Scudo Sports

''ağustos ayına uzun yolcu aranıyor''

Kudret abi yarın Belgrad turu varken bu saatte ayakta olduğum için kızacaksın biliyorum ama :) (sıcak geldi bir an uyuyamadım) güzergahlar yol bisikletine uygun olursa agustos boyunca 2 kez ya da 4 kez katılmak isterim. Ağustos ortası sonu gibi memlekete geçerim malum. Ve de Avrupa'dan gelmek rahat olur mu?

Scudo
@Anıl Aşkın

anıl selam,,,,,,,,,,,,
gerçekten çok sıcak oldu bu gece,,,,,,,,,,,,
güzergahlar yol bisikletine uygun yalnız saatler önemli tabi çıkış saatleri pazar için 06.00 olmakta ,,,,,,,,,,,,,,kısa zamanda turu bitirmek lazım ,,,,,,,,,,,,,

rıdvan selam ,,,,,,
pazar konuştuğumuz etap için bi değişiklik söz konusu yapıyorum çünki ısı yüksek gözükmekte rıdvan bence araç ile bostancıya gelirsen çok iyi olur bostancı adalar iskele önü ve senle çıkışı 06.00 da yapalım direk başıbüyük kayış dağı ve aydos rampalara ve hatta aydosta ağaçlar arasında dinlenmece gölge çok orda ,,,,,,,suyumuz çeşmelerimiz var ,,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Tamamdır Kudret abi sen nasıl istersen. Hem buradan gelmek isteyebilecek arkadaşlarada duyurmuş olalım.

7 Ağustos 2011 Pazar günü benim ricam ve Kudret abinin önerisiyle Kudret abi ve ben yukarıda belirtilen rota boyunca ilerleyeceğiz. Bu aktivite tamamen nacizane ben denizin performansını görebilmek adına gerçekleştirilmektedir. Kudret abi tur boyunca benim yanımda olmaya çalışarak bilgi ve tecrübelerini benimle paylaşmaya çalışacaktır. Dolayısıyla tempoyu nacizane ben belirleyeceğim.

Hal böyleyken gelmek isteyecek tüm arkadaşlarıda turumuza bekleriz.

@Rıdvan UĞUR

evet aynen rıdvan sana göre tempo ve bizi rampalar beklemekte yalnız gelecek olan arkadaşlar lütfen saatinde gelsinler bu tur en geç saat 09.30 da bitecek ,,,,,,,,,,,
saat tam 06.00 da bostancı adalar iskele önünden hareket ederek ,ideal tepe köprüsüden sağa dönerek başıbüyük rampalarına gideceğiz ve kayış dağı rampalarını alarak kartala -yakacığa ulaşacağız minibüs durağı son nokta olacak orda çay 50 kuruş.......
dönüş aynı yol tabi ve indiğimiz oldukça dik yokuşlar bize dik rampa olarak gelecek....

kısa mesafe çalışmaları,,,,

7-11-18-25 ağustos,,,

bostancı adalar iskele önü saat 06.00 çıkış.........09.00 bostancı dönüş,,,,,,,,,,,,,
formdan düşmek istemeyenler gelebilir
turun karakteristiği ,,,,,,,
rıdvan arkadaşımızın temposuna göre olacaktır ,,,,,,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- rıdvan,,,,

günaydın rıdvan galba senle biz çalışma yapacağız anlaşılan,,,
evet çalışan kazanır o vakit bizde çalışırız rampalarda ..ayın 14 ünde aynı etap olmaz ,kısa mesafe olarak düşünmece ,senle bi çamlıca rampası yaparız 14 ünde gene saat 06.00 çıkış,,,,
ayın 21 inde gene başıbüyük e döneriz,,,,,ve 28 inde dragos rampalarına dalarız senle ......................

abi ben her akşam hisarüstü-sarıyer tur 35 km lik antrenman yapıyorum, ortalama hızımı arttırıyorum arttırmasına ama bi noktada yolu uzatmam lazım gelecek, avrupa yakasında akşam saatlerinde antrenman nerede yapılabilir acaba şöyle bi gidiş-dönüş 60km civarında olsun, trafiği performansa engel olmasın... çok sıkıldım sahil trafiğinden.

@Kudret Kurtcebe

Ben katılırım. 7'sinde mi yoksa sonraki hafta mı?

benim bisikletin arka fren kablosu kırılmış, arka fren tutmuyor. bu akşam kaçkar'a gidiyorum. umarım fazla masraf olmadan hallederiz.

@Eren Boz

eren açıkçası o sahil yolu akşam sakat gerekse anadolu yaka bostancı kaynarca sahil yolu iti var kopuğu var şişe atanı var açıkça yapılacak tek olay pazarları eren çalışman ama ciddi etaptan bahsediyorum 100 artı 20 ,kilyos sahiline gidip geleceksin ,demirci köyü tarafından gidecen, belgrad kemere çıkacan ordan kilyosa vuracan ama saat 05.40 gibi çıkman lazım tabi senin performansına bakar bu tur, kısa mola ile 3 saatte tamamlaman lazım ,,tabi bunun için malesef yol lazım bu temmuz ağustos aylarında sabah antremanlarına en uygun yol bisikletidir, sıcakta performans olmaz ağustos bitmesine bi şey kalmadı pazar ağır antremanlarını açacağım tabi istek olursa ,,,,,

@Bahadır Gürel

bahadır bey selam ,,,,,,,,,,,
şimdi,bu pazar biz rıdvan ile saat tam 06.00 da bostancıdan çıkış yaparak rampa çalışmaları yapacağız ,,,7 sinde bu pazar çalışma var ...14 inde var 21 inde var 28 de var kısa mesafe olacak 06.00-09.00 arası antreman olacak ...bostancı çıkış..............ağustos ayı sıcak var ayrıca oruç tutan arkadaşlar için uygun değil sabah antremanı,,,,,,,,,,,,,,,

ayrıca topiğin başına uzun yol dedim ama rağbet olmadı ,,,,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

tamamdır üstad, ben sabah 5:50'de bostancı iskelede olurum. rampa kolay değil tabii dayandığım yere kadar gelirim, olmadı bir yerden dönerim fazla da zorluk çıkarmam. ev nasıl olsa zümrütevlerde dönüş kolay :)

@Kudret Kurtcebe

valla hafta sonu uzun turlara falan şeyediyoruz abi zaten, ben hafta içi de akşamları sürekli antrenman yapıyorum. Hatta belli bi kg ya inene kadar her gün yapacağım antrenman ondan sonra ağır antrenmanların arkasına 1 gün boşluk koyup haftada 4 ya da 5 güne düşürme planlarım var. Hedefler büyük :)

@Kudret Kurtcebe

Tamamdır kudret abi
ben hertürlü varım bu işte
çalışan kazanır yatan kaybeder:)
gelmek isteyen arkadaşlarada tekrar hatırlatayım olay benim performansımı arttırmam ve kudret abiden taktik detayları öğrenmemdir. gücümün yettiği kadar basarak performansımın artmasına çalışacağız. Geride kalanı beklemem ona göre heaaa:) (zaten gelende yokki:)

@Eren Boz

Eren öyle bir rota bulabilirsen beni de haberdar et lütfen :) Sarıyer sahil yolundan ben de sıkıldım. Garipçe vs'ye de akşam gidilmiyor.

@Bahadır Gürel

o.k bahadır dost ,,,,,zati rıdvan dostumun temposuna göre olacak ,,,,

evet 7 ağustos saat 06.00 çıkış bostancı adalar iskele,,,,
rampa etüd artı teknik çalışma ,,,,,,,,,,,,,,

katılım ,,,rıdvan dostumun temposuna göre olacaktır

1- kudret
2- rıdvan
3- bahadır

başıbüyük kayış dağı ve finiş minibüs durağı çayçıda bitecek dönüş aynı yol,,,

1- kudret
2- rıdvan
3- bahadır

evet çalışan kazanır,,,,

liste güncelleme.............

1- kudret
2- rıdvan
3- bahadır

evet çalışan kazanır,,,,

arkadaşlar biz kudret abiyle cok keyifli süper sohbetli lezzetli çaylı (50 kuruştur çaylar bendendir madem tur benim:)) bilgilendirici eğlendirici bir tur yapacağız. bence müsait olanlar kaçırmasınlar.

Geri