Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba ahmet abicim bostancımısın.New yorkta.abi İstanbula(türkiyeye) geliyormusun?Geliyorsan bana yardımcı olabilirmisin bir kaç şey almak istiyorumda oralarda çok ucuzmuş

Scudo
merhaba abiler ablalar bostancıda oturuyorum...
genelde bostancı - fenerbahçe arasında tempo tutuyorum...bisikletim
salcano ama yazısı öle sadece(başka neresi olcaktı ki) diğer parçlar değişti iyi bişi oldu..
haftada 3 kere 1.5 arr saat binmeye çalışıyorum..şu köpekler birde peşimden koşmasa en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....bostancı-fb grubu olsa ne güzel olurdu dimi? çünkü o hatta gezinen çok kişi var ama durdurup tanışma imkanı olmuyor :)

Selam ben Elçin.Gruba yeni katıldım.18 yaşındayım.Bisiklet severleri buluşturmak ve yeni gezi turları hakkında bilgi almak için çok güzel bir fırsat.Herkese merhabalar

:boese157: Herkese Selamlar ben Bakırköy taraflarındayım, Metin bisiklet takımındayım, ama imkanlarım dar olduğundan yarışlara katılamıyorum, bu spora olan aşkımı anlatamam ancak yaşayabilirim, yaşımı sormayın Türkiyemiz vatanımız için şampiyon olmak için ölürüm, desteğe ihtiyacım varsada fazla birşey beklemiyorum, hiç bir kapıyı kapatmıyorum, madiyat benim için önemli değil, önemli olan tek şey şampiyon olmak, Allahın izni ile herkesi geçmek tek istediğim bu. Bu sporda yeni değilim sınırlıda olsa profeyonal malzemelerim var profesyonal Lisanslıyım dağ bisikleti kategorisindeyim isteyen olursa yol bisikletinede geçebilirim Bisan apenin dağ bisikletim var orjinal malzemelerim 1 adey forma 1 adet kask 1 adet tayt 1 adet SPD ayakkabı 1 adet eldiven yama setim cateye lambam var ve ne dediğimi gayet iyi biliyorum, bu spora benim gibi aşık olanlardan destek istiyorum, bütün gün evdeyim ve yanlızım, zincirleri prangaları kırmak istiyorum, Mustafa Kemal Atatürk ün gösterdiği hedefe koşmak uçmak istiyorum, hayatımı boş geçirip tüketmek istemiyorum, kurtarın beni imdat.

Merhaba Ensemencigim!
Sen istediklerinin bir listesini yap, para filan istemez ben sana getiririm. Yalniz hemen gelemiyorum, kusura bakma. Selamlar

Merhaba arkadaşlar!gruba yeni katılanlardanım. Herkese candan selamlar.Mehmet ismim 36 yaşındayım,caddebostan sahilde oturuyorum,yol bisikleti kullanıyorum.Gezi ve turlarınızdan haberdar ederseniz sevinirim.Gece turları hariç tabiiki! yol bisikleti gece gezilerine pek de uygun olmuyor.

evet fatih i sıksık görüyorum buralarda arabalarla bile kapışıo!
trek 4300 sahilde fb tarafında güzel hareketlerde yapıo
tebrikler...

Selam ben de ilgin. Aranizda yeniyim. Bisiklet benim için hep bir tutku oldu ama Bi türlü gelistiremedim. Yesil bisiklet sayesinde umarim bunu basaricam.
Istanbul , Besiktas da oturuyorum.
En kisa zamanda hepinizle tanismak umuduyla...
Hepinize tesekkürler...

selam ben ali, yıllardır bisiklet tutkunuyum, şu an 21 vites salcano bir dağ bisikletim var, bursayı bisikletle epey turladım(mudanyaya, tarihi çınar, fidyekızık, botanik park, organize sanayi..) bisikletle doğayla içiçe özgürce gezmek, hız yapmak, atlamak zıplamak çok hoşuma gidiyor. şimdi freestyle bisikletlere merak sardım, bildiğim bir skate park olmasa da sokaklarda park bahçelerde hareketler yapmak için bir tane almayı çok istiyorum ama istediğim bisikletleri henüz Türkiyede bulamadım, freestyle bisiklet ve sürüş ile(flatland, street/park, vert) ilgilenenlerle yazışmak isterim, bana mail atın. selamlar, saygılar..

Herkese selamlar
Tesadüf eseri siteye üye oldum.Tanışma bölümünü okudum.Bisiklet kullanma alışkanlığım hiç yok derecesinde.Ancak site ile tanıştıktan sonra evde çocuğa aldığım bisiklet gözüme daha bir başka gözükmeye başladı.Yaş 45.İstanbul Eyüpte oturuyorum.Devletin memuruyum.Jeoloji mühendisiyim..Sporla ilgim haftada ancak bir kaç kez ( oda yaz aylarında ) 5-6 km.lik koşularla sınırlı.
Neyse .Amaç güzelliklere talip olmak olunca hayattan keyif almak ta bir başka güzel oluyor.
Bu ortamı oluşturanları alkışlıyorum.
Saygılar...
Ömer

Ömer bey ve diğer yeni katılan dostlar..İçimden geldi :rolleyes: Hepinize hoşgeldiniz diyeyim istedim..Hoşgeldiniz dostlar...

herkese selam bisiklet benim için bi heves değil bi yaşam tarzı oldu ve bundan oldukça mutluyum herkese günde yedi saat bisiklet sdürmeyi tavsiye ederrim

Selam Ali.
Foruma hoşgeldin..
Bulamadığın freestyle bisikletlerindeki özellikler nedir? Salcano'nun çok güzel, hesaplı freestyle modeli var..(Resimdeki)2004 fiyatı 267 YTL idi. Bu fiyata bu kalite başka üründe yok.. Ayrıca bizde Trek Vert 1 de var..(350 EU)Bizim dükkandaki Hakan freestyle konusunda iyidir..
Selamlar..
gürsel
www.yesilbisiklet.com

merhaba;
Eskişehir'den Murat CER.
Yaşı söylemeye gerek yok hemen şurada bi yerde çıkıyor kendisi. (bakınız solda)
meslek kronik büro adamlığı.yani muhasebe.aday Serbest Muhasebeci Mali Müşavir.
askerlik sonrası bir türlü ayar tutmayan eski bisikletimi bir kenara koyup yeniden bi şeyler yaptık.kusursuz değil ama kimse kusursuz değildir :p bisikletim de öyle işte...ben onu idare ediyorum, o beni idare ediyor.

pazarları en müsait olduğum gün olduğu için, pazarları hayatın getirdiği diğer zorlukları aşabilirsem (iş, aile, sevgili, yorgunluk vs. vs.) bisiklete binmeye çalışıyorum.

forumdaki istanbul yoğunluğuna bakarak "Türkiye'de; ya sadece İstanbul'da bisiklete biniliyor ya da sadece İstanbul'da internet ve bilgisayar var" denilebilir. Nerde o KIRMIZI ŞİMŞEKLER günleri....

Herkese Sevgiler....

Merhaba Murat,

Tekrar hoşgeldin. Valla kaskı filan boşver, şu resime nasıl icim gitti bilemezsin.
AAAh aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Geri