Scudo Sports

Antalya

Scudo
Ateş, kardeşim geçmiş olsun biraz geç öğrendim ama olsun yinede çabuk iğleşmen temennisiyle...

@orionds

daha dolu ve boşyere mesaj atmak için yazmayalım lütfen. özel görüşmelerimizi adı üstünde özel mesaj yoluyla gönderelim. forumda mesaj sayısıyla statü kazanman sana hayatında hiçbirşey getirmeyecek.!!

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Ertan ABA

Ertan kardeşim çözülmeyecek sorun yoktur inan ki birlikte el verirsek birçok sorunu çözebiliriz ;) Hoşcakal

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
Ata bunun onunla hiçbir alakası yok buna emin ol .Ayrıca Alper abi ben iyice merak etmeye başladım bu kişiyi kimse Ertan abimizi bayaa sinirlendirmişe benziyor..

@orionds

O şahısı msn'den sildim!!!
Msn de ayrı,forumda ayrı turda ayrı konuştuğu için.

Bu şahısların gelmemesi rica olunur.
Uyarmıştım 2 defa.
O konu kapandı.
Anlamamakta direndiği için.
Bu pazar buluşma saati 8:00-8:30 kampüste olbia çarşısı simitçi kafede.

Görüşmek üzere.

@Ertan ABA

inşallah hava güzel olurda güzel birgün geçiririz sadece Mtb YE özgü ve sadece Mtb bisikletlerinin olduğu:D

Oldu Ertan abicim tabi geliriz inşallah, bu konuya aydınlık getirilmesine sevindim doğrusu neyse lafı uzatmıyayım görüşürüz pazar günü...

Dostlukların kolay yitirildiği bir Dünya da yaşıyoruz arkadaşlar umarım arkamdan az konusulur da diğer tarafta rahat ederim gerçekten üzüldüm sorunu msnden halledemedik o zaman yüzyüze halledelim diyecektim ki bu tutumundan dolayı sen beni kırdın düzeltemeyecek kadar..:(

dostlar bulursam uygun bişey freerideda düşünürüm de bulmak zor 2.el

sen benım msn mı ekle ben sana yardımcı olurum...almasan bıle bılgı acısından:sigaraicifreeride_07@otmail.com

@Ertan ABA

:D pazar günü inşallah hava iyi olur 8.00 da simitci cafede görüşmek üzere

@Ertan ABA

Arkamdan konustun demedim hep bunu yapıyorlar hiç beni anlamıyorsun kardeşim eğer aklında sorunları düzeltme niyetin varsa sana yine de açık kapı bırakıyorum (Bu arada herkesden özür dilerim konuyu msn de halledebilirdik ama buraya taştı:()
Umarım 2. bir iyiniyeti suistimal etmezler..! ben yine de sana veya senin gibi düşünenlere şans veriyorum belki de bundan dolayı burada sonu olmayan bir tartışma oluyor en iyisi ben yoluma sen yoluna:( ..

Ben burada "bisiklet" tartışılsın istiyorum ve bidaha da senin veya bir başkasının hatasını burada konusmayalım hadi sana bol şanslar, hoşcakalın.. :(:(:(:(

Merhaba arkadaşlar.

Herhangi bir isim vermeden yazıyorum, bu mesajım genele yazılıyor, ama lütfen herkes kendine bir pay çıkarsın.

Burası msn konuşmaları için bir forum değildir. Şu anda aşağıda ve diğer çoğu topicte buna benzer mesajlara sıkça rastlıyoruz.

Ama lütfen, forum kurallarını bir daha gözden geçiriniz, forum kuralların da bu tip yazışmaların yerinin, forumun umuma açık yeri olmadığı yazılmıştır.

Bu tip yazışmalarınız için forumun özel mesaj yerleri mevcuttur.

Ve ben burası için biliyorum ki, herkesin, birbirinde msn leri de mevcut. msn de yazdığınız aynı mesajları da, aynen burda tekrar etmeyin.

Bu tip yazışmalar devam etmesi durumunda konuyu kiltleyip, buna mahal veren üye-lere de gereken yaptırım uygulanacaktır.

Arkadaşlar, yönetim olarak size bu uyarıyı yaptım, lütfen mesajlarınıza bir çeki düzen getiriniz ve lütfen bu mesaja cevap vermeyiniz.

Konunuzu açılış mesajına uygun şekilde, mesajlarla devam ettirin.

Hepinize iyi forumlar.

Geri