Scudo Sports

Antalya

@anti93

genellıkle arkadaslar ılk basta mtb alıyorlar , 2 aya kalmaz hareket denıyorlar , sonra bısıklet bu hareketlere karsılık veremıyınce satılıga cıkıyor . ılanlar doluyor ;)
o yuzden bence street, dj ,veya bmx tarzı bır bısıkletle basla,

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Scudo
@punkermanmania

Haklısın Mtb, bisikletin doğasına ters bi olay:D... Özgürlüğü adrenalinin doruklarında hissedemiyorsan bir sorun var demektir;)
Mtb ye şehiriçi veya şehirdışı gidiş dönüş bisikleti olarak bakıyorum..
Zevkler ve renkler bu alanda tartışılmaz ..:eek:

Bende gelmeyi düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla gidiş geliş 200km civarıydı değilmi?

Alpercim bak.Bu senin istediğin ancak avrupada, ki senin onlara yetişmem imkansız.Çünki bu iş biraz teknik biraz cesaret birazda birazda beceri isteyen bi şi.Bu iş böyle şehir içnde kaldırımdan atlama ,toprak yollarda kaydırma gibi basit hareketlerle olacak bir işdeğil yanlış anlama seni aşağılamak değil amacım sadece gerçeği böyledir
Bide bayanlardan bekliyorsun bunu .Söylesene antalyada varmı öyle bmx ci bayanlar düzde gidemiyorlar seninde beklentine bir bak.Birde ben şu sizin ACTİON anlayışınızı anlayamıyorum.Bence sen ya actionun anlamını bilmiyorsun yada hiç action hissetmemişsin yaşamamıssın .Cevabını bekliyorum.Saygılar

Sen gelebilecen mi? Vallaha gelebilecksen gel bakalım bir boyunun ölçüsünü alalım. Tabi yine tempo olacak.Amaç sen hızlı gittin sen yavaş gittin olayı değil.Amaç etkinlik amaç şu antalyadaki bisikletçiyiz diyen insanları antalyadan çıkarmak ki biraz temiz hava alsınlar biraz şehir dışına çıksınlar anlatabiliyormuyum?Yani inlerinden çıksın herkes madem o kadar bisikletçi varsa çıksınlar ortaya. Tabiki yanılmıyorsun.Yalnız seni de bekliyorum bana sakın mazret uydurma.Bizden neden bu kadar korkuyrsunuz anlamadım? Sende bir dershane çıkardın bakalım hayırlısı. Aynen öyle ama amaç değişik yerler farklı ortamlar çaktın mı? Artık kendinizi geliştirin. KIz çocukları gibi bisiklete binmeyin.

alper hıc olmazsa bıseyler ıcın emek verıyor...herkesın actıon anlasıda farklıdır,kımın nelerden haz aldıgı kımseyı ılgılendırmez..sende bılmıyosan actıonun ne oldugunu gelırsen bı ara gosterırız..kımın ne oldugunu herkes bılıyor zaten fazla soze gerek yok.alperde karsılık vermıyor dıye kımsenın cocuga yuklenmesıne gerek yok,karsılık vermıyor dıyede ****** cıkartmayın sonucta herkes bısıklet suruyor..renkler ve zevkler tartısılmaz:sigaraici

@daveer
Kardeş haklısın seni anlıyorum.Neden boş konular bunu bende daha önce sordum ama bana göre bazı insanlar var bisikletten bahsederler ama alkaları bile yokturya işte o insanlar can sıkntısından basit konularla uğraşyorlar Ama kendilerini bu işe verseler daha mantıklı konular açsalar.neyse sen antalyadasın heralde bizim gezilerde bekleriz.

Kurduğumuz cümlelere dikkat edelim arkadaşlar.

Sudan sebeplerle musluğu açık bırakmayalım. ;)

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
@Zeki.Alper

Mtb gidiş dönüş bisikleti ?:eek:

Varsak ormanında nal toplarken öyle demiyordun inişte.:D

Erolla Andaya sor o gün ne işe yaradığını;)

Bu konu BMX-Freeride konusu arkadaşlar tekrar hatırlatırım;)!
İkincisi zevkler renkler tartışlmayacagını biliyor bir çoğunuz:eek:.. Buna ragmen ben düşüncelerimi açık bir şekilde ifade edemiyecek miyim yani? Her zaman mtb den bahsediliyor:(.. açın biraz önümüzü ve biraz da Fr den Bmx den bahsedelim artık yeter yahu!!!!
Mtb ye bakış açım hala aynı "sadece sehiriçi ve dışı ulaşım aracı olarak" görüyorum yani kastım "action"'ı mtb de değil DJ/FR/TRİAL kadrolarında görüyorum belki de bu bakış açısıyla bakıyorum olaya ve bundan farklı manalar nasıl çıkartabilirsiniz hayret ediyorum..!!
Bana göre esen rüzgar sıcak sana göre soguktur arkadaşım felsefe yapmayı unutmayalım felsefe de bisiklet gibi vazgeçilmezdir!!! :eek:

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@Ertan ABA

Haklısın tabi mtb nin amacı yokuş çıkmaktır benim kadrodan az şikayetci olmadım dönüşte ve yokuşlarda ama deyiyor ben bu hayat biçiminden zevk alıyorum her ne kadar birkaç kmcik az yol alsamda :) Güzel noktaya parmak bastınız Ertan Aba

Ayrıca Ertancıgım ben senin bisikletine birşey demedim (forumda öyle algılanacak bir yorumum olmadı dikkat ederseniz!:eek:) sadece fikirlerimi genel ahlak ve kurallar çercevesinde Bisikletforum aracılıyla size tarafsız ve şahsi kanaatimce sunuyorum ve bunda bir sakınca görmüyorum ki yöneticilerimiz bu konularda çok duyarlılar konulara ve kurallara dikkat ederek yorum yapmamız gerekiyor. Bu konuda hepimiz elinden gelen hassasiyeti gösterecek ki ilerleyelim..:) Bakın burada MTB konusu zarar görüyor bakın böyle yapmayalım tartışalım ama konuyu kişiselliğe vurmayalım olayı tartışalım örnegin"A kişisi sunu dedi aha yamuk yaptı bana filan gibi:D" kısır tartışmalara girmeyelim bari bu bölümde ki konu amacımız zaten BMX/FR 'dir.:eek:
Asıl demek istedigim konuları iyi okuyalım en az 2 kere ve göz ucuyla dahi olsa tekrar bakmakta yarar var. Sonra düşünmek ve yanıt vermek için kendimize zaman ayıralım bakın burda bunlar uygulansaydı kalplerimiz kırılmazdı :(!! sadece üzülüyorum bu spor adına!:(..

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Zeki.Alper

Bazı arkadaşlar aramızda olmasına rağmen turlara beraber gitmemize rağmen,mtb gezi bisikleti diye belirtiyor.

Ama ne yazıkki kullandığı bisiklet tarzı farketmeksizin gezilerimize kabul ettik.

Ama bundan sonuç çıkaramamış olanlar var.

Ayrımcılık yapılmadı ve kimse yadırganmamıştı.

Mtb ile giderken ve gittiğimiz yerlerde neler yaptığımız görmüyor anlaşılan.

Bizim yaptığımız action değilmiş o da güzel.

Arazide tırmanış hızlı sert iniş adrenalin.

Bir mtb kullanıcısı olarak bu 2 satır cümle beni çok üzdü.

• Beğen
Turlarımıza ayrımcılık yapmıycak kişilerin gelmesi rica olunur.

Sanal alemde başka gezide başka konuşan şahısların gelmemesi rica olunur.

@Ertan ABA

Dostum ikimizde bu spora aşıgız neden böyle yapıyoruz????????? Yine üzdün beni:( Tamam bu seferlik susuyorum.. Sen haklısın kardeş ama unutma dediklerimi iyi anlaman gerekiyor yoksa ben haksız pozisyona düşücem:eek:.. Hoşcakalın bisikletdostları

• Beğen
@Zeki.Alper

Sevgili Alper ;)

Ben ne sana karşıyım, ne burda mesajlar yazan arkadaşlara, ne de bu topiği açan Semih arkadaşıma. Onun yaptığı hareketleri ve bisiklete biniş şeklini her zaman hayranlıkla seyretmişimdir.

Senin hareketlerini gördüm dersem yalan olur, Semih gibi hareketler yaparken inan seni hiç görmedim. Ama gayet güzel gezilere geldiğini, dağları tepeleri dolaştığını gördüm. ;)

Şimdi gelelim yukarda yazdığın cümlenin birine.
Mtb ye bakış açım hala aynı "sadece sehiriçi ve dışı ulaşım aracı olarak"

Senin Mtb ye bakış açını tabi ki hiç kimse değiştiremez, ama mtb demek
MounTain Bike demek olduğunu biliyorsun ve bunun ne anlama geldiğini de biliyorsundur umarım.
Yani neymiş Mtb şehir içi ve dışı ulaşım aracı değilmiş. İsteyen istediği bisikleti, istediği yerde kullanır, ona kimse karışamaz. Ama Mtb nin çıkış amacı dağ bisikleti olaraktır, bunu da sen bir genelleme yaparak değiştiremezsin.

ben düşüncelerimi açık bir şekilde ifade edemiyecek miyim yani?
Düşüncelerini tabi ki açık açık ifade edeceksin, burda forum kurallarına uyduktan sonra, kimsenin seni, engellemesine imkan yok.

Ama gerçek hayatta da, kendine bir yer edinmek istiyorsan, beraber gezdiğin arkadaşlarını da üzmeyeceksin, burada başka, gezilerde başka davranırsan, karşındaki kişiler de seni tanımasalar, burda ki senle, gezilerdeki senin ayrı kişiler olduğunu sanacaklar.

Ben gene üstüne basa basa söyleyeyim, hiç bir zaman sana karşı olmadım. Daha doğrusu, genelde hiç kimseye karşı olmadım. ;)

Bir de en üstteki alıntı da, senin yazdığın, benim büyüttüğüm, kelime sana ve bu tip kelimeleri kullananlara hiç yakışmıyor ve bu tip kelimeler forum kurallarına da aykırı, buna da dikkat et ve edelim. :mad:

Benim bu yazdıklarım ve yönetimden arkadaşımızın

@Haşim Okyay

Uyarılarına da dikkat ederseniz ben kendi adıma çok sevinirim.

Burda ve dışarda dostça, kardeşçe, pedallamak, sohbet etmek varken, bu stres, bu çekememezlik niye.:rolleyes:

Boş verin arkadaşlar, hayat düşünüldüğünden de kısa. Günü dolu dolu yaşayın, kimseleri kırmadan, herkesle dost, sevgi ve sevecenlik ile.

Hepinize iyi pedallar, iyi forumlar, dostluk ve arkadaşlık içinde. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Boş verin arkadaşlar, hayat düşünüldüğünden de kısa. Günü dolu dolu yaşayın, kimseleri kırmadan, herkesle dost, sevgi ve sevecenlik ile.

Hepinize iyi pedallar, iyi forumlar, dostluk ve arkadaşlık içinde.

Sevgi ve selamlarımla.

Bu konuda size katılıyorum.. Beni kendisi yerine koyan yani empati yeteneği olan bir insan arıyorum hayatımda ve bu kişi de henüz hayatımda yok:( olsaydı zaten bu kavgalar olmazdı:(

Geri