@Zeki.Alper
Sevgili Alper
Ben ne sana karşıyım, ne burda mesajlar yazan arkadaşlara, ne de bu topiği açan Semih arkadaşıma. Onun yaptığı hareketleri ve bisiklete biniş şeklini her zaman hayranlıkla seyretmişimdir.
Senin hareketlerini gördüm dersem yalan olur, Semih gibi hareketler yaparken inan seni hiç görmedim. Ama gayet güzel gezilere geldiğini, dağları tepeleri dolaştığını gördüm.
Şimdi gelelim yukarda yazdığın cümlenin birine.
Mtb ye bakış açım hala aynı "sadece sehiriçi ve dışı ulaşım aracı olarak"
Senin Mtb ye bakış açını tabi ki hiç kimse değiştiremez, ama mtb demek
MounTain Bike demek olduğunu biliyorsun ve bunun ne anlama geldiğini de biliyorsundur umarım.
Yani neymiş Mtb şehir içi ve dışı ulaşım aracı değilmiş. İsteyen istediği bisikleti, istediği yerde kullanır, ona kimse karışamaz. Ama Mtb nin çıkış amacı dağ bisikleti olaraktır, bunu da sen bir genelleme yaparak değiştiremezsin.
ben düşüncelerimi açık bir şekilde ifade edemiyecek miyim yani?
Düşüncelerini tabi ki açık açık ifade edeceksin, burda forum kurallarına uyduktan sonra, kimsenin seni, engellemesine imkan yok.
Ama gerçek hayatta da, kendine bir yer edinmek istiyorsan, beraber gezdiğin arkadaşlarını da üzmeyeceksin, burada başka, gezilerde başka davranırsan, karşındaki kişiler de seni tanımasalar, burda ki senle, gezilerdeki senin ayrı kişiler olduğunu sanacaklar.
Ben gene üstüne basa basa söyleyeyim, hiç bir zaman sana karşı olmadım. Daha doğrusu, genelde hiç kimseye karşı olmadım.
Bir de en üstteki alıntı da, senin yazdığın, benim büyüttüğüm, kelime sana ve bu tip kelimeleri kullananlara hiç yakışmıyor ve bu tip kelimeler forum kurallarına da aykırı, buna da dikkat et ve edelim.
Benim bu yazdıklarım ve yönetimden arkadaşımızın
@Haşim Okyay
Uyarılarına da dikkat ederseniz ben kendi adıma çok sevinirim.
Burda ve dışarda dostça, kardeşçe, pedallamak, sohbet etmek varken, bu stres, bu çekememezlik niye.:rolleyes:
Boş verin arkadaşlar, hayat düşünüldüğünden de kısa. Günü dolu dolu yaşayın, kimseleri kırmadan, herkesle dost, sevgi ve sevecenlik ile.
Hepinize iyi pedallar, iyi forumlar, dostluk ve arkadaşlık içinde.
Sevgi ve selamlarımla.