@Nedret Günaydın
3-5 tane kendini bilmez velet yüzünden ben o sahildeki huzurumu bozamam, bizim de huzurumuzu bozdurmam. Tamam, bende biliyorum çevre halkının hepimizi aynı keseye koyduklarını. Sonuçta hepimizin altında bisiklet var.
Ama benim içim rahat, çünkü biz ne olduğumuzu, ne yaptığımızı, neler yapıp neler yapmayacağımızı, nerede nasıl hareket etmemiz gerektiğini bilen bilinçli bisiklet sürücüleriyiz.
Bundan sonra yapılacak belli, sokmayacaksın gruba kardeşim. Uzak dur diyeceksin. Hepsinin peşinden koşupta sizin yaptığınız yanlış, siz böyle yapıyorsunuz bize de böyle böyle laf geliyor diyecek halimiz de yok.
Bizi bilen biliyor. Biz sahili olması gerektiği gibi kullanırsak ki öyle kullanıyoruz, bize laf gelmez. Başkalarının yüzünden gelen lafları da pek sallamam. Ben yoluma bakarım. İçim rahattır, hepimizin rahat olması lazım.
Kendi grubumuz içirisindeki bazı yanlışları da söylüyoruz, uyarıyoruz yeri geldiğinde. Demek ki bundan sonra daha da dikkatli olmamız gerekiyor hal ve hareketlerimizde.
Benim söyleyeceklerim de bunlar..
Avrupa Yakası yatışa geçti yine. Pazartesi yoğunluğumu diyelim yoksa. :rolleyes:
Cuma günü iftar akşamımız için ufak ufak fikir alışverişlerine başlayalım derim ben
Mekan, alınacaklar, görev dağılımı felan.
Mekan zannediyorum Cuma akşamı da konuştuğumuz gibi Ataköy Kavaklı Park olacak galiba. Bir yerde tolanılıp da mı gidilecek yoksa herkes orada mı toplanacak?
Malzemeler nereden temin edilecek? ( Ramazan pidesi, kahvaltılıklar, çatal-bıçak-tabak vs. ) Birilerimizin önden gidip hazırlaması lazım bunları. İş çıkış saatlerimiz uyuyormu bakalım.
Cuma günü ezan 19:16 da okunacak. Hızlı olmamız lazım.
E hadi bi kıpraşın bakem..