@halilgoksal
evet konuları okuyorum,bakıyorum,bilgi edinmeye çalışıyorum,kargo masrafı çok fazla evet benim ayırdığım bütçeyi aşıyor almaya kalkarsam,ordan gelen yardımcı olucak birilerini bulabilseydim daha ucuza gelir diye düşünüyordum,bu işlerin bu kadar kafa yıpratıcı olduğunu bilmiyordum,az önce canyona baktım almak istedğim bisikletin bir alt modeline tamam fiyatı ucuz ama içime sinmedi,hatta dün canyon outlet kısmında tam istedğim bisikletin aynısından mevcut idi 800 küsür Euro idi,kadroda ve maşada birer çizikten dolayı fiyatı düşmüş,onu şimdi hemen görim dedim dün gece gördüğüm ürün satılmış,çok iyi olurdu o olsaydı,şimdi nerden nasıl başlıyacam bilmiyorum bütçem 3300 zorlarsam 3400 en fazla oda belki zaten bütçem beli olduğu için riske giremem,şimdi bir,kahve alıp inceleyerek konuları tekrar,baştan başlamayı düşünücem,meridaya bakıyorum,meridaya bakıyorum,meridayı alasım gelmiyor,sizler gibi malzeme bazında incelmedim,en çok görselik içe sinme beyeni tarzında bakış açısına sahip idin ilk başlarda şimdilerde ise,malzmesi çok farklı olduğunu anlıyorum..herkesi bilgilendiricem.