Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Selamlar,
Bir ay öncesine kadar bisiklete sadece "bisiklet" diyen ben artık üzerine binince azıtan biri haline geldim. Beni bu işe bulaştıran arkadaşımın gazıylada sizinle bir pazar günü tecrübesi yaşadım.

Kesinlikle güzel bir şey yapmışım. Ortamın sıcaklığı ve birbirine bukadar yakın insanların özveriyle kaynaşması beni inanılmaz mutlu etti. Umarım bu hep böyle cok uzun bir süre devam eder.

Saygılar & Sevgiler,

Scudo
Ben Kaan, yeni üyeyim.. Ankara'da yaşıyorum ama kısa süre içinde İstanbul'a gelme durumum da var.. Yaşım 27.. Kara Harp Okulu 99 mezunuyum.. Üsteğmenim.. İstanbul'a gelecek olursam gezilerde görüşmek üzere..

Selamlar
Ben Rahmi yaş 19. Bursa'dayım.
Forum şahane olmuş herkesin eline sağlık insanları bir araya getirip bisiklet hakkında
ortam yaratmak çok keyifli olmalı...Geziler genellikle istanbul da sanırım , bursa ya da gelin
biras burada da sağlam yerler var. kirazlıyayla geldiğinizi biliyorum bende katılmıştım çok keyifliydi.Tadı damağımda kaldı...
Bursalı arkadaşlarla irtibat halinde olursak beraber uludağ turları falan iyi olur.(Önce bisikletimi toplamam lazım yalnız deore kaset - ayna kol-amortisör dağılmış durumda)
(Gürsel Abi bu aleti ne yapayım ben botek 883t marzochı amortisör 100mm- yağ akıtıyor ,deore lx kaset ve ayna kol arızalı, yeni bir bisiklet almam daha mı avantajlı olur.
düşündüğüm terk 4300d önerir misin? yardımcı olursan sevinirim.)

rahmikafadar@gmail.com

ergün bende orman mühendisiyim şu anda kütahya tavşanlıda çalışıyorum.yaşım 40 ve bisikleti seviyorum.

Merhaba,
Neticede farklı yapılarda kişiler olduğumuzdan zaman zaman aramızda ufak tartışmalar,sürtüşmeler oluyor.Ama neticede ortak amacımız bisiklete binmek olduğu için uzun bir süredir birlikteyiz,bu sürenin devam edeceği kanısındayım....

:eek:

ahmet abi be, bana da bi bisiklet alip gelebilirmisin :)
benimki çürüdü be abi, her sene boyuyoruz ama, rutubet bozuyo bizim beygiri

bu arada kenidimi tanitmadim,
ben can, itüde okuyorum, maden mühendisliinde 2. senem, üsküdar da oturuyorum, beylerbeyi beykoz en sevdigim gezi alani, ayrica balik tutmakta baska bir tutkum oldugu icin bisikletten indikten sonra iyi oluyor,
eskiden bi pinokyom vardi, simdi gazeteden çekilisle cikmis Libero da bisikletim var, 12 senedir onu kullaniyorum, biraz hurda bir durumu var ama gidebiliyor yinede.

etkinliklerden haber almak istiyorum, nasil düzenli haber alabilirim

adını ve katıldığın yeri söyleseydin tanışmış olurduk:)

Selam energize..

Bu konuda bayağı sıkı gözlemlerin varmış valla..Tebrikler..

Yazdıklarını Salcano'ya iletmeyi düşünüyorum..

Bazı spor dalları ülkemizde malesef az gelişiyor..

Selamlar..
Gürsel

Merhaba ben Uğur, 25 yaşındayım, İzmir - Karşıyaka' da oturuyorum. Bilg. Müh. yim. Forum için tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.

En son bisikletim 10 yıl önce aldığım Hermes marka bir dağ bisikletiydi. Harika birşeydi, çok seviyordum, tepesinden inmiyordum. Fakat aşık olduğum bisikletim daha sonra çalındı ve o zamandan beri de bir bisikletim yok.

Sizden ricam Hermes marka bisikletler hala satılıyorsa bir bilgi. Çünkü internette bulamıyorum. Aşık olduğum bu bisiklete tekrar kavuşmak istiyorum.

İzmir' deki gezilere kuzenimin bisikletiyle katılabilirim. Büyük zevk duyarım, herkese iyi günler...

istanbul'a gelme hayallerim ertelendi yine,
doktorum daha yeni biten kemoterapi tedavimi 3 ay daha uzattı sağolsun..
istanbul'dan, gezilerden vazgeçtim, 3 ay hiç binemeyeceğim sanırım bisiklete..
tam da yaz dönemi..
allah bana sabır versin.. bir de bu sefer son olsun inşallah..
:2gunsfiri asi hücrelere ölüüümmmm!! :000002158

geçmiş olsun kaangün..sen sağlığına kavuş yeter ki..biz hep buradayız..

Bütün arkadaşlara slm. Adım hakan.Bu siteye dostum kılıçreis tarafından üye oldum ve çok sevdim.Siteyi hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık, çok memnun kaldım teşekkür ederim.

Ya ben yazmayı unutmuşum buraya.. özürler... :)
ben Yusuf AKDAG. 28 yaşındayım. kücükbakkalköy de oturuyorum. bir alman firmasında (artık isvicre-yeni satıldık-) yazılım mühendisi olarak çalışıyorum. otu kuşları cicekleri denizi bilgisayar oyunlarını dvd leri cok severim. Cok uzun zaman olmadı bisikletle tanışalı ama onuda cok seviyorum. Birçoğunuzla zaten tanıştık ama tanışmadığım dier arkilerelede umarım en kısa zamanada bir tanışır, güzel organizasyonlar düzenleriz.

contact bilgilerim aşağıdır. mesleğimle ilgili her türlü şeyde vaktim oldukca yardımcı olmaya calışırım.

Sevgiler :D

Herkese merhaba ismim Ozan İstanbul/Bostancı da oturmaktayım Mimar Güzel Sanatlarda okuyorum faaliyetlerde görüşmek dileğiyle...

yeni katılan bütün dostlar..yeşilbisikletforumlarına hoşgeldiniz.

Selam Arkadaslar Bİz Avrupa Yakasindan ÖzgÜr & Önder 25 YaŞindayiz Daha Yenİyİz Ve Kİmseyİ Tanimiyoruz Zamanla TaniŞacagiz İnŞallah TÜm Gezİ Ve Etkİnlİklerİ Haberİmİz Oldugu SÜrece Katilmaya ÇaliŞiyoruz TÜm ArkadaŞlarimizla GÖrÜŞmek Üzere Avrupa Yakasindan Sevgİler...

Geri