Scudo Sports

2350 Km. Artvin'den Trakya'ya (Cesaret mi, dayanıklılık mı?)

Kazasız pedallamalar dilerim ibrahim abi...

Scudo
İbrahim Abiciğim, seninde dediğin gibi gerçekten yaptığın tur"DAYANIKLILIK" EVET TEK KELİMEYLE "DAYANIKLILIK" yoksa onca gün pedal bas, bu işin yağmuru var güneşi var. Dağı var düzü var, en önemlisi kocaman bir yüreğin var. Paylaştığın tüm güzellikler için teşekkür ediyorum. Senden örnek olacak şüphesizki birçok genç kardeşimiz olacaktır. Onların yapacakları turlarla daha birçok bisiklet sevdalısı yollara çıkmak için yüreklenecektir. Ayaklarına sağlık, tekrar tüm paylaştıkların ve içten anlatımın için Ankara'dan selam ve sevgiler, hoşçakal.:alkis:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
Aynen öyle size katılıyorum. Bu hususta evli olmam engel oluyor. Yoksa işi bir şekilde ayarlarım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Size da Allah Sağlık versin

• Beğen
Abimizsin öğretmenimizsin yüreğine ayağına sağlık İbrahim Abi.

Gezdin bizi gezdirdin emek verdin paylaştın gönülden teşekkürler.

• Beğen
İbrahim arkadaşımızla bu yıl Çorlu'dan Çanakkaleye giderken Şarköy'e uğradığımızda tanışmıştık.Şarköy'e uğradığımızı öğrenip hemen gelmişti yanımıza.Tam bir bisiklet sevdalısı.Hepsinden de dost canlısı.Yol,dedin mi gözleri parlıyordu.

Tebrikler arkadaşım.Bu yollar az gelir sana.Cesaret de,dayanıklılık de,zaman zaman delilik de,ne dersen de.Pedalına kuvvet.Yolun açık olsun.

Abi sanırım hiç lastik patlamamış. Ne güzel onca unutulan eşyadan sonra...

Zevkle gezdim.. Zevkle paylaştım.:) Ben sizlere teşekkür ederim.

Evet Derya bey sizleri tanıma fırsatım olduğu için çok mutlu olmuştum. İnsan burada (forumda) gıyaben tanıdığı birini karşısında görünce mutlu oluyor. Güzel şeyler bunlar. Sizlerin de gençlere örnek olma açısında emekleriniz çok fazla. Bende sizleri tebrik ediyorum. Sağlıkla kalın.

Bir kez patladı. Erdek vapurundan Tekirdağ da inince fark ettim. Basit bir sorundu.

Uzun aradan sonra pedallamaya yeni başladım ve aylardır ekranların başında böyle turlara bakıp iç çekiyordum 2-3 hafta sonra üniversite için kütahyadayım,Kısa turlarla kondisyonu güçlendirdikten sonra sizinki kadar uzun olmasada Kütahya eskişehir vs olsun turlara çıkmayı çok istiyorum :) Eminim çok güzel bi tur olmuştur,Fotoğrafların devamını bekliyoruz :)

• Beğen
ibrahim abi sana diyecek tek birşey var. sadece tek birşey. helal olsun. bu bisiklet sevdası yaş maş dinlemez. bunu bize çok ama çok açık göstermiş oldunuz. turunuz mükemmel olmuş ve fotograflarınız harika. insanın okurken bile çantayı pılı pırtıyı toplayıp kendini yola atası geliyor :) diyecek başka bişe yok hayatınızda bisiklet hiç eksik olmasın :)

• Beğen
Teşekkür ederim arkadaşım. Ben çok geç başladım. Sizler beklemeyin. Gerçekten insanda olumlu yönde çok katkıları oluyor. Bırakmamanızı tavsiye ederim. Neşeli, sağlıklı turlar dilerim.

kesinlikle İbrahim abi.. ben de Trabzon - Samsun arası hızlı bir tur gerçekleştirdim. ve uzun soluklu turlar gerçekleştirmek istiyorum çok geç olmadan. inşallah hedeflerimi gerçekleştiririm. teşekkürler. sağlıklı ve huzurlu pedallamalar

• Beğen
Abi sen benim idolumsün valla hayranım sana. İşe bisikletle gidip geliyor ayda 1300 km yol yapıyorum ama seninki gibi bir tur yapmadıkça bu yaptığım kilometrelerin gözümde hiçbir değeri yok. :)

Bu yola girmişsin Ahmet dönüş yok. Yakında o tur'u gerçekleştirirsin. Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Uzun bir aradan sonra sizi tekrar yollarda görmek ne güzel. Sizi ve turlarınızı bayağı özlemişiz. Bu tur da her zaman ki gibi muhteşem olmuş.

Çok güzel tur olmuş benim bir kaç gün önce Karedenizde geçtigim yerlerden geçmişsiniz tabii benden önce,gördüğüm yerleri sizin gözünüzden görmek güzel oldu.Pedalınıza sağlık siz bu bisiklet aşkıyla daha çok yol katedersiniz.

Fikret merhaba. Önceki yıl kolumu fena kırdım. Dirsekten. Parçalı kırık. Tabii bisikletten düştüm.:) Geçen yıl aslında yine büyük bir Tur yaptım. (Ankara-Çankırı-Çorum-Amasya-Tokat- Bayburt- İspir- Yusufeli-Artvin ve sahilden Sinop'a kadar) Ancak fotoğraf makinamın azizliğimi, benim bilgisizliğimmi bilemiyorum. Çoğu fot. yok olunca üzüntüden ve sinirden Foruma yükleyemedim. Ama bu yıl riski yok ettim. Fotoğraf makinesinin yanına birde Acsiyon kamera aldım.:) O kadar ter döküp gittiğimiz yerleri belgeleyemezsem kendimi gitmemiş gibi hissediyorum. Bu yıl o nedenle Doğu Karadeniz'e tekrar gitmiş oldum. Durum bu Fikret. Sağlıkla kalın.

Teşekkürler Mustafa. Bisikleti ve bisikleti seven arkadaşları seviyorum. Sağlıkla kalın.

"O kadar ter döküp gittiğimiz yerleri belgeleyemezsem kendimi gitmemiş gibi hissediyorum." Aynı duyguları bende yaşıyorum.Bu arada ben de aksiyon kamera almayı düşünüyorum. Siz hangi modeli aldınız? Memnun musunuz?

1 senedir düzenli olarak bisiklete binmeye başladım(15 yıl üstüne) hızlı bir turla istanbuldan Kırklareli istikametine tura çıkacam bir aksilik olmazsa malzemeleri topluyorum
bir kaç gündür.

İbrahim abi seni gerçekten takdir ettim ve paylaşımlar içinde ayriyetten teşekkürler aslen Rizeliyim birçok yerini gezdim Artvine giden gezen arkadaşlarım çok övüyorlardı ama görmediğim için hikaye geliyordu sayende gördük.

Kısmet olurda gidebilirsem hazırlandığım tura bende bir başlık açacam:)

Merakla bekleyeceğiz emre. Memleketini birde senin gözünden görelim. Karadeniz'in güzellikleri Rize ve çevresinde daha yoğun gibi. Sana kolay gelsin. Sağlıkla kal.

Geri