@derşan sezer
derşan biliyorsun bisiklet yarışlarını aslında sevmem bu işlerin böyle milyonlarca yurolara dökülmesinin ardında gene o sevmediğim para gerçeği var..norveçte bisiklet süren ama işi profesyonelce yapan ve hiç bir yarışlara katılmayan gerçekte katılsa derece alacak bir insan ile tanıştım ve onun düşüncelerinden çok etkilendim adam kendisi için yarışıyordu kimse ile bi rekabeti yoktu onunla bi takılayım dedim tozunu yedim neyse evini biliyordum evine uğradım adam hiç tepeden bakmadı yani nasıl tozumu yedin demedi aşmış bir insan idi ama onun gibi bi insana raslamadım bence o marjinal bi bisikletçi idi koca norveçte, beslenmesine dikkat eden ve gerçekten bisiklete bakış tarzını, performans sporu olarak belirleyen bi insan idi..
bu istanbulda bi haluk hocamız vardı sıkı basan rahmetli oldu ama biraz şarapçı idi...ben görüyorum anadolu yakada yol bisikletine binen ama küp gibi bira içen kendi takdirleri ama bu işin yalnış olduğunu bence kendileri irdelemeli yüksek tansiyonu olan bi dostumuzu kaybetmiştik aslında onun hatası idi bu ilaç alan kişilerin yüksek sıcaklıklara kalmaması hele hele hiç basmaması lazım sonu ölüm ....bunları niye yazıyorum performans yapacak pedalşörlerin dikkatine çekiyorum süratli bisiklet kullanmak teknik beceri gerektirir uzun yollarda ise partnersiz dağılırsın rüzgar seni biçer...öyle bu ülkede ultra ıron man adam yok ha var aytekin erzan rüzgara karşı durmadan 4-5 saat basacak hemde çok hızlı basacak bi kuvvete sahip herkez asla böyle olamaz..biliyorsun performans bisikletçiliğinin farklı alanları var kimi çok yi rampacıdır yani tırmanışcı kimi düz yolda dehşet basar rampaya gelince kalır kimileri ise 200 km kolay kolay kesilmez ama tabi bunlar istisna...bakıyorum arkamada çok antreman var çok çalışma var şimdi dinlenme moduna girdim temmuz sonu sağ kol tamamiyle açılır inşallah ,sol elle kaşık tutuyorum, sağ elle henüz yemek yiyemiyorum sağ elimi çeneme getirtemiyorum açılacak zamanla...
derşan her zaman şunu söyleyeceğim eğer iyi bir bisikletimiz var ise onun hakkını vermeliyiz tabi uzun yollarda ve bu karbonun hakkını verdiğimi zannediyorum 50.000 km de ve bu son olay ile gövde üzerinde çatlak oldu fakat çatlama bile olsa scottların kırılması ortadan ayrılması oldukça zor ....çelikten daha kuvvetli bi karbon kadro...
gıant karbon kadrolarda fabrika hatası oldu bazıları çatladı ama garanti kapsamında tabi bunlar...scott ta fabrika hatası olsada azınlıkta .....2008 lerde hiç bi sorun duymadım 2008 den sonra gelen scott karbonlarda fabrika hatası olmuşmu bilmiyorum ...evet iyileşeceğiz..