Scudo Sports

Antalya

ramazan nedeni ile her akşam 8 30 da karaolan parkında toplanıyoruz herkesi bekleriz

Scudo
tavsiyem -1- hava alanı yolundan aksu yoluna doğru yada ısparta yoluna devam etmeniz gerçekten antrenman için güzel bi parkur -2-güzeloba-kundu-aksu-hava alanı bu yolda çok zevklidir -3-kepez yokuşu- devamında çubuk tepesi-ve...gidebildiğiniz kadar-4-alanya yaklaşık140km:D

yaşım15 mtb kullanıyorum bunlar benim bildiğim güzel yerler okul ve dersaneyi rayına oturtursam size katılmayı isterim iyi pedallar

Haftaya görüşmek üzere inş. Yarın bsd turu varmış sanırım ona katılabilirim :)
Hoşcakal kardeşim

@geotech emre

Görüşürüz

İyi eğlenceler ertan abi ben bugun biraz yanlız takılmayı kafa dinlemeyi planlıyorum 1-2 gündür moralim çok bozuktu.

@-skynet-

inşallah rayına oturtursun dikkat et raydan çıkmasınlar sora facia olur:D

@laciverti

laciverti kusura bakma :eek:
mesajini yeni gordum! ustellik bizim burda internet'de sorun vardi... :boese157:

istersen bu pazar gunu bulusalim ? allah izin verirse ... veya senin bos bir gununde ... carsamba veya cumartesi ?

benim rota bu :

(link)

A noktadan basliyorum toplam 20KM - 1saat 10 dk yapiyorum amma acelesi yokdur bence bu sefer :)

sana benim cepi ozel mesaj ile gonderiyorum....

tsk'ler

*** Bugun manavgatda 20'den fazla bisiklet gordum ufuk07 kulub acilti mi yoksa ? ***

arada beni yolda taniyan varsa :)

(link)

Bu pazar uzun bir tur düşünmekteyim.

Kepez,Karain mağarası,40 gözler ekşili göleti,varsak Antalya.

Uzun bir tur olucaktır herkesin gerekliekipmanını almasını önemle rica olunur.

Yedek iç lastik yama pompa kiti+yakıt:D

Pazar günü görüşmek üzere.

Valla yine çok güzel bir rota. Gelmek çok istiyorum, yeni yerler keşfetmek, görmek ve birlikte pedal çevirmek çok güzel bir duygu:)
Görüşmek üzere

Pazar uygun.
daha önce uygun olursa seni arayacağım.
ama her istediğin gün saat 21.00 de olabilir.

@Ertan ABA

ertancım ben büyük bi ihtimal mesai yapıcam iş yerinde mesai olmasa bile biraz zor gelebilirim yinde değişiklik olursa sana haber veririm

Dikkat Actioncu Çıkabilir!!!
Sadece Action İçin Yaşa!!!!

Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır,
Toprak,eğer uğruna ölen varsa vatandır...

İmzadan belli oluyoo:D Feysbuk yapmışız;) Ordan da görüşrüz Ertan kib dostum

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Geri