Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
evet abi bu kartepe turu çok uzun mesafe oldu 233 km bana yazdı arada tren olursa birdahaki sefere kartepeye çıkarız

Scudo
kudret abi bıçkıdere poleneze yada garipçe turlarına devam

@bahtiyar közen

o.k ,,,hazır olduğunuzda önce garipçe yaparız,,,,20 mayısa bi olay yapılır garipçe olabilir,,,,bu pazar ben of,,,,,

@Kudret Kurtcebe

tamam kudret abi spd pedalı hemen edinebilir miyim bilmiyorum ayakkabılarıyla biraz zorlar beni maddi olarak ama araştırıp uygun bir şey bulurum ferdi antrenmanlara gelince de ben bisikletimi alır almaz bu antrenmanlara başlarım ve her antrenman sonu değerleri size bildiririm gereken yorum ve tavsiyelere göre antrenman tam şekil kazanır fakat oraya gelecek seviyeye gelmek için günde ne kadar nasıl tempoda çalışma yapmalıyım biraz yardımcı olursan sevinirim.(bu arada kitaptan hiç bahsetmedim çünkü bugün bulup alıp hemen okumaya başlayacağım plana gerek yok bile o konuda...)

@fatihaydın

haftanın 3 günü çalışma yapmalısınız eğer çalışıyorsanız akşamları çalışma yapın işten önce sabah en erken saatte çıkın bir saat çalışın 60 km olmayabilir 10 km de işi bitirin süratli olacaksınız yavaş yavaş olur her şey,,iş durumunuz var ise durum değişir km açısından işe gitme durumuz var sabahları ,,,,hafta sonları ct pazar sistemi uygulayın 60 artı 60 iki günde toplam 120 yapın ,,,,

@Kudret Kurtcebe

tamam abi ben bu haftadan itibaren bu programı uygulamaya başlayıp aynı zamanda gelişim sürecini sizinle paylaşırım çok teşekkür ederim yardımlarınız için...

bana sponsör olan bisiklet firmada çalışmaya başladığımdan dolayı pazar günleri sizlerle beraber olmam artık güçleşti , artık yaz geliyor sıcaklarda yüksek tempo sakıncalı bu sene 40 dereceleri göreceğiz ,bu nedenle ben çok geç saatte çıkarak saat 06.00 da pazar günleri kendi güzergahımda basarak saat 09.30 da turu bitireceğim bu etap 80 km den fazla olmayacak kısa mesafe yüksek tempo az mola ile işi bitireceğim ,öğlen sıcaklarında ne şile yolları ne de bıçkıdere çekilir ne de tavşanlı yollları önümüzdeki hafta artık sıcaklar geliyor son durum budur,,

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sol elimin durumunu görmek için doktora gittim. Kontrol sonucunda atelden kurtuldum. Yalnız hafif te olsa ağrıyan taraf için pomat ve hafiften başlayan kemik erimesine karşı kalsiyum tableti kullanmam gerekmekte. Eğer dualarınızı esirgemezsiniz 2 tekere mümkün olduğunca erken dönebilirim. Herkese selamlar,

geçmiş olsun kısa zamanda turlara başlarsın

bahtiyar bu topiğin yöneticisi olarak ve grup sözcüsü olarak yeni gelen arkadaşlar ile ilgilenmeni istiyorum fatih arkadaşı kareye alın ve üçlü çalışma yapın senin seçeceğin güzergahlarda tabi önce fatih arkadaş sıkı bir duruma gelecek ferdi çalışarak ben malesef artık çalışıyorum,,,pazar 06.00 -09.30 arası sele üstünde olup saat 11.00 de işe,,,,,,,, kaçamak olabilirde biliyorsun sıcaklar geliyor geçen sene şile 200 ü hatırla dehşet su kaybı aşırı sıcaklarda tempo zararlı makul ısıda olabilir kaçamak yaparım işten,,,

bisikleti bugün aldım abi yarın da ilk 60 km lik antrenmana başlıyorum en kısa zamanda hazır olurum çalışmaya başladın ama inşallah senle beraber turlara da katılmak nasib olur abi...

fatih hayırlı olsun,,,,şimdi ilk 60 km bu hafta yap güzergahı belirle düz yol ,,,,,,ertesi gün pazar günü ise 60 gene yap ama bu sefer rampa olsun spd şart ,klasik pedal adamı yorar rampada yüzde 30 karın var rampada, pazar akşamı değerleri yaz,,,şimdi bi pazara burdan plan program yapacağız yalnız ilk 60 km in ilk 20 km sinde durma az olursa bu senin yararına diğer 20 de de durma ve üçüncü 20 de işi bitir 20-20-20 sistem bunu yapmaya çalış baktın ilk 20 de yapamıyorsun 12 km yoruldun dur bekle durduğun an vücut soğuyacak tabi tekrar tempoya geçme dizi sakatlarsın tempo yavaş yavaş başla önemli olan benim bu pazar yaptığım 85 km yi durmadan mola almadan 3 saate sığdırmaktır bu 85 km lik yol düz yol idi çok az yerde eğim 5 idi...ve tempo 28 idi benim jant 28 idi 26 da da bu değerleri yakalarsın ama önce 20-20- 20- sistemli olacak her şey ,,,

Çok teşekkür ederim abi.tamam abi fakat spd pedal yerine kalpiye pedalla idare etmem gerekecek bi süre şimdi spd pedal için para biriktirmeye başladım inş en kısa zamanda edinicem.dediğin gibi giderim büyük ihtimalle kesilmem çünkü 2 senedir futbol oynuyorum antrenmansız değilim tabi yine de belli olmaz sonuçta bisikletle futbol farklı spor.pazar akşamı 2 günün genel özetini burada paylaşırım ona göre sen değerlendirme yaparsın hadi hayırlısı şimdiden heyecan bastı :)

evet pazara izin koparıldı pazarları serbestim, benim turlar olacak yalnız bahtiyar ve erkan son durumunuzu gördünüz ikili çalışın bu sabah saat 06.00 da çıktık kısa mesafe yüksek tempo yaptım evet toplam 80 de bitti iş,,,,,avrupa yakada faliyet olacak garipçe eli kulağında yalnız 20 mayıs hava yağmurlu ,,,,,,,,,,

fatih dostum ne oldu değerler nedir ilk 20 km de tempo yaparakmı sürdün yoksa 12 km de mi durdun performans değerlerini yaz ,ayrıca bahtiyarın cebini al derim ve haberleşerek sahilde beykoza kadar basın etap sahil olur ordan riva yaparsınız ya da poyraz ,ekip tam hazır olduğunda 63 km lik garipçeyi patlatırız garipçe rampaları iyidir,,,

abi c.tesi ve pazar günkü turlara gelince c.tesi 62 km ilk 20 km sürekli devam ettik ve mola verdik daha sonra abi 10 km gidip eminönüne vardık orada biraz durduk sonra 20 km molasız devam 10 km sonunda biraz durup tekrar devam edip kalan etabı durmadan tamamladık.ortalama hızımız 30 du.pazar günü sarıyer-garipçe-aşiyan-sarıyer tekrar dönüş tpolam 65 km civarı oldu garipçe rampaları baya canımızı çıkardı (spd pedalsız) ayrıca yemek konusunda hatalarım oldu 65 km nin 50-55 km sini aç gidince performans aşırı düştü ama yinede garipçe hariç ortalama 35 km hızla gittik tempoyu yükselttik garipçe rampalar falan ortalama 8-10 km hız civarıydı benle bir arkadaşım daha var bu değerlere beraber ulaştık abi.bahtiyar abiylede haberleşirim çok iyi olur sahil turları bu arada abi büyükderede oturuyorum ben güzergahı ona göre düşünürsün yaptığım yolları...

@fatihaydın

en büyük hata ,sende takdir edersinki aç olmaz , tansiyon düşer kan şekeri düşer mazallah kaza yapardın fatih bi dahaki sefere bir saat önceden kahvaltı yapıp tura bir saat sonra başla yani kahvaltı yapacaksın ve bir saat sonra tura başlayacan yani antremana,büyükdere tam nerde, galba fatih karşıda olmalısın,,,evet hazır ol derim garipçe yapacağız sarıyere kadar tempo yapılacak durmak yok öne seni koyacağım ve gücünü kontrol edeceksin arkadaşın gelirse ben üçüncü olacağım üçlü çalışma olacak ,ilk 22 km durulmayacak sarıyere kadar tahminimce beşiktaştan 22-23 km var gemilerin yanaştığı limana ordan tekrar, durmak yok direk garipçe sahil köyüne bedava çay içeceğiz 15 dakika ara sonra dik rampa var evet 15 dakika sonra asılmak yok çünki vücut soğuğacak ,prosedür bu dönüş maslak rampadan durmadan zincirlikuyu ve stop, esentepe içinden beşiktaş,tempo yavaş, zincirlikuyu hizasından beşiktaşa iniş riskli olup kavşak fazla orda hız olmaz maslaktan sonra iki yerde çok dikkat tehlikeli kavşak var ,,,evet bahtiyar ve erkan bu aralar burayı boşladı ben haber vereceğim garipçe 63 km dir toplam, beşiktaş- garipçe, dönüş garipçe ve maslak ve zincirlikuyu yalnız giderken garipçeye içerden yani rumeli kavağından çıkacağız ve dönüşüde gene rumeli kavaktan yapacağız evet 20 mayısa bakarız ama yağmur olursa iptal olur,,,,
fatih bu antremana saat kaçta başladınız , bunlar önemli toplam 65 km yaptınız,,saatlerin tutulması lazım başlama ve bitiş ayrıca ilk 20 km hangi saatte bitti ve ilk 20 km ye saat kaçta başladınız,,

ben sahilde çalışıyorum garipçe bıçkıdere yaparız kudret abi sensiz olmaz

@bahtiyar közen

o.k bıçkıdere olacak bahtiyar yalnız ayın 20 si ve 29 u yağmur haziranın 5 inden sonra durum normale dönecek ne yapalım tek sorun sıcak olacak saat 07.00 de dudullu kavşaktan alırım sizi gene aynı durum bıçkıdereyi geçeceğiz ve göçbeylinin çıkışında durmaca ilk 60 km içinde sıkı rampalar olacak ve buralarda durmayacağız şile rampaları ve bıçkıdereden sonra gelen 19 eğim rampaları alırız yalnız sen ben erkan ve fatih bi ara garipçe yapalım derim ,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

haftasonu turunu birazdan arkadaşımla detayları çıkarıp buraya daha sistemli şekilde yazarım abi fakat şunu diyebilirim garipçe bizi baya yordu özellikle spd pedalımızın olmaması ve ilkkez gitmemiz rampalarda ilk 1 saat içinde 5-6 mola vermişizdir belkide sonradan rampa geldikçe mola arttı biraz tempom baya düşüktü orada.fakat sahilde fena değildik ama oradaki o çukurlar yeni bisikletimin jantları biraz eğritti fren pabuçlarına sürtme yapıyo jantın dönerken bazı yerleri o akor ayarı ile düzeliyo sanırım ve performansı etkiler mi bilmiyorum.garipçe için dediğim gibi oraya ne derece hazırım tam biliyorum bu arada büyükdere sarıyere gelmeden 5 dk önce ve sarıyer belediyesine bağlı yani baya yakınım garipçeye...

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri