Scudo Sports

''ağustos ayına uzun yolcu aranıyor''

Kudret abi merhaba, geçen hafta konuşmuştuk. Aynı şekilde bu pazar saat 6'da bostancı iskelede buluşuyor muyuz? var mı plan değişikliği? havanın durumuna göre bu defa aydos'a da çıkabiliriz.

Scudo
bu pazar akşam bi etkinlik olacak bu nedenle bu pazar herhangi bi olay olmaz ......

@Rıdvan UĞUR

saat 18.30 da caddebostanda olacağım migros arkasında ,,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Ben de o sıralar gelir yardım ederim ağabey...:)

@Salih Dinçer

salih gel ,teşkilat konuşuruz, sen rıdvan ve bahadır bey ,,,,

Kudret abi bu tarihi bekliyoruz crossride jant seti ve3 slx aynakolu aldım tutamazsınız beni :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@enver avcı

yav gardaş o biçim tur daha ne olsun akşam davetli durumu sahile hücum bi tane parça çalacam fazla çalamam sonra kalp krizi geçirir ölürüm maksat değişiklik yapmak...valla enver üstad benim modem gümledi ...kavga gürültü gittik yenisini aldık 2 sene dolmadan nasıl bozulur yahu kablo internetteyim neyse hallettik ama tam 5 gündür normandiya çıkarması yapıldı ,sonra bi ara anlatırım sana gülmekten ölecen neler yaptım neler neyse,,,

:D :D :D

@Mehmet Ser

mehmet beş gündür modemim yoktu anca yeğenin dükkanından yazdım ,,,,
valla hemşerim ,zati seni tutamıyorduk hepten arazi olacan işin yoksa mehmeti arada bul neyse mehmet aga sen demirbaş adamsın başımın üstünde yerin var ,senin gibi deli fişek adamlar lazım bana ,,,

28 ağustos,,,,,,,,
polinez ------100 artı 30 km ,,,,,,,,,,,,

güzergah,,,,,,,,,,
bostancı-üsküdar-kavacık-polinez-dudullu- bostancı,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- salih
3- rıdvan
4- bahadır

saat 08.00 hareket -bostancı ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
4 eylüle hazırlık etabı,,,,,,,,,,,,,,,

tempo en düşüğe göre olacak ,,,,,,,,,,,,,,,,

rıdvan ,salih,ve bahadır dostlarım şimdi salih geçen pazar gelmediği için kısa mesafe çalışma şeklimizi görmedi ,,,,gerçi tempo çok düşük tutuldu ,,,,
yalnız gerçi tempo düşük olana göre dedim 28 ağustos için ama şunuda düşüneceğiz 4 eylül ağır bi etaptır topiğe bakarsanız gelecek arkadaşlar var hızlı olanlar, trafiği düzeltmek için daha doğrusu, sürüş disiplini şu şekilde belirlendi 4 eylüle... a- b takımları var herkez bağlı olduğu takımda pedal çevirecek ve ben herkezin tam ortasında olacağım hakem olarak ...yüksek basacak olan b takımı önceden kömürlük girişine ulaşabilir ...bu nedenle km lerce mesafe aramızda olabilir a- b takımları arasında ,,,,,,,bu nedenle haritadan olayı tam inceleyerek kömürlük girişinin tam yerini belirlemeliyiz ....
her iki takım için geçerlidir bu durum,,, ben kömürlük girişini biliyorum ...... bu yol bizi bodoslama bıçkıdereye çıkartır yalnız önce varacak grub beklemeyebilir .....beklemeleri vücudlarının soğumasını beraberinde getirir benimde b takım ile aram açılacaktır fakat yolu bildiğim için turu tamamlayacağım önemli bi durumda, dönüşte dede paşa caddesinden kayış dağı rampalarına ulaşmaktır bu turun en zor tarafı yani 4 eylüldeki turdan bahsediyorum dönüşte göçbeyliden pendik tuzla sahile inilmeyecek aksine rampalı etaplara girilecektir bunun nedeni 23 ekime hazırlıktır bu etap bi kaç kez koşulabilir ,,,,bu etapta yani bıçkıdere etabında ne kadar çok ring yaparsak o kadar 23 ekimi devirme şansımız vardır aksi takdirde iş yaş olur bu nedenle 28 ağustosdaki polinez olayı ağır tempoya göre olacak ama yer yer hızlanacağız dostlar özellikle rampalarda ,,,,

@Kudret Kurtcebe

işte budur
zorlayacağız birazki çıtayı yükseltelim
hep aynı çıtaya zıplamak kimseye bişey kazandırmaz dimi
zorlayalm kendimizi bakalm ne çıkacak bizlerden

@Rıdvan UĞUR

eyvallah rıdvan ,,,salih ve bahadır dostlarda aynı görüşte olurlarsa bu iş olur evet polinezde biraz zorlama olabilir ,,,,

Kendimi eğer doğru tandıysam; şu 18'liği atayım ki henüz satın alma sorunlarıyla yaşıyorum, 4 Eylül'de bana yetişmek için zorlanacağınızı tahmin ediyorum...:)

@Salih Dinçer

salih benim istediğim sana ben yetişemeyim benim derdim o, beni geçecek herkez ....

rota benim bisiklete uygun olduğu sürece, her yol bana uyar.

bu sabah maltepe-fb stadı-kaynarca-maltepe turlamıştım; 53 km, 2:03'te bitti. ufak tefek dişli sorunları yaşadım, kaçkar'a uğrayıp kontrol ettireceğim.

Geri