Scudo Sports

Antalya

Scudo
@ERKANXX

vallaha nerden bakıyorsunuz bilmem ama,bende baktım pazara kadar parçalı bulutlu ve yağışlı gözükyor.adı üstünde hava tahmini bide burası antalya hiç belli olmaz dün nasıldı bugün nasıl.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@ERKANXX

Buluşma noktası kamüps,olbia çarşısı,simitçi kafe,saat 8:00-8:30 buluşma saatleri arası.

Çıkış saati 9:00!!

Hava yol durumuna göre uzun veya kısa parkur belirlenecektir.

Sayın erkanxx bizde zaten hava durumundan bahsettik bu iş inşallahla maşallahla olmaz gereksiz yere mesaj yazmayın lütfen ...:D:D

• Beğen
Tepkiler: fanatikcimbomlu
teşekkürler arkadaşlar. sağlık problemleri yüzünden bir süredir uzak kaldım her şeyden. o yüzden yeni okuyabildim mesajlarınızı. görüşmek üzere...

@orionds

bende zaten bahsetmediniz demedim !:D :D bide gereksiz yere mesaj yazıyorsun diye bana deyil başkalarına söyleyin ;) :D

erkan ve erdem bey ikinizde birbirinize nispet olarak mesaj yazıp alanı doldurmayın lütfen uyarılarınızı özel msajdan yapın illa çocukça bişeyler yapıyorsunuz ya biraz daha dikkatli oun

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
@freeRide07

Semih abi arkadaşlarıma ben demiyorum ekleyin diye herkez senin video larını izliyo ve sana hayran kalıyo onun için millet seni eklio :D

@ERKANXX

semih kardesım demekkı senınde bır hayran kıtlen olusuyor , helal olsun walla

@Ertan ABA

Ertan abi geziye herkez gelebilir demi benim 2-3 arkadaşımda gelmek istiyoda ?:D

Geri