:boese157: Herkese Selamlar ben Bakırköy taraflarındayım, Metin bisiklet takımındayım, ama imkanlarım dar olduğundan yarışlara katılamıyorum, bu spora olan aşkımı anlatamam ancak yaşayabilirim, yaşımı sormayın Türkiyemiz vatanımız için şampiyon olmak için ölürüm, desteğe ihtiyacım varsada fazla birşey beklemiyorum, hiç bir kapıyı kapatmıyorum, madiyat benim için önemli değil, önemli olan tek şey şampiyon olmak, Allahın izni ile herkesi geçmek tek istediğim bu. Bu sporda yeni değilim sınırlıda olsa profeyonal malzemelerim var profesyonal Lisanslıyım dağ bisikleti kategorisindeyim isteyen olursa yol bisikletinede geçebilirim Bisan apenin dağ bisikletim var orjinal malzemelerim 1 adey forma 1 adet kask 1 adet tayt 1 adet SPD ayakkabı 1 adet eldiven yama setim cateye lambam var ve ne dediğimi gayet iyi biliyorum, bu spora benim gibi aşık olanlardan destek istiyorum, bütün gün evdeyim ve yanlızım, zincirleri prangaları kırmak istiyorum, Mustafa Kemal Atatürk ün gösterdiği hedefe koşmak uçmak istiyorum, hayatımı boş geçirip tüketmek istemiyorum, kurtarın beni imdat.