Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhabalar,
Ben Ebru. Anadolu yakasında oturan, oturmadığı, iş ve okul zamanları dışında kalan her an cok uzaklara da gitmeye hazır amatör bisikletseverlerdenim.
Yollarda karşılaşmak üzere...

Scudo
Merhaba,
ben (mesajin konusundan da anlasilacagi uzere) Gokhan KORALTURK.

1978 dogumluyum, daha cok doga icerisinde dag bisikletine binmeyi sevsem de bir de city-bike / sehir bisikletine sahibim ve arada asfalt uzerinde onunla da tatli geziler yapiyorum.

Istanbul Fatih taraflarinda (Aslinda tam olarak Samatya'da) oturuyorum ve genellikle hafta sonlari yada sabah 3:30 - 5:00 gibi (evet ben yarasayim) bisiklete biniyorum. Arada ise gelecegim tuttugu zamanlarda ise sik sik olmasa da, mumkunse bisiklet ile gelmeyi deviyorum. Is yerimin ITU Maslak kampusunde (teknokent) oldugunu dusunursek oldukca eglenceli oluyor.

Sik yaptigim turlar :

* geceleri samatyadan sahil yolu uzerinden yesilkoy yonune dogru gidip havaalaninin etrafinda tam bir donus yaptiktan sonra yine sahil yolundan sirkeciye oradan taksime gecmek, taksimde kahvalti edip eminonu, unkapani, fatih, guzergahini izlemek manavdan meyve alip aksaray uzerinden eve donmek. (Ne diyim 24 saat acik bufeler, manavlar, istanbulu seviyorum)

* Hafta sonlarinda samatyadan sahil yolu ile sirkeciye oradan besiktasa sonra sariyer yolu uzerinden belgrad'a gidip orada turlamak ve ayni yoldan donmek

* yine smatyadan sahil yolu ile sirkeciye oradan vapur ile kadokoye oradan bostanciya gecmek, inatla ve israrla bisiklet yolunu kullanarak (bu son zamanlarda edindigim bir aliskanlik, insanlar bisiklet yolunda bisikletli gorsun de araba ile girmekten vazgecsinler diye asfalt yerine oradan gidiyorum) yaylar ve arac suruculeri ile kavga ederek (bi gun feci dayak yiyecegim) her araci 154'e sikayet ederek tuzla yada duruma gore pendik'e gidip yemek yiyip geri donmek

Bu turlarin disinda arada planlanmamis kucuk geziler (arkadaslar ile beykoz uzerinden karakulak'a gitmek gibi) yapiyorum yada firsat buldukca uzun turlara (tercihen cadirli-kampli filan) cikmayi seviyorum.

Bisiklet hayatim disinda bilgisayar programcisiyim, kitap okumaktan, operadan, klasik bati muziginden, tiyatrodan, robotikten, elektronikten, bilgisayardan hoslanirim.

Eh, yeterince tanistik herhalde. Simdi ... kim tura cikmak istiyor ??

(0) mesajlı üye olarak forumdan atılmakla tehdit edildikten sonra yazıyorum.... Batur... 25 yaş, Cihangir... eski kısa dönem lisanslı bisikletçi. Son günlerde bisikletle işten eve, evden işe, oradan İstiklal Caddesi'ne takılıyorum. Umarım yakında gerçek bisikletçilerle turlara da başlarım.

benide aranıza alırmısınız bide kurulun aldığı kararı belirtmöişsinizx ben tam anlayamadımk ama yani yebni yeniş kişilerle tanışmazsak adresşmşz kapatılacak mı cvp yazarsanız sevinirim birde birşey sormak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bisikletçiler için kask ve gçzlük var mı

dostum tabiki seni aramıza alırız neden almayalım...hoşgeldin sefa geldin...adresin falanda kapatılmaz merak etme;)

kask ve gözlük için www.yesilbisiklet.com a bak istersen..

hadi kal sağlıcakla..

kılıç reis merhaba.ben k.maraştan bir bisiklet tutkunu.selamlar.görüşmek üzere
tonyukuk.

ben bmxserdar olarak yesilbisikletin fanatik hayranıyım forumu cok seviyorum
gaziantep turkey

ben AYKUT 20 yasındaım ünv okyorum ..çalısıyorum... :)
hem okuyp hem calısmak zor iş

Aykut kardeş bende senin durumundayım ama ben babamın yanındayım.Sana kolaylık ve başarılar.

merhaba bisiklet tutkunu arakaşlar.Bizleri bir arada olmamızı sağlayan bu sitenin yapımcılarına teşşeküüür.Görüşmek üzere tonyukuk.

Merhabalar ben 26 yaşında bir spor aşığıyım hemen, hemen her sporu yapmaktayım ,özel sektörde çalışıyor ve voleybol oynuyorum

Sizlerle beraber hep spor içinde kalmak dileği ile;

Merhaba ArdaŞlar Ben Onur 26 YaŞindayim.araniza Yenİ Atildim
Tam Spor AŞiĞiyin Voleybol Oynuyorum.
Bostancida ÇaliŞiyor
BahÇelİevlerde Oturuyorum.
Hepİnİze Hep Beraber Bol Sporlu GÜnler Dİlİyorum.
En Kisa Zamanda TaniŞmak DİleĞİ İle
BİlgİleŞelİm;

merhaba ben yalovadan kani yalova belediyesinde çalışıyorum.Hepinizi yalovaya bisiklet binmeye davet ediyorum.ben her türlü sporu yaptım.hentbol,futbol,blek güreşi,minder güreşi,atletizm,şimdi de bisiklete merak saldım 1 senedir bisiklete ciddi anlamda biniyorum.see you later....

Dostum şimdi tanışmış mı olduk sence ????

Bari adını yazsaydın :(

:))
Benden de sana merhaba Cosi...
Beni tanimak istiyorsan gecmis sayfalarda bir yerlerdeyim de, ben seni nasil taniyabilirim bir adet merhaba degisinle acaba ?? :D

Merhaba ben Behçet 32 yaşındayım Erenköy'de oturuyorum
Selamlar

Geri