Scudo Sports

Antalya

Epic parçalarına ayrıldı yetişmeyecek.

Gökhan abini dükkanda .

Öğleden sonra alacağım.

Mecburen yokum.

Herkese iyi akşamlar.

Scudo
Sesimi(zi) duyan var mı?.... :)

@hash07

bende gelcektim neco ama babamlar beni sana sormuşlar sanırım bende evdeydim eve gelip beni götürdüler bende gelemedim ama siz iyi eylenmişsiniz şimdiden Ömer abiye iyi yolculuklar:)

@freeRide07

Semih abi ateşe naptınız ya çocuğun bacağı çok kötü olmuş senin trialin şimdiye kadar kaç leşi var?:D

sen de 3,ben dıyım 5 ama trıalın bı sucu yok arkadaslar kasınıyolarda ondan....trıalcı sonradan olunmaz cunku:sigaraici

semih kardesim allhın ıznı ıle 10 subatta antalyaya tasınıyorum ,evı tuttuk full bmx :D

@punkermanmania

Ev bize yakınmış abi hayırlı olsun geldiğinde haber verirsen Antalyayı gezdiririm gizlisi saklısı heryeri;).. ne de olsa severek yapıyorum ve bir hayat biçimi oldu ben de !!

Herkese Merhaba Arkadaslar,

Emrusha takma adını kullanan arkadasın bu konuyu Bisiklet.forum'da acmasından son derece rahatsız olduğumu belirtmek isterim. Rahatsızlığımın nedeni ise önceki sayfalardaki yazılan; 'bizim gibi bu işi yapacak yoktur', efendim, gözleme turcuları, asfaltta bisiklete binenler tarzında söylenmemesi gereken sözlerdir. İsteyen istediği yerde istediği gibi bisiklete binebilir. İstediğini yiyip içebilir. Bu tamamen bir zevk meselesidir.

Ama 'Biz' deyince işin içine beni kattığı için rahatsız oldum. Çünkü kendimizce turlar düzenleyip, haritalar cıkarıp, dağlarda beraber geziyorduk. Doğrudur. Yanlış olan şey ise burda, bu yapılan turlardan ne kişinin ne anlam çıkardığıdır. Benim amacım kesinlikle ve kesinlikle bu turları organize ederken ve uygularken, insanlara nispet yapmak, en iyi olmak, yada herşeyin en güzelini yapmak gibi bir düşüncem yoktu ve de hiç o tarz bir kişiliğe bürünmedim hayatım boyunca.

Bu turlardaki amaç, doğanın dağların kokusunu almak, bir iki fotoğraf çekmek ve bununla beraber bi iki video çekimi denemesi yapmaktı. Ama en önemli ilke burada eğlenmek ve Bisiklete binme zevkini yaşamaktı. Kendi adıma tabii ki. Yeni yerler görmek, olabildiğince keşfetmek, gezdiğimiz yerlerdeki insanlarla bi iki sohbet. Bu liste bu şekilde uzar gider arkadaşlar.

Benim anlam veremediğim şey ise, halen kafam almıyor, yaw kardeşim madem 'biz' deyip beni de işin içine katacaktın, niye bir mesaj atıp ta, yaa arkadaşım, bak ben bole bi konu başlığı açıyorum Bisiklet.forum'da, sen ne dersin diye fikrim sorulmadı. Oyle ya, biz kelimesinin içine beni dahil ediyosun... Sor bakalım bir fikrimi değil mi ya?

Ama burdan ben su sonuca varmak istiyorum, arkadaşlar, zaten bi avuç bisikletseveriz, neden bu forum u yapıcı seylerle doldurmuyoruz da boyle boş boş konuşmalar ve laf kalabalığı ile dolduruyoruz, ben bunun sebebini öğrenmek istiyorum, bu bir. İkincisi, birlik beraberlik ortamı yaratılması gereken bir platformda, birbirimize destek olacağımıza neden boyle köstek oluyoruz?

Anlayabileniniz varsa bana da acıklasın lutfen.

Saglıcakla Kalın.

Arkadaşlar olymposa bir tur yani gezi yapmayı düşünüyorum.Aynı zamanda antremanda olmuş olur ki çok ihtiyacımız olan bir şey .Gelmek isteyenlerin cevap yazmaları yeterlidir.Gezi günübirlik olup sabah erken çıkıp akşamda dönüş gibi. Katılıma göre sizi bilgilendireceğim.Gelmek isteyenler mesajlarınızı bekliyorum.Kafaları dağıtmış oluruz.Zaten buna ihtiyacım var .Atölyemiz bölümünde de işler yolunda gitmiyor. Konuyuda kilitlemişler zaten.Hepinize saygılar

Geri