@Hakan Boz
Geçen senede aynı durum vardı. Cumartesi katılıp pazar günü sınav var diye vicdanımız el vermedi katılamadık
Bu senede aynı olacak gibi duruyor.
Çanakkale aynı zamanda bir üniversite şehiri. Nasıl her defasında böyle bir tarih belirleyebiliyorlar anlamak güç.
Bir hafta erken veya bir hafta geç olması çok şeyi değiştirecekken.
Çanakkale zaferinin 18 mart da ki yıldönümü önce yasaklayan bir genelge yayınlayıp tepkilerin büyümesinden sonra geri çeken Çanakkale valiliğinin başındaki çürümüş zihniyeti öncelikle şiddetle kınıyorum ve lanetliyorum.
Ve dünya tarihine yön veren Çanakkale zaferinin 18 mart yıldönümünü millete unutturmak amacı güderek hayasızca 2-3 nisan gibi açıklamalarda yapılmış lanetliyorum.
Yukarıda arkadaşımız
@Hakan Boz demiş güzel kardeşim Çanakkale valiliği size gidin köprüden atlayın dese atlayacak mısınız ? sen 18 mart da git kardeşim git şehitlerini ziyaret et zaferini kutla.
100.yılında Çanakkale ye iş yerimden izin alamayacak olduğum için gidemeyecektim ama bu vatan hainleri yüzünden 2 elim kanda da olsa 18 mart da Çanakkale deyim..!
@Barış TURAN
Çanakkalede muhakkak görüşelim Barış çadırdayım ben Dardanos yerleşkesinde olucam, 2 sene önce çok fena yağmur yemiştik, inşallah bu sene olmaz.
Abimin ve arkadaşı'nın aynı anda sakatlanması ile tur bizim için iptal malesef.Konaklama rezervasyonunu da iptal ettirdik az önce.Artık ne yapim,kendimi Uludağ'a vururum haftasonu.