Scudo Sports

4-5 Nisan 2015; IV. Çanakkale Şehitlere Saygı Bisiklet Turu; Savaşın 100. Yıl Dönümü

@İsa Yavaş

Birini dayın olarak gösterirsin. ;)

Scudo
@M.Ozkul
İnşallah ,sormazlar.Başka çare yok gibi.Babam gitmeme izin verdi gibi.Ama 'noter' kelimesini duyunca kaşları çatılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
halen yol bisikletiyle katılmaya korkuyorum :)

Cidden çok güzel bir etkinlik keşke bende gelebilsem

@Şevket Akça

yollarının kalitesini bilmiyorum. lastikler diğer türlere göre daha hassas tabi birde orada patlatırız değiştirmek falan uğraştırır çanta yok bişey yok zaten. sırt çantası çok zor oluyor yol bisikletinde

@Berkayugur

mtb ile yaptım ben. şimdi yolu yetiştirmeye çalışıyorum :D düz asfalt yol. yol bisikletiyle zorlanacağınızı hiç sanmıyorum. ancak mtb gibi ağır bisikletler daha bi zorlanacak çünkü rüzgar ihtimali çok yüksek.

@Berkayugur

yol kalitesi muazzam. bilmem bilirmisiniz ama çoğu otomoil test editörleri uzakta biyerde test imkanı bulunca hele ki turistik döneminin dışındaysa yarım adaya gelirler. asfaltı aşındıracak ağır bir şart yok yarımada için. asfalt kalitesi muazzam. rotalarda ful asfalt zaten.

organizasyonla ilgili geçmiş mesajlarıma bakarsanız görürsünüz. organizasyonu belli sebeplerden ötürü bisikletçiden alıp organizatöre verdiler bisiklet nedir bilmez birileri tarafından düzenleniyor, geçmişte ki düzenleyeni varol bisiklet olsa lastik vs gibi şeyler düşünmezdiniz mutlaka teknik desteği olurdu. şuan ki organizasyonda teknik destek hak getire.

@Sinan A.

merhaba, yol kalitesiyle ilgili bende asfalt ve kaliteli bir yol olduğunu biliyorum. Benim siz tecrübeli arkadaşlarıma rampa ve kondisyon gerekliliği ile ilgili sorum olacak, eşimle birlikte katılmayı planlıyorum onun çok fazla kondisyonu yok, muhtemelen zorlanır bunun bilincindeyiz ama en azından yavaş yavaş falan turu tamamlayabilirmiyiz, görüşleriniz nedir?

Bisikletiniz çok ağır değilse bir sorun yaşamazsınız. Olsa bile dik yerlerde gerekirse biraz dinlenir devam edersiniz. Neticede bu bir yarış değil, orda olmanız bile yeter.

Arkadaslar biz canakkaleli bisikletciler olarak gittik tur guzergahini 15 km hizla tturladik(organizasyonun 2. günü rotasını), zaman tutuldu gereken bilgiler yazildi cizildi. Benim altimda yol bisikleti vardi, yol muazzam bazi yerlere yeni asfalt yapildi hatta kendi gidiyor :p. Guzel olucak ben sabirsizlikla bekliyorum. Davul muhabbetine de gecen sene hangi densiz yapti bilmiyorum ama buyuk bir saygisizlik olmus ayni seyin tekrarlanmiyacagini dusunuyorum. Hepiniz gelsin istiyorum cok guzel olacak. Hatta o tarihlerde anlastigim 1 2 arkadasi da ben agiryalabilirim. Saygilar :)

Yolun tamamı kaliteli asfalt, yol bisikleti için gayet uygun... :harika:

Merhaba @M.Ozkul

Biz @Hüseyin Gündoğdu ile İstanbul'dan pedallayarak gideceğiz. Otel rezervasyonumuzu yaptık. Ancak dönüşte otobüste dönmek istiyoruz. Gördüğüm kadarıyla oradan Çanakkale Truva Turizm'in otobüsleri var. Eğer onlar bisikletlerimizi almazsa tur otobüsleri ile dönebilir miyiz?

@Çağrı Soylu

İstanbul'dan otobüslerle ve araçlarıyla gelecek arkadaşlar olacaktır. onların araçlarında yer olursa dönebilirsiniz ama bu zor bir ihtimal... Truva seyahat ise bu etkinlikte bisikletlilere yardımcı olacak. geçen yılda sıkıntı olmamıştı. tavsiyen şimdiden truva seyahatten dönüş biletlerinizi ayırtın...

@Çağrı Soylu

buraya gelirken bisikletin ön arka tekerleri söktüm, bir çuvala yerleştirdim. bagaja verdiğim zaman içinde ne var bisiklet tamam dedi bu kadar. truva turizm'den bahsediyorum. başka bavul falan vermedim ama bunu da belirteyim.

@Atahan Eker
Bende izmirden geleceğim Cat spor Klübü. Otobüsü ve konaklamayı ayarlıyor isterseniz gerekli bilgiler facebook sayfasında mevcut 3 kişi nasıl gideceksiniz belki bende katılabilirim konaklamayı hangi Otel seçtiniz

video da 08.40 ta bizim grup geçiyo soldan. TÜBİT . bu yıl da ordayız inşallah.

@Çağrı Soylu

Ben de istanbuldan sürerek katılmayı düşünüyorum
Misafir kabul ederseniz katılabilirim.
(link)

Geri