Scudo Sports

Antalya

Sevgili ''placebo'' Mesajına ben teşekkür ederim. Keşke nick alacağın yerde isminle katılsaydın. Sizleri kendi isimlerinizle tanımak hem daha hoş, hem daha kolay. Hiç olmazsa bundan sonra mesajının altına ismini de yaz da sizleri daha kolay hatırlayım. Ben de sizlerle pazar günü padallamaktan çok zevk aldım. Hepiniz birer pırlantasınız. Eşim İlknur teyzenizde sizleri çok sevdi. derslerinizi ihmal etmemek kaydıyla, sizlerle, allah müsade ettikten sonra, her geziye gelirim. Hepiniz çok terbiyeli ve aklı başında gençlersiniz. Hepinizle tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: candede
Scudo
hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileği ile ender abi ile bisiklet turuna katıldım sanırım :)

tekrar hoş geldin .forumda da tanışmış olduk.

merhaba antalya merhaba antalya'lı bisiklet sporcuları ,bisiklete binenler
bende bir bisiklet sporcusuyum 12 ay bisiklete binerim.

bisiklete binenlerle tanışmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Aramıza hoşgeldin placebo.Biliyorum ki burada iyi vakitler geçireceksin.Her türlü soruna ve sorunlarına açık,paylaşıma hazır olduğumuzu unutma.

Hoş geldin Sevgili Kalender,Aramızda olman ne güzel.İyi günler geçirmeni diliyorum.İnanılmaz güzel bir bölgede,inanılmaz kıymetli insanlar arasındasın.Bak şimdi sesini duymayan kalmayacak.

merhaba
hoş geldin
antalyada birbirinden kıymetli insanlar var beraber binme şansı yakalarsın umarım hiç bir zaman bisikletten uzak kalma:)

slm ben melih antalyaya yeni geldim. üniversitede iletişim okuyorum. Turlarınıza bende katılmak isterim sevgilerle...

@mg_61

Melih merhaba

Önce hoşgeldin diyeyim. Bak tanışmak içinde süper bir fırsat var. Çünkü bu pazar Antalyalı bisikletseverlerin , her ayın ilk pazarı buluşup gezdikleri gün. Senide sabah 8 de Üniversite simitçi kafede bekleriz. Gezi yönümüz ve aydınlatıcı bilgi de aşağıda verdiğim linkte mevcut. Tanışıp görüşmek ve beraber pedallamak üzere .
hoşçakal.

Gezi linki: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=73522

sanada merhaba hoşgeldin aramıza

ender bey çok teşekürler sizinle şarampoldaki bisiklet tamircisinde tanışmıştık
siz bana bu adresi vermiştiniz. hoşca kalın görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
hoşgeldin.forumda bol bol zaman geçirmen dileğimle.

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
Birileri Antalya'dan bayan bisikletçimi demiş.:D Demiş de ben biraz geç görmüşüm.. :p İlknur ablaaa ben de buradayım:D

Merhaba ben de antalyadanim,her ne kadar istanbulda okusamda tatillerde gelebiliyorum.antalyadan yol bisikleti hastalarina ulasmak ve gezmek isterim.

Ender Bey,
Böyle bir başlık açmış olmanız çok yerinde olmuş doğrusu.. :)
Kısa zamanda birçok arkadaş toparlanır sanıyorum..
Ben de zaman zaman Alanya'da bulunuyorum, geçen sene de uzun
senelerden sonra ilk kez gezmiştim Antalya'yı, ne kadar değişmiş şaşırmıştım..
Bu arada buradan bir hatırlatma; özel mesaj bölümünde, birkaç gündür sizi bekleyen 1 mesajınız var.. :) :p

Geri