Scudo Sports

Antalya

konuyu yanlış yerde açmışım kusura bakmayın konu bisikletlerimiz fotoğrafları bölümde

Scudo
@Ontario

Evet öyleydi. Ayrıca çok acıydı (İnegöl köftelerimiz :eek:)

@Murat1978

Bu pazar olabilir.Ben yol bisikleti kullanacağım.Bıu nedenle düz yol olmalı.
senin rotanı kullanabiliriz başlangıç olarak.Kumköy side bulvarı ılıcakumköy

Bu pazar da aynı rota olabilir benim için farketmez, sizin hoşunuza giderse tekrar yapalım fakat güver uçurumunun altındaki canyonu hep merak etmişimdir bi gün gidelim kısmet olursa arkadaslar çok isterim sizlerle:eek:

merhaba arkadaşlar.ben nezih.pazar günkü gezinize gelmiştim.beni oradan hatırlarsınız.benim için epey bi yorucu olmuştu parkur.antremansız olunca.781 in yolu göründü.emre gidiyoz dimi kasımda ankaraya :D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Seni de aramızda görmekten büyük mutluluk duydum Nezih:eek:
Bence beklemeye gelmez bir an önce pedal atmanı öneririm.Yani sayılı Günler çabuk geçer dememelisin bence biran önce pedallamaya başla!, zevkini yaşa! derim..;) Ayrıca cigarayı bırakırsan çok sevinirim:)
Memnun oldum tekrardan (Beyaz Voltagelı ;)-Alper)

• Beğen
Tepkiler: Night_man07
@BMX_rider07

o köfteler adana değiilmiydi.hem acı bile değildi.siz acı görmemişsiniz :D.birlikte urfalı arkadaşlarım vardı.bi çiğköfte yaparlardı acısından birliğin etrafında tur atardık. :D şaka bi yana da gezi güzeldi.eğlenceliydi.

• Beğen
ramazanda biras zor pedallamam.geçen sene tutamadım bi.onun haricinde kaçırmamaya özen gösteriyorum.o yüzden ramazan ayı boyunca biras zor.ramazan bayramını da geçince ekimin ilk haftası ancak pedallayabilirim.

evet beyler herkeze hayırlı uğurlu olsun ilk taklamı bugün attım nasıl oldu trt caddesinde tempo limit 25 civarı ömüme anıden araba cıkıverdı tabi ben o korkuyla kıtleyi verdım ama nerden bilem benım frenlerim xtr olduğunu dırek mavişş ben yerde bisikletde yerde ama inan mıcaksınız ben dırek kaltımbisiklete bakıyom ben bakarkende millet bana bakıyordu ne yapıyor bu deli die ben keni canımı bıraktım bisiklete bakıyordum ıyı dedım bişi yok bindim gidiyom bisiklet yurumuyor bakıyom bakıyom bışı yok ama dur dedım jant bakıyım jant asena gibi olmuş bır daha tövbe ettım xtr fren kullanmıcam die satılık 2007 xtr v-break fren seti 100 ytl herkezin haberi olsun hea birde ben bu pazar yokum zaten bu halde hıç bir yere cıkamam yakşamlar

@andy

Geçmiş olsun. Asena gibi kıvırtıyor muş maşan:D gel bi akord çekeyim. Belki pazara gelebilme ihtimalin artar. Sen gelmezsen olmaz Andaycm. ;)
Geçmiş olsun bir yerinde birşey yok değil mi? Kaskın var mıydı?

@andy

Geçmiş olsun.

Benim frenlerle zaten drek uçuyordun takla bile değil.:D

Ben neden takla atmıyorum aceba?:rolleyes:
:D :D :D :D

nezih foruma hoşgeldin forumda iyi vakit geçirmeni dilerim kasımda ankara kesin kardeşim senin için canım feda bugün aranıza katılamadım özür dilerim bi arkadasımın babası vefat etti ona baş sağlığı dilemeye gittim yarın hep beraber olabiliriz karaoğlanda ramazan şenlikleri 3. gün için orda olabiliriz iyi forumlar nezih

@BMX_rider07

alpercim dediğin gibi bizde biran önce gitmeyi istiyoruz fakat maddi sıkıntı içerisinde olduğumuz için o tarihe attık ankara işini malum önümüzde 12 ekim alanya dağ bisikleti yarışı var biraz para biriktirmek lazım yarışı atlattıktan sonra biraz daha para biriktirip gitmek ankaraya daha iyi olur malum erdoğanlara gitcez şimdi bişi görürüz alamazsak canımız yanar biraz paralı gidelimde rahat olsun

• Beğen
@Ertan ABA

çünkü o kütle ile o bike nekadar fren yapsan kalkmaz :D :D saka saka ertancım sana takılıyom yanlış anlama anday burda bi teknik ani fren sıkıntısı yaşamış halbuki eli frende ve ani durumlarda kendi gövdesini yada kütle olarak arkaya ağırlık vermeye her an hazırlıklı olsaydı belki arka biraz kalkar ve de yumuşak bir biçimde tekrar yerine inerdi ve de aracı kurtarmış olabilirdi ama neyse cana gelmesin
.
.
andaycım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın benim düşüşlerimi neco sana anlatsın dinle gülmekten yerlere yatasın:D :D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
nezih abi hoşgeldin foruma. sedonayı azcık inceledim şahsen içime sindi. hadi şimdiden hayırlı olsun. gerçi millete antalyada tek 2008 axon bende var die hava atıodum ama:D Neyse artık:) beraber atarız gari.

@geotech emre

Emre bu pazar ambulans çağır işin bitti:D :D :D :D :D

Fren işi biraz da teknik işi anide olsa kitle arkayı yatır bisikleti

Frenlerine alışamadığından olmuş alışır.:)

Ben alıştım 80 le inerken ön frenle duruyorum:D :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Geri