Merhaba,
ben (mesajin konusundan da anlasilacagi uzere) Gokhan KORALTURK.
1978 dogumluyum, daha cok doga icerisinde dag bisikletine binmeyi sevsem de bir de city-bike / sehir bisikletine sahibim ve arada asfalt uzerinde onunla da tatli geziler yapiyorum.
Istanbul Fatih taraflarinda (Aslinda tam olarak Samatya'da) oturuyorum ve genellikle hafta sonlari yada sabah 3:30 - 5:00 gibi (evet ben yarasayim) bisiklete biniyorum. Arada ise gelecegim tuttugu zamanlarda ise sik sik olmasa da, mumkunse bisiklet ile gelmeyi deviyorum. Is yerimin ITU Maslak kampusunde (teknokent) oldugunu dusunursek oldukca eglenceli oluyor.
Sik yaptigim turlar :
* geceleri samatyadan sahil yolu uzerinden yesilkoy yonune dogru gidip havaalaninin etrafinda tam bir donus yaptiktan sonra yine sahil yolundan sirkeciye oradan taksime gecmek, taksimde kahvalti edip eminonu, unkapani, fatih, guzergahini izlemek manavdan meyve alip aksaray uzerinden eve donmek. (Ne diyim 24 saat acik bufeler, manavlar, istanbulu seviyorum)
* Hafta sonlarinda samatyadan sahil yolu ile sirkeciye oradan besiktasa sonra sariyer yolu uzerinden belgrad'a gidip orada turlamak ve ayni yoldan donmek
* yine smatyadan sahil yolu ile sirkeciye oradan vapur ile kadokoye oradan bostanciya gecmek, inatla ve israrla bisiklet yolunu kullanarak (bu son zamanlarda edindigim bir aliskanlik, insanlar bisiklet yolunda bisikletli gorsun de araba ile girmekten vazgecsinler diye asfalt yerine oradan gidiyorum) yaylar ve arac suruculeri ile kavga ederek (bi gun feci dayak yiyecegim) her araci 154'e sikayet ederek tuzla yada duruma gore pendik'e gidip yemek yiyip geri donmek
Bu turlarin disinda arada planlanmamis kucuk geziler (arkadaslar ile beykoz uzerinden karakulak'a gitmek gibi) yapiyorum yada firsat buldukca uzun turlara (tercihen cadirli-kampli filan) cikmayi seviyorum.
Bisiklet hayatim disinda bilgisayar programcisiyim, kitap okumaktan, operadan, klasik bati muziginden, tiyatrodan, robotikten, elektronikten, bilgisayardan hoslanirim.
Eh, yeterince tanistik herhalde. Simdi ... kim tura cikmak istiyor ??