Scudo Sports

arkadaşlar size danışayım istedim.

ygt127

Aktif Üye
Tepki
16
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar para mühim değil profesyonelim sizede danışmak istedim.istemiyorsan yama bundan önceki arkadaşlarla sorun yaşadık.ben ormanda uzun sürüşler yapmayı ,rampalardan sıçramayı ve sert inişler yapmayı seviyorum sizce hangisini alayım

ilk bu olmaz ama olsun koymak istedim
(link)

sonra bu
(link)

sonra bu
(link)

hangisi sizce meridayı seçmemin nedeni ben onu çık seviyorum onla her zorlukları atlattık bu arada genelde almanyada yaşıyorum.bazen eskişehire geliyorum

Scudo
sonuncusu iptal onun yerine
(link)

Para mühim değilse tabi ki 2.si daha iyi ve amacına uygun.

sert inişler yapmak istiyorsan enduro modeli daha uygun olacaktır

sağolun başka yorumlar lütfen

Bence bu ; (link)

ben olsam dh ye kayarım sert atlayış için hem daha da zevk almış olursunuz kanımca çünkü ben milli yelkenciyim ve karbonun aslında ne kadr slak bi malzeme olduğunu adım gibi biliyorum okadr para veririsiniz elinizde kalır üzülürsünüz ve scottın down hılleri çok hoşuma gidiyo ve scottın kadrolar aşırı sağlam sonunua kadr verilen paraya değermerid hakkında çok fazla ibilgim yok ama düşünürseniz gtnn down hıllerı falanda çok hoş ve çok sğlam ömür boyu garantiside var iki markanında ama tabi tercih sizin :)

scottun geometrisine alısamıyorum yyaa yorumllarınızı bekliyorum

sert şartlarda kullanıcaksanız

MERIDA O.NINE SUPERLITE TEAM'ı eleyin.

süspansiyon ve fren açısından bence

(link)

@ßarış Yavaş

sağolunda yol da yapıyorum ama güzel bisiklet sert inişler için

herkese teşekkürler güncel konu

İniş yapıcaksanız sizin bize sunduğunuz hiç bir model inişe uygun değil. O modellerle arazide sadece daha konforlu bir sürüş yaparsınız bu kadar. Eğer iniş yapmak istiorsanız size carbon kadro önermiorum çünkü bu inişler sırasında bolca düşüceksiniz ve sizin "Sert iniş" tabirinizdeki sertliğe bu kadroların dayanıcağı muamma.

@Bartu Aras

biliyorum ama ormanda yol da yapıyorum

Geri