Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

daha yeniyiz
arkadaslar yavas yavas tanisiriz.
bende forumu keşfederken sizde beni tanımış olursunuz.

mesela
1.Deneme
cosinus_fi: fi açısının cosinüsü; elektrik terimi olarak; :)

Scudo

:winken45

Merhabalar ben bostancı,Bahçelievler arasında memik dokumaktayım
tam spor aşığıyım.18 senedir prof. voleybol oynuyorum ama her türlü sporla ilgilenmekten büyük zevk alıyorum burada da bulunma nedenip benim gibi spor seven aradaşlarla tanışmak.
HAyatınızdan spor hiç çıkmasın
Onurhan :)

merhaba arkadaşlar ben serkan, bu forumu gördüğümde çok sevindim, reklam olmasını ve daha da çok böyle bir uygulamanın t.c. içerisinde ilk olmasına inanılmaz derecede memnunum .... Daha foruma gidiğimde ilk bu bölüm dikkatimi çekti süper olmuş elleriniz dert görmesin spor sevenleri ve dostlukların bu forum da pekişeceğine inanıyorum.
HERKESE SELAM ! :winkenlux :003:

merhabalar,ben bisiklet sevdalısı bir öğretmenim. Sitenizde gezileri öğrenmek istiyorum ama ulaşamıyorum.Bana yardım edin .help please!!!!!

Suna hnm,
sorunuzla ilgili özel mesaj attım size. Baglandıgınızda sag ust kosedekı özel mesajlarınız kısmına basarsanız oradan gerekli bilgilere ulaşacaksınız.

Sevgiler.
Barbaros

Merhaba arkadaşlar ben bu siteyi yeni keşfettim Antalya'da oturuyorum. Organizasyonlarınıza nasıl katılabilirim?

selam zeynep bende ilk defa bu siteye girdim umarım okulunu bitirirsin ben de işletmeyi bitirdim hayatında basarılar nevzatttt@hotmail .com a mesaj bekliyorum ben artık askere gidiyorum surda 6 gunum kaldı senin boyle bir derdinin olmaması guzel :River-102 :River-102

Merhaba Arkadaslar Kendimi tanıtmakta galiba çok geciktim.
Benim adım Ahmet,

Kendimi tanıtmak için bir dizi eglendirici kurgu hazırlayarak tanıtacaktım ama
Yeşil Bisiklet Forumun büyüsüne kapılıp direkt kendimi konuların içinde buldum.

Ama Ahmet'ten bol bi'şey yok siz yine cosinus_fi veya cos_fi diyebilirsiniz.
Haydi iyi Forumlar.

NOT: Bu arada sporcu arkadaslar size önemli bir haber yolluyorum.
Enerji içecekleri hakkında;

Merhaba arkadaslar Adim Ekrem,
Siteyi bilmeme ragmen uzun zamandir inceleme firsati bulamamistim.Kazakistanda yasiyorum. Bisiklete binmek burda imkansiz,geleli 1 yil oldu ama bir tane bile bisiklet gormedim.Sanirim haftalik gezilerine katilmak icin izin zamanimi bekleyecegim.
Muratcim ve diger arkadaslarin eline saglik,site bayagi guzelmis

Aramıza hoşgeldin. Her zaman bekleriz. Gerçi kış diye eskı sıklıkta geziler olmuyor ama forumumuz sanırım yaza 1500 kısıyı bulur uye adedı

O zaman carsamba gecelerı ve pazar gezılerını dusunemıyorum....

Süper olucak...

Sevgiler.
Barb.

Selam Barbaros,

Su senin daha onceden bahsettigin ekran koruyucuya baktim da harika bisey. Peki ben onu nasil kendi bilgisayarima ekren koruyucu yapabilirim.Fikir verebilirmisin?

Tabiki dostum bana özelden mail adresını yolla ekran koruyucuyu sana gondereyım yada msnden yollarım eklersen benı.

Sevgiler.
Barbaros

Merhabalar...
Ben Arif.. 1000. üyeniz. Tekrar bisiklet sevdamı canlandırdınız için böyle bir site hazırladığınız için herkese teşekkürler... Marmara Üniversitesi S.B.E. Bilgi İşlem Sorumlusu ve İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisiyim.. Bilişimciyim. Güzel sohbetlerde buluşmak dileğiyle...

Merhaba hosgeldın tekrar teknık arıza nedenı uye sayımız gerıledı 300 kısı kadar onemlı degıl en kısa zamanda yıne 1000 ı gecıcez.

Sevgiler..

Daha nice 2000lere 3000lere 4000 lere.. inşallah.... :D

slm bende yeni sayılırım bisiklette ama baya memnunun ve inanın birçok kişiye söyledim nedense bu siteye baya kanım ısındı.çünkü çok hoş bir ortam keşke biraz daha tanınsa.

euheheu eee madem yeni sayılırsın ee kendini tanıtsaydın biraz da bilseydikkkk :D

Merhabalar Ben Ahmet. Su anda New Yorkta calisan bir Bostanci'liyim. Simdiye kadar disarda uzun turlar yaptim. Yakinda yine bisikletle uzun bir yolculuk planliyorum, bilmem ilgilenen olurmu? Ha belki vaktiniz olur incelersiniz. Katildigim bir tur www.peaceride.org

Geri