Scudo Sports

4-5 Nisan 2015; IV. Çanakkale Şehitlere Saygı Bisiklet Turu; Savaşın 100. Yıl Dönümü

Mutlaka gormussunuzdur fornalardan

Scudo
@Bartu Bilgi
Evet, sanırım turun en kalabalık ekibiydiniz. Grup içindeki sohbet de güzeldi, bir süre yanınızda pedallamıştım.. :)

Birkaç fotoğraf da benden:

01.jpg 02.jpg 03.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg

Birinci günün özeti:
04.jpg

İkinci günün özeti:
10.jpg

Bizim için bu turu daha anlamlı kılan ise yaptığımız bağış kampanyası ile Türk Şehitlikleri İmar Vakfı'na 4.000TL katkı sağlamak oldu.
Türk Şehitlikleri İmar Vakfı İçin Yardım Duyurusu - BisikletForum

Diğer taraftan, henüz 7.5 ay önce sahil turlarına başlamış olan kızım için bu 101.8km paha biçilmez bir deneyimdi.
Forum Sakinleri İçin Küçük, Bizim İçin Büyük Bir Adım - BisikletForum

Tüm katılımcıları bir kez daha kutluyorum.

böyle bir turu düzenleyenleri ve katılanları kutluyorum. 100 yılında çanakkale şehitlerimizi unutmadığınız için hepinize çok teşekkürler ederim.

Geçen seneki kadar olmasa da keyifli bir turdu emeği geçenlerin eline sağlık.

Merhaba, gecen sene 4.su duzenlenen sehitlere saygi turunun bu yilda 5.si duzenlenecekmi, bir bilgisi olan varmi?

• Beğen
Tepkiler: BF Okuyucusu
Evet 5. için halen bir açıklamaya, duyuruya rast gelmedim. Sanırım bu sene kişisel insiyatiflerle gelecek insanlar.

Ben ilk kez geçtiğimiz yıl Çanakkale' de düzenlenen etkinliğe katılmıştım ve bütün arkadaşlarım şuana denk Çanakkale' de düzenlenen en kötü etkinlik olduğunu söylemişlerdi. Sanırım önceki yıllarda etkinliği düzenleyen firma/şahıs ile geçen sene anlaşamamışlar ve belediye kendisi düzenlemeye karar vermiş. Şahsen 100.yılda çok daha güzel bir etkinlik bekliyordum. Umarım bu yıl geçen seneki gibi olmaz :(

• Beğen
Tepkiler: BF Okuyucusu
Epey de Çanakkale'den üye varmış forumda şuan farkettim :)

Biz Nisan ilk veya ikinci haftası Bicyclerail üyeleriyle Çanakkale için 1 veya 2 gece kamplı birşey düşünüyoruz 10-15 kişi ama netleştirmedik tabi hala son dakika etkinlik olur mu diye bekliyoruz açıkcası

Son anda etkinlik mumkun
Gecen sene 4135 kayit olmasina ragmen yaklasik 2000 kisi toplanmisti. Sehirdisindan gelenler icin sıkıntı olmus diye duymustum. Ayrica tur sirasinda kimin gorevli oldugu belli degildi ve gemiye okadar kalabalik olmamiza ragmen otobus almislardi. Organizasyon iyi degildi gercekten .

Umarim 5.sinide yaparlar. Katilmayi cok isterim..

• Beğen
Tepkiler: sagamore45
Ayrica belediyeye baski yaparsak muhtemelen 5.side yapilir. Denemek lazim :D

• Beğen
Yeni haber şurada:

(link)

Kısa süre içinde kayıt alımları sitemiz üzerinden açılacaktır! diyor. Ama kimdir sitenin sahibi belli değil. Yani belediye ya da valilik işin içinde mi, bir bisiklet topluluğu mu, sivil inisiyatif mi anlamadım. Ama özellikle V.Çanakkale Şehitlere Saygı Bisiklet Turu başlığı kullanılmamış gibi duruyor. Hayırlısı bakalım.

• Beğen
@Kaan.Özçelik Paylaştığınız sitenin altında logoları var şirketin; Global Travel Planners diye bir şirket, resmi sitelerine baktım ama güncel değil gibi; (link)

Tarih güzel ama umarım bir "yarış" olmaz. Orada bulunma amacımız belli, yarış nereden çıktı şimdi?
Yarışın bir kazananı bir de kaybedeni olur. Oysa Çanakkale'de kazananın da kaybedenin de kim olduğunu 101 yıldır cümle alem biliyor...

Evet o is benimde canimi sıktı. Gecen yilki gibi tur olsa daha hos bir etkinlik olurdu. Gerci valilikten daha ses yok, ayri bir etkinlik yapabilirler. Eger yaris olursa parkur cok zor olur

Geri