Ertan nerde ve saat kaçta buluşuyoruz? Sanırım bsd turu olucak, olmazsa gelirim olursa siz de bsd ye gelin orda buluşup gidilcek yeri kararlaştırırız hep beraber pedallayalım değil mi?
3 defa parkura çoğunluğun itirazı olduğu halde bizim yaptığımız buluşma olayındaki tura 3. defada müdahale ettiği için artık aktılmıyoruz.
(Onların turu ayrıydı bize katıldılar)
1-2 arkadaşım da dahil.
Sana iyi turlar.
Önceki mesajlarımda saatleri buluşma noktasını yazmıştım.......................
tatildeyim antalyada, nete giremiyorum burada, güllükte oturuyorum, şehir içi gezen varsa bir mesaj atabilirse katılırım büyük ihtimalle. (şehir dışı diyemiyorum çünkü sadece bisiklet var, pompam bile yok henüz ) 0506 8730035
abi ole bi sormuşun ki yani kızsan tamam oke ama erkeksen baska birile takıl hesabı yapmışsın yaw
.
.
hocam ramazan şenlikleri nedeni le bizler genel olarak her akşam karaali oğlu parkında toplanıyoruz gelmek istersen saat 8 9 arası toplanılıyo oralarda takılıyoruz bekleriz
funq foruma hoşgeldin. Bugun tranway yolunda gördügün bendim hani sen bizi görür görmez "bisikletforum'dan var mı?" dedin ben de evet dediydim hani hatırlarsınız
Sormak istediginiz başka sorular olursa çekinmeden sorunuz. Yeni geotechiniz hayırlı ugurlu olsun en yakın zamanda kask+eldiven güvenliginiz için cok önemlidir iyi geceler
Memnun olmaman diye birşey söz konusu değildir çünkü bu bisikletler beyaz eşya dükkanından alınmıyor İşin erbabından alınıyor. Üstelik geotechler her açıdan sıradışı güzel kadrolar üstelik delta ekibi tarafından üretiliyor.Kadro açıları olsun, hafiflikleri olsun kullanılan malzemeye kadar verdiginiz her kuruşu hakediyor. Bize de alıp kullanmak, gezmek düşüyo
Ertan bu hafta sehiriçi takılalım zaten bu tura gelen yine az olucak bu belli oldu üzülerek belirtiyorum.
Birlikte pedalladıkça daha güzel oluyor fakat katılım az abi !! Başka fikrin var mı? mesela ne yapılabilir bu hafta?