ekip selam,,,,,bahtiyar -erkan ilk ateş sizden gelecek yani güzergah belirleyin antreman için bu arada 29 nisan ben beşiktaşta olacağım ,,,,mayıs programlarını belirleyin ben size uyacağım, forum sabah gene yoktu, nadir uğrayacağım buraya, tamamı ile boşlamayacağım merak etmeyin, buraya lagara lugara mesaj atmak için girmiyoruz ,,,,evet son çalışma eksiği var bahtiyarın ,,bahtiyar bu pazar gelse idi iyi olurdu 3 kişi kartepe olmaz ,,,,talep olursa gidilir,,,,10 adam en sondur bu arada envere daha fazla destek vereceğim forumun istanbul temsilcisi, face den sadece onun duvarına mesaj atıyorum face den bi hareket yaparsa performans tarzda haber ederim gerçi burayada topik açıyor, edirne diyor enver ama dönüş sakat ,,,,edirnede pek olamam herhalde ve izmire topuklayacak uzun hikaye,,,,evet anadolu yakada bıçkıdere ne zaman olur bilemem artık çünki kartepeci yok anlamı yok bizim bıçkıderede ve şilede olmamızın ,,,,,evet artık diğer arkadaşların bisiklet gezilerinede dahil olabilirim düşük tempolu,,,bu arada bisikletliler derneğinin turları olacak,,,burda performans yapmanın anlamı neydi kartepe içindi ve görüyorumki anadolu yakada ve avrupa yakada sınıfta kalmıştır,,,aytek soner ve onur bu adamlar ile filim koptu artık ne yapıyorlar bilmiyorum,,,onlarda kartepe olayından vazgeçti ise bu iş bitmiştir,,,