Scudo Sports

Antalya

Ertan ın kondisyonu kimimizde var acaba :)?? Ertan bence aramızdaki ip üstünde profesyonelce gitmeyi becerebilen tek insan bence :eek:

Ayrıca sözüm anday 'a ki; Frenleme konusunda xtr ın adını kötülemeye gerek yok direk satılıga çıkarmışın! zaten:D Bence yarışlarda iş görür bir parça ;)Atma yani sakla derim;)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Scudo
Merhaba .Diz ağrısının sbebi tabii ki yanlş kullanmak.Diz muayenesi ve konvansiyonel röntgen gerekir.Ön kompartman sendromu (patellar ligament ağrısı) olması büyük olasılık.
Patellayı orta hatta stabilize eden (patella delikli) dizlik (yanları mafsallı-balenli olursa daha iyi) iyi gelecektir.
Ve dize yük bindirmemek bir süre (3 hafta) rahatlatacaktır.Yük en fazla merdiven inerken, çıkarken ve sandalye ve benzeri bir yerden kalkarken olur.
Elleri kullanmak rahatlatır.
Sonuçda ortopedist görmeli.Spor hekimi gerekmez.
Geçmiş olsun.

mesaj çok eskiymiş..Üzgünüm...

sabah antalyada olacağım ve bisiklet alma ihtimalim var, nereden alabilirim 311 falan?

Merhaba , ben de yol bisikleti kullanıyorum , Scott Sub 20.
ManavgaT'tayım.
Birz pazar bu tarafa pedal çevirirseniz birlikte devam ederiz sonrasında belli bir yere kadar uğurlayabilirim.
Dostlukla.

Ufuk Özışık

GEçmiş olsun anday gel bir ara emre abinind düşüşlerini anlatayım ben yerinde olsa satmazdım frenlerini bir daha ki sefere biraz daha dikkatli olursun

herkeze teşşekkurler frenleri satmıcam ama jant sıparışı verdım jant gelıyor bırde alper abi maşam yamulmadı jantım yamuldu tekrar herkeze theak you bu pazar gelırım ınşşallah nere gıtceksınız??

Geçmiş olsun. Janta ihtiyacın oldugunu bilmiyordum bende bir dolu jant var. (Çogu yedek amaçlı :)!) Bence sen de yedek al bulunsun sen de de ;).
Jant parçalamak gerçekten zevkli yahu :eek:!!

Sedona arıyorsan, 5m migrosun karşısında SonerDeniz e bakıcaksın;)
Eger specialized almayı düşünürsen bu işten anlayan Gökhan abimiz var.. Kendisi specialized in bayiligini almış!!! ;)

Dün bende benim XCM nin tek yayını çıkardım şimdi çok iyi çalışıyo ama bi kusuru var fazla zorlayınca takkk diye dibe vuruyo.

Yine yayı çıkardığım gün bi taklada ben atım alahtan havadayken spd leri çözdüm yok kafayı kırarmışım heralde :D

@Ontario

Sana da geçmiş olsun.. Kasksız dolaşmayalım nolur arkadaşlar

@atahan07

bişi olmas.tek sende olacak die bi kaide yok. :D dediğin gibi beraber atarız axon 2008 turlarını :D

antalyada profesyonel bisikletçi yokki sen bide sedona bayisi arıyosun ama alperin de dediği gibi 5m migroskarşısındaki doğa sporlarına bi bak istersen

hosgeldin istanbul vapuru şu sigarayı bırak ondan sonra senle birlikte yan yana gezerim bırakmassan her zaman onundeyim:D

@mertdalkılıç

@mertdalkılıç

Sen de şu geyik muabbertini bırak!, söz akord benden mertcim:eek:!??

• Beğen
Tepkiler: Night_man07
Geri