Scudo Sports

4-5 Nisan 2015; IV. Çanakkale Şehitlere Saygı Bisiklet Turu; Savaşın 100. Yıl Dönümü

Scudo
@Murat Semiz

öğrenci olduğumuz için belki de bize aynı fiyattan veriyorlar. gidiş dönüş 80 oluyor.

@İsa Yavaş

Kontenjan sınırı olmadığı için kayıtlar son güne kadar devam ediyor. Ancak otel,ponsiyon konaklamasında yer kalmama sorunu olabilir...

@Şevket Akça

Bir kaç gündür karmaşa hakim olsa da etkinliğin facebook sayfasında, bugün otobüsle ulaşıma dair bir açıklama yapılmış:
"Truva Seyahat Firmamızdan bilet almak isteyen katılımcılarımız bilgileri bu gün itibari ile rezervasyon için firmamıza yönlendirilecektir. % 30 indirimli imkanı kullanmanız sağlanacaktır ." " Bisiklet taşıma ücretsiz arkadaşlar..."

abiler anlamadım yani çanakkaleye bisikletlemi gidilecek yoksa dönülücek mi ?

@Atahan Eker
Bende izmirden katilicam @Atahan Eker
Bende izmirden katilacagim haberleselim

(link)
paylaşılmıştır mutlaka ama görmeyenler burdan kayıt olsun ve kuralları okusun arkadaşlar?
bir tanede benim sorum var geçmiş turun fotolarına baktımda herkes tur bisikletleriyle katılmış benim yol bisikletim var acaba yol bisikletiyle katılabilirmiyim? (parkur bilgisi aşağıdaki linkte)
(link)

@Sebahattin Gerceker

yarın için kara kara düşünüyorum. kıyafetlerim orta boy sırt çantasına vakumlayıp koydum. kask çantaya bağlı. bisikleti vereceğim sadece bakalım sorun çıkaracaklar mı ?

Böyle Bir Tura Katılmak İsterdim İnşallah O Zamana Kadar Durumum Elverir Lakin Bu Otobüs Şirketleri 70 Lira Sana Bilet Kesiyor ise Bir 70 Lirada Bisiklete Kesiyor...Benim Tura Sadece Otobüsle Gidip-Gelmem 300 Liraya Yakın 100 Lira'da Öyle Böyle Harcasak 400 Liraya Ben Günlüğü 20 Liradan 20 Günlük Tura Çıkarım ..Sırf Oradaki Atmosfer İçin Gidilmesi gereken bir tur diye düşünüyorum ama durum ortada..

@can akıncılar

truva seyahat bu etkinliğe özel yüzde 30 indirim yapıyor ve bisiklet taşınmasından ücret almıyor diye biliyorum.

bilet alıyorum şu an ama indirim belli bir trihte başlayacak sanrım. ben yarın gece gideceğim herhangi bir seçim yok

istanbuldan gidicek varsa birlikte gidilim abiler :D

@Berkayugur
Truva seyehat bizim burda yok, biz napacağız acaba?

bavulla gelmezseniz sorun olmaz. bir sırt çantası bir bisiklet... bir şey derlerse yuh artık. ben bisikletin lastıklerini çıkarttı, seleyi de. kadronun ortasına doğru yerleştirdim aşağı yukarı bavul kadar.

Babam ı noter e götürmeye ikna edebilrsem bende geliyorum. :) +1

@İsa Yavaş

O kalabalıkta kimse belge falan sormaz :)

Geri