Scudo Sports

4-5 Nisan 2015; IV. Çanakkale Şehitlere Saygı Bisiklet Turu; Savaşın 100. Yıl Dönümü

bende istanbuldan otobüsle katılmak isterim. facebook grubunu göremedim tekrar bakayım

Scudo
15 Ocakta kayıtlar açılıyor... Bilginize...

O tarihlerde Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından Çanakkale'de düzenlenen Milli Kamp'ta olacağım. :) Buyurun gelin bisikletlerle. :)

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Verilen linkler eskidir yeni facebook linki
(link)
15 ocakta internet sitesi de açılacakmış. Facebook linkinden takip edebilirsiniz.

hehe ben zaten çanakkale'deyim ki üniversite kulübümüz de katılacak sdfas. neyse ama o tarihlerde istanbul'da olursam istanbul-çanakkale arası gidecek olanlarla iletişime geçip pedallayarak konvoy yapıp gidebiliriz belki.

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
Tabiki büyük bir aksilik olmazsa katılacağım. İzin hakkımı yazınki turlara ayırmak istediğimden araçla ile gideceğiz grupla görüşmek dileğiyle ;)

Aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum. Yaş sınırı varmı acaba?

Arkadaşlar bu turun detaylarını bilen var mı? parkur (uzunluk, eğim) konaklama bilgileri gibi..

@tandemir

Bu sene 2015 Çanakkalede yapılacak turun bilgisi facede paylaşıyorum.Rota zor değil rahat pedallarsın
(link)

Geçen yıl istanbuldan bisikletli bir şekilde gitmiştik.çok keyifliydi Bu yılda aynısını tekrarlamayı düşünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: yusuf ünlü
@Emre Akkanat

Herhangi bir yaş sınırı yok...

eskişehirden gidicek bir gurup varmı

@onderowski

Daha zaman var. Yakında bu tür gruplar oluşmaya başlar. Etkinliğin facebook sayfasını takip etmenizi öneririm.

@M.Ozkul
Bilgilendirme için teşekkür ederim :)

@Kerim BEŞER
Merhaba, İstanbul'dan Çanakkale'ye feribot hariç komple mi bisikletle gittiniz?

Bu hani geçen sene, şehitler abidesinin önünde son ses müzik açıp, oynadığınız etkinlik mi?

• Beğen
Tepkiler: bsavas10 ve Sefa
@Gökhan Toros

O etkinlikte evet öyle bir durum yaşanmış. Müzik açmak değilde Bando takımı sanırım öyle birşeyler çalmış... Hoş olmamış tabii. Ancak o etkinliği düzenleyen beyefendi bu yıl valiliğin düzenlediği bu tura destek vermiyor. Kendisi 5-6 Mayıs tarihlerinde ayrı bir etkinlik düzenleyecekmiş...

@M.Ozkul

Kendi adıma, bu tip "Bir yanda Valilik (ya da Belediye) bir yanda siviller etkinlik düzenler" işlerinde hep sivillerden yana tercih kullanmışımdır. Ama galiba bu kez 04-05 Nisan için program yapmakla doğru bir iş yapmışım :)

@Atahan Eker

Ben düşünüyordum fakat Gökhanın yorumu görene kadar ; ( Yine haberleşir pedallayabiliriz )

@Gökhan Toros

Ayrıntılar için link beklerken böyle bir yorum gelince heyecanım kaçtı açıkçası , Saygı için gidip müzik açıp oynamak ?

@Kaan.Özçelik

Konu hakkında pek fikrim olmadığı için sormak isterim Sivil etkinlik ile valilik arasında ki fark nedir ?

@S. Onur

Sivil derken sizi, beni yani "biz"i kastediyorum. Örneğin 29 Ekim'de Belediye'nin Vatan Caddesi geçişine değil de 29 Ekim Bisikletçileri'nin Kadıköy etkinliğine katılmak gibi.
Yanlış anlaşılsın istemem: Diğerinin kötü olduğunu ima etmedim. Sadece tercih meselesi. Dediğim gibi, Nisan'da Çanakkale'de valiliğin önayak olduğu turda olacağım.

Geri