süleyman abi bizi yol kenarında karanlıkta geçerken daha rahat görsün de bizi orada unutmasın diye demi? :D Ehüehe !

Bu gün onu giymek aklımdan geçiyordu zaten kaptan, hatırlatman için sağol yinede ;)

@Nedret Günaydın

kaptan çok saol iyi hatırlattın,ben kesin alıyorum,volkandada var,haşim sende alırsan grubu kontrol ederiz

17.Eylül.2oo8 Çarşamba Akşamı Avrupa Yakası Pedal Grubu-Gezici Team Ortak Çalışmalı Vafıl Partisine İlişkin Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir

Avrupa Yakası Pedal Grubu

1.Süleyman
2.Haşim
3.Ramazan
4.Volkan
5.Sefa(% 50)
6.Yalçın
7.Koray Karaman
8.Kerim (eminönüden katılacak)
9.Mustafa(eminönüden katılacak)
10.Hüseyin (%60)
11.Burakrr(%100)
12.............
13.............
Gezici Team Pedal Grubu

1.Tanerxc500
2.Ferdionat
3.Ers
4.glopusgold
5.Gandalf the Grey (grigri)

Offff ne güzel olacaktı, hep en güzel turları kaçırıyorummm :boese157: :mad:

Dostlar benim güzeragaha gidiyor ben yokum :( İftar programım var maalesef, katılamıyorum. Cuma akşamki iftara da gelemiyorum, bi kısmet olmadı iftar yapmak :ci:

Sizlere iyi seyirler, iyi eğlenceler Avrupa Yakası!

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
yagmur altında ıslak ıslak waffle herkese iyi eglenceler valla ben çok yogunum en kısa zamanda görüşeceğiz inşallah...

@Özgür Dilaver

özgür meraba :) nerdesin kardeşim sen ya bu kadarda grup boşlanmazki hadi artık katıl gruba:)

artık yağmurda yağsa,şimşekte çaksa :) ben iftardan sonra 20:30 da köprü altında olucam ,ben yavaş yavaş kaçar,hepinize hayırlı iftarlar,görüşmek üzere

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri