Scudo Sports

Antalya

Scudo
Ender abi çok haklı
Yeni başlayan kişiler de yeni katılmışken
o kadar uzun bir mesafe sizler için yorucu olmayabilir
ama zaten yeni başlamış; pazar gününde güzel muhabbet içinde pedal basmak isteyen kişilerin
bu isteklerini rotayı 1-2 kişi için değiştirerek yeni katılanları soğutmayınız...

Ayağım burkulduğu için gelemedim :(

keşke gelseydim yeni gelenler için rotanın değişmemesi için elimden geleni yapardım...

Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
bende gelecektim ama sabahleyin hiç kalkmak istemedim açıkcası nedeni hem erken olması hemde ayıptır söylemesi bar gerçi bilen arkadaşlar bilir sabah 4' te yatıp geziye geldiğim çoktur. Öncelikle konunun dışına çıkmayalım Ender Abi bu gezinizde grup dağılmasının sebebi kimler ise lütfen açıklayınız. Biziklet bir kültürdür ekip işidir zincirde kırık veya çatlak halka olmaz bu çatlak halka ya grubu çatlatır yada sökülür atılır. Amaç beraber gidip beraber gelmektir. Geride kimse bırakılmaz önden gidende arkayı düşünerek ilerler. Yeni katılan arkadaşları soğutarak bak bizler bu işin profosyenelleriz bisiklete böyle binilir. Gelen gelir arkada kalan kendi başının çaresine bakar bu mantık kabul edilemez lütfen fevri değil genel düşünelim.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Burada bu tur tartismalari gormek hic de hos degil...Dun ben de bisiklete bindim Antalya ' da, gayet de eglenceliydi...Konyaalti ve Kemer yolu bolgesindeydim...Tek basimaydim ve eve dondugumde saat 16:00 di, cunku gunes de olsa hala kıs sonucta, insan usuyebiliyor...Bundan sonraki gezilerin daha planli yapilmasini rica edecegim...aramiza yeni katilan ya da katilacak olan arkadaslarimizi daha basindan bu isten sogutmayalim....hepinize sevgiler...

akdeniz grubunda bu yanlış anlaşılmayı ben devam ettirmek istemiyorum.

sayım mederatörlerimiz.bu konudaki 43. mesajımı silebilir misiniz?

teşekkürler.saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
İnsanların egolarını görmek için, karakterini çözmek için çok samimi olmak gerekmiyor.Konuşmalara şahsen çok önem veririm; bir cümle, bir kelime hatta vurgulama bile çok şey anlatır.Yukarda bir arkadaş güzel açıklamış,
"Zincirde kırık veya çatlak halka olmaz"
Biri size "zincirinde çatlak halka var" dediğinde "ben zincirimden memnunum" diyerekten bir nebze zincirinizi savunarak,önlem almazsanız, daha sonra dağın başında kalırsınız :(

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Merhaba,

Olanları tam bilemiyorum ama çok üzüldüm :( Zaten bir avuç kişiyiz lütfen herkes önyargılı olmadan samimi duygularla davransın ve olayları birbirine karıştırmayalım. Anladığım kadarıyla gezileri kesinlikle sınıflandırmamız gerekiyor. Genel gezilerde tempoları düşük tutup bol molalı fotoğraflı olmasına dikkat etmeliyiz. Ama antrenman veya ciddi performans turlarını açıkça tarif edersek sanırım böyle problemler olmaz.

Buradan atışmalar yerine bu haftasonu grubumuz toplansa iyi olur, ben de bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum.

Hoşçakalın

Basri abi çok güzel demişsin
Biz de aynı şeyi söylüyoruz ama bazı kişiler bu iyi niyeti suistimal ediyorlar...
ve yazdıklarımızı anlayarak okumadan hatalı kendisi zannediyorlar...

bizim bahsettiğimiz kişiler foruma bile uğramayan kişiler
ama arkadaşlar okadar hızlı ve hazmetmeden okuyorlar ki
kendi üstlerine alıyorlar söyleneni...

ben belki katılamayacağım pazar günü
tatilimde Ailemle biraz vakit geçireyim istedim...
belki de gelirim nasip :)

Tüm Forum Üyelerine merhaba,
Ben Antalya'da serbest dişhekimliği yapmaktayım.Foruma henüz üye oldum.Bisikletle çocukluğumdan beri bir alıpveremediğim var...İşe mümkün olduğunca tramvay yolundan bisikletle gidip geliyorum.Todosk'un düzenlediği gezilere zaman zaman katılmaktayım.Bu aralar evde sevgi ve ilgi bekleyen bir yeni yetme peydahlandığından pek vakit kalmıyor.ama önümüzdeki günler,aylar ve de yıllarda katılmaya azimliyim.
Gökhan Bağcılar

Merhaba,

Doğru, herkesin işi gücü çoluk çocuk birçok sorumluluğu var ama bisiklet öyle bişeydir ki ne yapıp edip zaman yaratıyor insan işte en güzel örneği vermiş siniz işe gidip gelmek. Kondisyonu korumak için en iyi ve basit yollardan biri :)

En kısa zamanda sizi aramızda görmek dileğimizle.

Hoşçakalın

herkese merhaba :) ben de mehmet akif ersoy ilköğretim okulu öğrencisiyim.Bisikletle gezmeyi çok seviyorum.Ender abiylede bir sürü geziye gitmek istiyorum.

hepinize hoşbulduk.İnşallah beraber iyi vakit geçiririz sizlerle.:):)

@brucee

Aramıza hoş geldin. Az önce sizin okuldan Rifatla mns de yazışıyordum. Oda gezilere gelebilirmiyim abi diyordu.Ben de ona tabi gelebilirsin dedim. Ama hiç olmazsa en ucuzundan bir kask almalısın diye uyardım. Aynı şey tabiki senin içinde geçerli. Bizim aramızda herkes kask takıyor. Sizler kasksız gelirseniz, dışardan bizlere bakanlar bizleri ayıplarlar. Sende eğer kaskın yoksa ilk fırsatta al bir kask .

Forumdan gezi ve tur duyurularından Antalya da gezi başlığı gördünmü oku ve aramıza gel. Bu hafta yaptığımız gezi mesela tam sizlere göre bir geziydi. Katılsanız olurdu.
Birde isimlerinizi bilemiyorum. Aslında yazılarınız altına isim ve size ulaşabileceğimiz mail adreslerinizi yazarsanız gezi yapacağımız zaman sizlerede mail atarız.
Mesela her ayın ilk pazar günleri büyük gezilerimiz var . Üniversiteden hareket edip başlıyoruz gezimize onlarada gelebilirsiniz. Ama kasklı olmak şartı ile.
4 Şubatta var mesela gezimiz,
Görüşmek üzere.

hoş geldn aramıza iyi vakit geçirirsin umarım.

Hoş geldin.

Antalya merkezli So Long Travel firması yabancılara bisiklet rehberliği yapabilecek, tercihen dil bilen bisikletçiler arıyor..İlk tur Nisan ayında..

İlgilenenler 0242-244 6040 / 0535 698 1035 den Ayşegül hanımla görüşebilirler..

Gürsel Akay-Yeşil Bisiklet

Geri