Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@VOLKANRR

Dün akşam çok yorulmuş olmaları gerek uyuyolardır heralde XD
Biz halen çalışıyoruz.:boese157: :D

Scudo
@Haşim Okyay

Hayat bize Vole vurmuş abi:D
Yakında 90 direkleriyle bulusuruz oturmaktan canım sıkıldı bea..
PAzar günü bisikletle nere gitsem acaba?:rolleyes: :cool:

Hadi bende kaçayım ufak ufak, cümleten iyi hafta sonları Avrupa Yakası.. Görüşmek üzere

@Haşim Okyay

Tam çekiyordum,Hakem ofsayt düdüğü çaldı, Milii maçtaki gibi :D

güzel bir cuma akşamını daha geride bıraktık.katılan tüm arkadaşların ayaklarına gönüllerine saglık.birol resimler yine herzamanki gibi harika.ellerine saglık.görüşürüz arkadaşlar

Avrupa yakası kımın canı evde bılgısayar basında sıkılıyor az sonra florya sahıle ınıyorum canı sıkılanı gelırım dıyenı beklerım itina ile çay ısmarlarım benım canım sıkıldı saat 11 e kadar florya sahildeyimm... hayırlı akşamlar..

Avrupa Yakası, yarın sabahtan biraderle Belgrad veya katılıma göre Çatalca turu yapabiliriz.

Nedret neredesin? Sen yolu biliyon, bol çeşmeli :D Götürsene bizi :D

http://okyayhasim.googlepages.com/hpim7217ws4.jpg

İrtibat telefonları :

536 264 10 34 - 545 918 8 918

Bekleriz :D

Son Dakika haberleri:
Cuma Günü yapılan Turumuzdan yeşilköy sakinlerinden gelen şikayet üzerine yazıyorum.
Sahilde bisikletle yapılan hızdan,Çöp konteynırlarına vurmalardan dolayı oradaki güvenlik görevlileri ve sahilde yürüyüş yapan çevre halkından gelen rahatsızlıktan genelde herkes şikayet ediyor ve rahatsızlık duyduklarını belirtiyorlar...

Saygılar Sefa YILDIZ...

@Séfa

Ben bu şikayetleri ne kendi üzerime, ne de Avrupa Yakası Pedal Grubu üzerine almıyorum. Çünkü, bu şikayetlere sebebiyet verenler bizim gruptan değiller. Aylardır o sahilde bisiklet kullanıyoruz. Kimden ne şikayet geldi? Hangimiz gitti çöp konteynırına vurdu veya çevreyi rahatsız edecek bir harekette bulundu?

Grubumuza dahil olmayan kişiler tarafından yapılan şeyler bunlar. Herkes de görmüştür kimlerin yaptığını. Bu şikayetleri onların üzerine alınması lazım, bizlerin değil !! :boese157:

Cümleten hayırlı geceler..

@Haşim Okyay

Bunu bende Dahil Hepimiz Biliyoruz Abicim,Ben sadece Söylemek İstedim Terbiyesizlik Yaptıysam Affola..
Bana Akşam'ki turumda Söylediler,bende sizinle Paylaşmak İstedim..

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
@Séfa

Tamam Sefa, senlik bir durum yok zaten ortada. Hiç birimizle ilgili bir durum yok. ;)

Hatta söylemende iyi oldu, bir dahakine bizimle beraber pedal basmalarına izin vermeyeceğiz demek ki. Artık pedal basmak denilirse yaptıklarına..

Hadi ben uyudum, lafa tutma beni.. Eyvallah..

@Haşim Okyay

Haşim abi gelmeyi çok isterdim de uzak mesafe bende o kadar kondisyon yoktur heralde tıkanıp kalmak ta var biraz çekimser kaldım:)

İyi geceler Avrupa Yakası !

Cuma akşamki süppeer turumuz için herkese teşekkürler. Birol abi ellerine sağlık, fotolar çok güzel ;)

Niko ve Haşim abi sizden organizasyon bekliyoruz, Cuma günü yapalım şu iftarı :p :D
Bu arada Pazar akşamı kim nereye çıkıyo, bi desin bakim, gidecek yer arıyorum. Ama tabii ki iftardan sonra ;)

• Beğen
Tepkiler: brol
kardeşim eline sağlık fotolar çok güzel olmuş ayrıca bende yeni katılımcı olarak çok zevk aldım bu geziden bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara tşk ederim haftaya görüşmek ümidi ile allaha emanet

• Beğen
Tepkiler: brol
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri