Scudo Sports

Antalya

Bu pazar tam teşekküllü denize giriyoruz.

Buluşma noktası selekler önündeki park. Buluşma saati 8:00 çıkış saati 8:30 bu sefer beklenilmeyecektir.

Geçen hafta güneş altında pek rahat olmadı.

Pazar günü görüşmek üzere.

Scudo
Sabah en geç 10da deniz de olalım yoksa Saat 11 den sonra denizi b.ku çıkıyo.

Su bulanıyo insanlar doluyo denize mi giriyoruz bataklığamı beli olmuyo.

Bu yüzden erkenden gitmekte fayda var

@Ontario

Evet denizde ağır bir yağ kokusu ve tadı vardı.:boese157:

Erkenden kirlenmeden gitmek en güzeli.:)

Buradan alper arkadaşımıza seslenmek istiyorum.Arkadaşım
forumun baykuşu.Bu gençlerle ne alıp veremediğin var bilmiyorum ama ben bunları duyunca canım fena halde sıkılıyoo!Senin yerinde olsam kimseyle alay edip dalga geçmem :boese157: seni uyarıyorum!Alay edilecek duruma düşersin dikkatlii oll!!

@'[XC_DeniZ

Deniz sen aklı başında bi insansın bildigim kadarıyla ama bu kadarına ses çıkarmazsam olmaz. Burada dünya barışını saglamaya çalışan kalbi sevgi için atan bir insanım ben:eek: Bu kadar üzerime gelmeni şiddetle öfkeyle ve herşeyimle kınıyorum. Yorumlarında çok düşüncesiz olabiliyorsun kusura bakma.
Umarım sevgiyle, kardeşçe birlikte pedallayabilecegimiz günler gelir.. Hepimiz mutluluk hormonları salgılarız keşke avrupa lı arkadaşlarım gibi olabilsek :( keşke keşke!!
Umarım anlatabildiklerim karşımdakinin anlamak istedigi kadar değildir

"BİR AĞAÇTAN BİR MİLYON KİRBİT ÇIKAR, BİR KİRBİT BİR MİLYON AĞACI YAKAR!" umarım bu anlatmak istedigim gibi bir durumla kimse karşılaşmak istemiyordur. Bizi biz yapan değerlerimizdir:eek: Bu değerlerimizi yitirmeye yüz tutmamalıyız kardeşlerim :)

alper abi fazla uçuyorsun bazen bır gun kaldırıma takılıp duşersen sonra bizden olmaz kendın uçuyorsun....

ben evden kaçabılırımsem gelebılırım ama soz vermeyım

@andy
Tamam sen kaçmaya bak.:D

Tünel kazmana yardımcı olurum:D :D :D :D :D :D

Bu arada diğer konuya gelince genç arkadaşlarım artık bu tartışmayı uzatmanıza grek yok.

Eğer tartışmak istiyorsanız msn den tartışın.

Neden genç arkadaşlar dedim çünkü geziye gelen ve tartışan arkadaşların hepsinin yaşı benden küçük olduğu için) İrdeleyici konuştuğum sanılmasın.

Bırakın bu konuları bu pazar erken buluşalım ada gibi denize gidip eğlenelim.

Sezon bitmek üzere.

Pazar günü selekler önünde 8:00 de buluşma Çıkış 8:30 görüşmek üzere.

@Ertan ABA

Ben yokum bu pazara Alanyaya gitmem gerekiyo.

Kusura bakmayın bi dahaki pazara ekipteyim

@Ontario

Canın sağ olsun.

Başka sefere.:)

Gelen olmazsa drek arabayla sabah erkenden gidicem akşama kadar kalıcam.:)

Geçen haftaki aynı yerde arayan beni bulabilir.

Görüşmek üzere.

Arkadaslar,

Bisikletimi alali 4 ay oldu.Tek basıma dolastım cogu zaman ama hiç kimseyle yada hiç bir grupla dolasamadım.

Pazar gunleride bana uymadi

Dolasmak ısteyen varsa 0533 580 26 02

Trek_25

Ben hemen hemen her akşam Konyaaltı sahillerinin(Beachpark sahil şeridi-karaalioglan parkı) kenarından dolaşıyorum hafif tur mahiyetinde hava almak ve kondisyonu korumak için ;)
İsterseniz bu akşam çıkacagım birlikte dolaşabiliriz.. Saat 19.00-20.00 arası bu sıcak havalarda tercihimdir :)
Görüşmek üzere...

mereba bende hem yol hemde mtb kullanıyorum yaşım biras kuçuk ama iyi pedal çewiriyorum tel:05383080761 msn:exzap_1994@hotmail.com

mereba bizde bianchi yetkili servisiyiz her türlü yedek parçamız bulunur internetten parçada temin edebiliriz erdoganlar antalya bayisiyiz bekleriz...
zerdalilik mah. cebesoy cad. okutan apt. 83/b antalya

bende tur yapmak istiyorum bianchi yetkili serwisiyiz bisiklet binmeyi seviyorum

Geri