söylediklerinde haklısın pazar günü yolların bir çoğu kapalı olacak
aracınız ile trafiğe çıkmayın uyarısı yapıldı tabi bu durum bisikleti ne derece etkiler....
geçen gidişimizde polis izin mizin demişti .....
pazar günü yapılacak gezi için izin konusunda duyuru tarihinden beri mert'le irtibat halindeyim.
izin konusunu bir kaç kez kendisine belirtim,problem olmamaı açısından tedbir amaçlı emniyetle görüşmesini söyledim.
sanırım halletti,geçen seferde ben sorguya çekilmiştim polis tarafından.
İzin işi halledildi ise, mesele yok demektir. Bizim sabah toplanma merkezinden Barbaros Meydanı'na gideceğimiz sahil yolu, o saatlerde kapalı olmayabilir. Olsa bile, pek de sorun olacağını sanmıyorum. Beşiktaş'dan itibaren de, yol kapatma gibi bir durumun olacağını da sanmıyorum.
Yine de, adı geçen konunun bulunduğu yere bu durum ile açıklama yapılırsa, kafalarda soru işareti kalmaz.
Yağmur olursa da çıkarız, nasıl olsa bizim haşemalarımız var.
Yatmak yok gezelim... Hem acılmış oluruz Belgrad'a değil'de,başka yere gideriz.
İsterseniz mangal'da yaparız,olmadı TAKSİM' e çıkalım sözünüz var beni taksim'e götürücektiniz
@Nedret Günaydın
Olabilir Nedret abi. Yatılı geziye vizelerden dolayı gelemeyeceğim. Gezide aranızda olamıyacak olsamda en azından kamp alanını görmüş olurum.
Yarıştan sonra biten balatlarımı nihayet bugün değiştirebildim. Pahalıya patlayan balatalara:boese157: :10: :violent-s :000002158