Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Büyük geçmiş olsun.
Ne yazık ki bu tür kazalar da hayatın içinde.
Umarım iyileşir ve tekrar bugünlerdeki performanslarınızı yeniden gösterirsiniz.
Bisiklet satma konusuna hiç girmiyor olayın sıcaklığı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Lütfen moralinizi yüksek tutun.
Gün doğmadan neler doğar...

Scudo
@Okan Örs

okan bey teşekkür ederim ..sahada kaza yapmadık felek bizi 17 basamakta çarptı ..yolda yürürken araba çarpar o hikaye kısmetsizlik foruma giriyorum sizin ve daha bir çok dostumun mesajlarını aldıkça moralim düzeliyor evet bisiklete baktırtacağım satma değilde garanti kapsamnda olduğu için üst kadroda tırnağımın gireceği kadar bi oyukluk var yani çatlak yalnız karbon çatlakta olsa bunun kırılmasının zor olacağını bi dostum teyid etti ....genede aldığım mağazaya götürüp baktırtacağım..........

bahtiyar -erkan bu pazar bence dudulludan çıkış yaparak saat tutun 43 km yazıyor ordan şile benzinci o benzinciyi zati biliyorsunuz ..yolda tamirat olabilir dikkat edin...genede size kalmış isterseniz bıçkıdere yapın ....bahtiyar erkan dostlarım bana uğrayacağınız zaman günü söyleyin ben zati eve hapsoldum bu ara....

günaydın ekip....
bu gün iyiyim .sağ elin şişikliği geçmeye devam ediyor düşerken sağ el en fazla darbe yedi sağ kolumun dizi allahtan kırılmadı bilek kırılabilirdi bisiklet sağ omuzda iken düşme olduğu için köprücüğü telef ettik ..bir ay artık forumdayım 26 temmuza kadar gelişmeleri yazarım buraya ramazan 18 temmuzda başlıyor açılan iki topik var 15 temmuzda boyalıca dedik ama geçen ct topçularda süprizi yedik bisiklete artık para alınıyor ....orayı iptal ettik 4 güzergah bize aslında yeter ikisi zor ikisi kolay...zati biz ne gece kuşuyuz nede pazarları mide ile sporu karıştıran bi ekip değiliz....face e bakınca bu ülkede gençliğin yüzde 40 ın spor yapmaması daha anlaşılır olmakta...bu ülkenin insanları her şeye duyarsız olduğu gibi sporada duyarsızdır hele doğru beslenme ile hiç bi alakasıda yoktur..futbolda kendini arayan bir çok insan var bu ülkede bu insanların kaçta kaçı spor yapar acaba ,norveçte yaşarken insanların orda bi sürü spor hobileri var idi ve sağlıklı bi toplum idi..evet bahtiyar dostum seninde arada sırada hayıflandığın gibi biz spordan anlamayız hafta sonu doluşurlar arabaya hayda mangala..........işkembesine bu kadar düşkün başka bi ülke varmı acaba ...genede gelişmeler var sabah en erken saatte kışın yağmurlu havalarda aşağı sahile inerdim ve soğukta koşanları görürdüm azınlıkta olsa var idi..yazın daha fazla kalabalık oluyor , saat 06.00 da millet sahilde ama biz kışında yatmadık koşu ve bisiklet devam etti...2009 dan bu yana sistem devam ettirildi ve 2012 e kadar geldim ara vermedim...bu kaza ara vermemi beraberinde getirdi isede çalışmalara gene başlıyacağım ..bisiklet sporu bizim için önemli bu spor sağlığımız için önemli...bisiklet sporunun ne olduğunu biliyoruz erkan bahtiyar ve ben çokkkkkkkkkkkkk çalıştık bizim kadar çalışan olduğunu bu istanbulda zannetmiyorum ha var avrupa yakada aytekin erzan ama haber alamıyorum ondan ama onu tanırım asla bırakmaz bu sporu...ve onur berberci onun bırakacağını zannetmem..bu forumda olmayan bizim bilmediğimiz istanbulda hobisi bu olan bir kaç adam vardır herhalde...kendimize şükredelim biz iyi işlere imza çaktık sele üstünde boş işler ile asla uğraşmadık....evet bahtiyar ve erkan bize takılan takılır takılmayanların canı sağolsun mahşerin üç atlısı çok iş bitirdi hiç kimsenin bu istanbulda yapamadığını yaptı....eski dostların kulakları çınlasın ali emre ne yapar acaba o bir maratoncu ama sporcu kişiliği var çağatay beyinde suha onur er o da maratoncu o da sporcudur olaya spor açısından bakar ...çizgisini spor olarak belirleyen ve beslenmesine dikkat eden daima ipi göğüsleyecektir.....

bahtiyar -erkan
beraber çalışmalar yapın bu pazar arnavutköy artı rampa olayları...15 temmuzda gene ikili çalışın sakın olaki ben sakatlandım diye size rehavet gelmesin eninde sonunda gene sahada çalışacağız gerek özelden gerekse topiklerden aldığım mesajlar doğrultusunda bize katılmak isteyenler var ama bir yıl çalışma yapmaları gerektiğini belirtiyorlar kendi takdirleri ve doğru ve mantıklı foruma yeni üye olanlar var ...anadolu yakasına bakıyorum yeni pedalşörler var ama tarzları performans artı uzun etaplar değil..şimdi anadolu yakadan 5 adam var uzun etapçı ben bahtiyar erkan ogün ve murat..bu beş adam artık demirbaştır..ve anadolu performans ekibinin en kıdemlileridir ...yeni kadroya gelmek isteyenler olursa ferdi çalışmaları gerekecek ...ama murat dostumuz bize öyle bi süpriz yaptıki bizlen ilk kez geldi ve bıçkıdereyi yedi evet hiç belli olmaz murat gibi dostlar yarın öbürsügün zor etaplarda bizlen olur ve iyi derece alırlar ....amaç anadolu yakada hızlı olan ve uzun zor yolları seven adamlar ile beraber olmak amaç bu olacak artık...

Geçmiş olsun kudret abi,yeni görebildim affet neolur.bir ihtiyacın varsa söyle lütfen.

17 basamak sağ omzumda bisiklet ile aynen aşağıya yuvarlandım arap sabunu ile yıkanmış basamaklar..spd kötü kaydırdı köprücük kemikleri kırılıp uç uca yapıştı ne ağrı var ne de acı yalnız korse gibi bi olayı bandajladılar bu gün öğlen koydum kafayı uyumuşum 6 saat şimdi uyku yok ..bir ay böyle duracak sırtımda bu olay, alçı yapılmıyor köprüçük kemiğine askerde işaret parmağım kırılmıştı acaip acı çektim , ne acı var ne ağrı ama sağ elimin üstüne düşünce davul gibi şişti sağ ayak bilek indi ..sıcak su pansumanlar yaptım iyi geldi haftaya bi röntgen daha çekilecek son durum ne olacak göreceğim valla bunun adına resmen kısmetsizlik denir derşan.

Gecmıs olsun, verılmıs sadakanız varmıs valla fena dusmussunuz.

Umarım en kısa zamanda saglıgınıza kavusursunuz

@derşan sezer

derşan biliyorsun bisiklet yarışlarını aslında sevmem bu işlerin böyle milyonlarca yurolara dökülmesinin ardında gene o sevmediğim para gerçeği var..norveçte bisiklet süren ama işi profesyonelce yapan ve hiç bir yarışlara katılmayan gerçekte katılsa derece alacak bir insan ile tanıştım ve onun düşüncelerinden çok etkilendim adam kendisi için yarışıyordu kimse ile bi rekabeti yoktu onunla bi takılayım dedim tozunu yedim neyse evini biliyordum evine uğradım adam hiç tepeden bakmadı yani nasıl tozumu yedin demedi aşmış bir insan idi ama onun gibi bi insana raslamadım bence o marjinal bi bisikletçi idi koca norveçte, beslenmesine dikkat eden ve gerçekten bisiklete bakış tarzını, performans sporu olarak belirleyen bi insan idi..
bu istanbulda bi haluk hocamız vardı sıkı basan rahmetli oldu ama biraz şarapçı idi...ben görüyorum anadolu yakada yol bisikletine binen ama küp gibi bira içen kendi takdirleri ama bu işin yalnış olduğunu bence kendileri irdelemeli yüksek tansiyonu olan bi dostumuzu kaybetmiştik aslında onun hatası idi bu ilaç alan kişilerin yüksek sıcaklıklara kalmaması hele hele hiç basmaması lazım sonu ölüm ....bunları niye yazıyorum performans yapacak pedalşörlerin dikkatine çekiyorum süratli bisiklet kullanmak teknik beceri gerektirir uzun yollarda ise partnersiz dağılırsın rüzgar seni biçer...öyle bu ülkede ultra ıron man adam yok ha var aytekin erzan rüzgara karşı durmadan 4-5 saat basacak hemde çok hızlı basacak bi kuvvete sahip herkez asla böyle olamaz..biliyorsun performans bisikletçiliğinin farklı alanları var kimi çok yi rampacıdır yani tırmanışcı kimi düz yolda dehşet basar rampaya gelince kalır kimileri ise 200 km kolay kolay kesilmez ama tabi bunlar istisna...bakıyorum arkamada çok antreman var çok çalışma var şimdi dinlenme moduna girdim temmuz sonu sağ kol tamamiyle açılır inşallah ,sol elle kaşık tutuyorum, sağ elle henüz yemek yiyemiyorum sağ elimi çeneme getirtemiyorum açılacak zamanla...
derşan her zaman şunu söyleyeceğim eğer iyi bir bisikletimiz var ise onun hakkını vermeliyiz tabi uzun yollarda ve bu karbonun hakkını verdiğimi zannediyorum 50.000 km de ve bu son olay ile gövde üzerinde çatlak oldu fakat çatlama bile olsa scottların kırılması ortadan ayrılması oldukça zor ....çelikten daha kuvvetli bi karbon kadro...
gıant karbon kadrolarda fabrika hatası oldu bazıları çatladı ama garanti kapsamında tabi bunlar...scott ta fabrika hatası olsada azınlıkta .....2008 lerde hiç bi sorun duymadım 2008 den sonra gelen scott karbonlarda fabrika hatası olmuşmu bilmiyorum ...evet iyileşeceğiz..

murat , erkan, bahtiyar,ogün ..
artık ben bir yıl sağlık sorunları nedeni ile zor etaplardan çekiliyorum işi yokuşa sürmekte doğru değil 2 ay zati sele üstünde olmayacağım.bu kayıp performansa yazılacak 60 km yi eğimlerin 6-7-10-19 olan yolu 2 saat 13 dakika gibi bi zamanda durmadan aldım bunlar bana yeter daha üstüne çıkmak gibi bi durum zati ne için olabilirki kendimle yarışmanında bi sınırı vardı ve hep öyle idi..bu talihsiz durum güzel olan ekibi etkilemiş gibi görünebilir herkez ferdi takılabilir uzun bi müddet bi arada olamayız lider değildim sadece organize yapıyordum ama hissediyorum bu durum ekibin gerçekten canını sıktı çünki gerek ogün gerekse bahtiyar ve erkan ve kısa bi olay bile olsa murat ile çok güzel aktiviteler paylaştık ..evet dostlar işi sağlama almak lazım köprüçük kemiğinin bir yılda eski kuvvetine ulaşması gerekebilir yaşım 25 olsa idi bu süre daha kısa olabilirdi..işi sağlama alacağım 2 ay yürüyüş yapacağım ...eylülde sele üstüne geçerim caddebostan fenerbahçe turlarım uzun mesafeler biraz beklesin yol sarsıntıların köprücük kemiği üzerinde etkileri olabilir bu da ağrıya sebebiyet verebilir mesafe uzadıkça bu durum kendini gösterebilir...kasımda kış geliyor daha sert bi kış olabilir ben gene yürüyüş yaparım koşma olayı biraz zor olabilir...bu bir yıl açıkça artık kısa mesafe lay lom lom tempo yapacağız öyle gözüküyor....

İstanbul bisiklet camiasının önemli Performans sürücülerinden Sn.Kudret Kurtcebe'nin geçirmiş olduğu kazanın üzüntüsünü duyuyoruz PerformanStanbuL Bisiklet Grubu olarak kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunar bir an önce eski sağlığına kavumasını bekliyoruz yeniden bisiklet üzerinde eskiden olduğu gibi performans bisikletçiliğine hizmet edeceği günlerin ümidini taşıyoruz....

PerformanStanbuL Bisiklet Grubu

aşağıdaki mesaj Aytekin Erzanın mesajıdır

20:46
Çavuş geçmiş olsun yeni duydum çok üzüldüm bu istirahatten daha canlı çıkacağından eminim buarada benide merak ediyormuşsun ne yapıyor diye şimdilik herşey yolunda ekibiple birlikte çalışmalara devam ediyoruz yetenekli genç arkadaşlarımız var Soner askerde iyi arıyor...sana birde foto gönderiyorum buarada bugün Şile yaptık seni andık bugünkü tur sana gelsin kendine iyi bak görüşürüz.. ha unutmadan Şile etabı iyiymiş...yalnız bi yerde yol çalışması vardı araç kuyruğu bezdirdi...

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/553124_4153487635856_1427489538_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/553124_4153487635856_1427489538_n.jpg

allah senden razı olsun aytekin ve performanstanbul ekibinden ,hepinizi özledim ..canım çok sıkkın moralim bozuk ne olacağını bilememek canımı sıkıyor 6 temmuzda röntgen çekilecek bi daha köprücüğe bakılacak bakalım nasıl kaynamış..evet performanstanbul bir felsefe idi o öyle bir felsefeki birinci oldukları vakit ödüllerini başkaları ile paylaştı amatör bi ruhuz profesyonellik alinin külahını veliye velininkini ise aliye takmak ise bu işte yoktuk amatördük ama sıkı basanlar idik ....yaşım geçti kendi yaşıtlarıma göre iyi durumda olmayı seçtim ama hep kendimle yarışmak istedim bu olay bana bi ikaz mı idi bilmiyorum beni basamaklarda almadı o güç istese idi alırdı çünki çok kötü bisiklet ile yuvarlandım kafamı duvara merdivenlere vurdum sağ elim dizim ezildi un ufak oldu sağ ayak bilek davul oldu şimdi salı günü olan bu olaydan epey gün geçti ve artık sağ elle yazabiliyorum şişlik indi..sırtımda bandaj var ve bu 1 ay kalacak..aytekin erzan kadim dostum beni anca sen anlarsın sen ben onur berberci ile mtb altlarımızda iken o üçlünün yaptıkları ne dillere destandı evet çok güzel günlerdi ve biz asla dalga geçmedik..bisikleti ve bu sporu ciddiye aldık gözlerim dolu dolu yazıyorum çok duygulandım bilmiyorum olayın bende bıraktığı moralsizlik devam ediyor evet 6 temmuzu iple çekiyorum inşallah doğru kaynarda sorun çıkmaz..orhan atılgana teşekkür ederim çok duygulandım ve onur duydum gençler fişek olacak ve onların tozunu yiyeceğim bu benim için şereftir amaç bu ülkenin gençliğinin spor yapması temennim o dur..performans bisikletçiliğine hizmet edeceğime ant içerim hiç kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım yardımcı olmaya çalıştım kendi düştüğüm hatalara hiç kimsenin düşmemesini istedim bu konuyu hep ciddiye aldım ...beslenmeye dikkat edilmesini özen gösterilmesini hep istedim..evet moralsiz olabilirim ama atlatacağım gibi bi hisside kaybetmiş değilim..sevgili dostum aytekin şileye gitmişşiniz çok sevindim ne hikmet ise bitmez oranın yol inşatı..bu olay başıma gelmese idi eminim aynı güzergahta olacak ve eminim bizim üstümüzde olarak yanımızdan süratli geçecektiniz bu bende motivasyon asla düşürmeyecek bilakis onur ve şeref duyacaktım, performanstanbul ekibi ile aynı güzergahta pedal sallamak benim için onurdur şereftir....hedefim sevgili aytek sayko kros yol ekibi kurmak bu ideal devam edecek..ve gene zor etaplarda var olacağız şile ve bıçkıdere gibi..evet 6 temmuzu bekliyorum sonuçlar belli olacak hadi hayırlısı diyelim son olarak hepinize selam olsun sizler iyiki varsınız ve iyiki varsın kadim dostum sevgili aytekin erzan......

İstanbul bisiklet camiasının önemli Performans sürücülerinden Sn.Kudret Kurtcebe'nin geçirmiş olduğu kazanın üzüntüsünü duyuyoruz PerformanStanbuL Bisiklet Grubu olarak kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunar bir an önce eski sağlığına kavumasını bekliyoruz yeniden bisiklet üzerinde eskiden olduğu gibi performans bisikletçiliğine hizmet edeceği günlerin ümidini taşıyoruz....

PerformanStanbuL Bisiklet Grubu

bu mesaj önünde yemin ederimki beni bu zor günlerimde unutmayan gerçek pedal emekçilerinden oluşmuş ve amatör ruhu taşıyan performanstanbul her zaman kalbimde idi bundan sonrada kalbimde olacak

kudret abi seni en kısa zamanda sahalarda görmek istiyoruz bizim ufaklık büyüyor sen ben erken bizim ufaklık iyi bir ekip olacağız murat abi ve ogünü unutmayalım geçen hafta ferdi çalıştık görüşmek üzere kudret kaptan

evet bahtiyar dostum senin ufaklık büyüyecek onuda alacağız yanımıza doktor söylemişti kırılma olunca iltihap oluşur dedi evet bu iltihap dışa doğru sarı bi renk olarak deride nüfus etti...geçiyor ama uzun sürecek ..6 temmuzda röntgen çekilecek..sağ elimin çeneme dayanmasına az kaldı yavaş yavaş açılıyor..el bileklerimdeki şişiklik geçiyor ....kafamdaki yara çoktan kapandı..spor yapmanın faydası bu işte kemikler 10 numara el bileğim dizim ve ayak bilek kırılabilirdi burda 65 kilo olmanın avantajı bu oldu ..bi dostum var benden bir hafta önce kaza geçirmişti ayak bileğini ve dizleri parçaladı diz eklem yerleri çok önemli ve ayak bilekleri, bahtiyar kasaptan dana kemikleri kırdırdım 500 gramlık aldım onları tencerede kaynatıp suyunu içiyorum bu olayı hep bundan sonrada yapacağım bence sende yap erkanda ,ogünde muratta yapsın kemikleriniz güçlenir evet kalsiyum çok şart

en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz kudret abi hemen iyileş turlar bizi bekliyor

kudret abi sen iyileşene kadar yol bisiklet grubuna takılayım tek başıma canım sıkılıyor tek basamıyorum
her zaman grup halinde gitmek iyidir

@Erkan Közen

sabihacılara takılacaksın pazarları kantarcı durağında toplanıyorlar ama saat tam 08.30 da orda olmalısın ..onlar ile buluşmak için ulaş apak ın topiğine yaz salı -perşembe turlar topiğine...toplam 64 km dümdüz yol kaynarcadan sonra hafif bi eğim var giderken hep rüzgar tutacak dönüşte poyrazda hızla gelirsin hiç yoktan iyidir ama asla benzemez şileye ve bıçkıdereye buralar 180 lere 160 lara denk km ler..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri