Scudo Sports

2350 Km. Artvin'den Trakya'ya (Cesaret mi, dayanıklılık mı?)

ibrahim abi keyifle 1 saate yakın yapmış olduğun turunu her karesini,her yazdıklarını sıkılmadan ve merak ederek baktım
abi gerçekten bu yaşına rağmen bu tur ,bu azmin ve bu DAYANIKLILIĞIN bana cesaret veriyor. şu ayağımdaki sıkıntıları aşabilirsem en kısa zamanda bir yerlere gitmek istiyorum.
bana bu ülkemizin cennet yerlerini gösterme imkanı sunduğun için sana minnettarım
her daim yolun açık olsun yüreğine sağlık bol pedallı günler dilerim.

Scudo
Teşekkür ettim Tamer. Biliyorsundur, Ülkemizin doğa güzelliklerinin en yoğun olduğu blölgede yaşıyorsun. Bolu, Kastamonu, Karabük, Bartın, Düzce, Zonguldak ve İznik Yalova tarafları gez gez bitiremezsin. İnşallah en kısa zamanda burada TUR resimlerini görürüz. Sağlıkla kalın.

Maşallah..

Hem dayanıklılık,hem cesaret,aynı zaman da gözü karalık diyebiliriz,

Ülkemizin en güzel yerlerini gezmek,bir şans olsa gerek..

Teşekkür ederim Çağlayan. O şansı yaratmak için bir şeylerden feragat etmek gerekti. Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Gerçekten amacına uygun , muhteşem bir tur olmuş, eminim birçok bisiklet sever bu paylaşımınızdan feyz alıp uzun turlara çıkacaktır. Bende zaten var olan uzun tur yapma isteğini daha da perçinledi:) bu güzel paylaşım için teşekkürler..
selemlar..

Meraba ilk once sunlari soylemek istiyorum yasim daha 17 neden boyle dusundugumu bende bilmiyorum ama beni dogaya ve yollara ceken bi sey var ama bu his gitgide dahada fazlasini istiyo suan istanbulda yaptigim hergun olmasada haftada 3 gun gunluk 30 km lik turlari eve geldigimde gozumde hic olarak goruyorum daha fazla yer gormek toplumdan uzaklasmak istiyorum ama bu konuyu aileme daha annlatmadim benim gittigim 10 km lik yola gozlerindr 100. Km mis gibi bakiyolar bende yaz icin hayalini kurdugum turlari nasil soyluycem bunun hakkinda tek fikrim yok zaten benim gibi olan bir tane arkadasimda yok boyle bisiklete tutkusu olan o yuzden tek basima gidicem ilk hedefim tekirdaga gitmek ordan bisikletle balikesir erdege ulasmak (erdekteki yazliga) 1 hafta burda deniz keyfi cikarmak burdan sonrasina tam karar veremedim ama turun burda bitmeyecegi kesin kendime bi konu acicam ve telefonumla cektigim fotograflari aksamlari yukluycem ama benim teknik bilgilere ihtiyacim olucak bunlarida tamamlayip aileylede anlastikmi kimse beni tutamaz.

@Turgay Gürses

Ben teşekkür ederim Turgay. Ertelemeyin. İlk fırsatta çıkın yola derim. Benim gibi geç kalmayın.:) Selamlar.

@Alper ahlat

Senin yaşında Tur yapan bir kaç genç ile tanıştım. Ailenin izin vereceğini tahmin ediyorum. Yapacağınız Turun, bu yaşta size çok şey katacağına emin olabilirsiniz. Sağlıkla kalın.

Tesekkurler bende boyle dusunuyorum. Sizde saglikla kalin

İbrahim abi selamlar,

Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum. Bizlerin sizden feyz almamızı sağladığınız için de çok teşekkürler. Hepimizin hayalleri arasındadır kendimizi uzun bir yola vurmak, şehrin sıkıntılarından uzaklaşmak. Umarım benzer bir tur hepimize nasip olur. Ülkemizde görülmesi gereken o kadar çok yer var ki çektiğiniz fotoğrafları görünce insan daha çok anlıyor.
Kullandığınız kamerayı sormak istiyorum Sony action camera'mı? Geniş açı olan fotoğraflar sanırım video kayıtlarından alınmış.

Elinize, emeğinize sağlık.

Esenle kalın.

Teşekkür ettim Bülent. Evet doğrudur, Bu Tur'a foto. mak. ve kamera ile çıktım. Geçen yıl yapmış olduğum tur da fot. mak. azizliğine uğradığım için fotoğraflarımın çoğu yok olmuştu. Ama hata bendeydi. O sebepten bu tur a Fot. mak. ve Aksiyon kamera ile çıktım. Çok ta süper oldu. Öyle çok yerlerde hareket halindeyken sayısız kereler durup fot. çekmekten kurtuldum. Zaten bir süre sonra insan bıkıyor. Durup fot. çekmek zor geliyor. Böylece çok yeri belgeleyemiyorsun. Ama yine de fot. mak. kullandım. Ne olur, ne olmaz. Aynı yerlere tekrar gidemeyebilirim. Riski azalttım. İmkanın varsa tavsiye ederim. Benim kullamndığım Sony Acsiyon kameraydı. Değişik markalarını bulabilirsin. Sağlıkla kalın.

Çok güzel düşünmüşsünüz. Dediğiniz gibi durup fotoğraf çekmek bazen zor oluyor. Bu şekilde çok daha güzel olmuş. Sony'nin kamerası çok kaliteli fiyatı biraz pahalı ama bence herkesin bildiği Gopro'dan çok daha güzel bir kamera. Bende Gopro'nun ilk HD modeli var ama bu kadar kaliteli değil. Şimdilik elde ki ile idare edeceğiz ama ileri de Sony'e geçebilirim.

Tekrardan ellerinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
Doğanın güzellikleri içinde yapılan her kilometre, asfalttaki 10 kilometreye bedel. Bisikletle doğanın kucağında günler geçirmek... tam bisiklete uygun, dolu dolu bir tur olmuş. Tebrik ediyorum. :)

Evet harika bir macera ve cesaret ve aynı zamanda'da teşvik dolu bir durum sözkonusu tebrik ederim yaşıtlarınız boş boş kahvede pineklerken sizi tebrik ediyorum.

@Abdullah.R

Abdullah bey teşekkür ediyorum. Ben Tur'un bu şeklini seviyorum. Sağlıkla kalın.

@Oğuzhan k

Evet Oğuzhan bey, o kahvelerde bende biraz pineklemiştim.:) Bir arkadaşım sayesinde attım kendimi yollara. Altı yıldır zaman zaman geziyorum. İşte o kahvede, hala pinekleyenlerden birini dahi yollara çıkmaya teşvik edebilmeyi amaç edindim. Teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.

bilmem kaçıncı hatmedişim konuyu.tur için inancım kaybolmaya başladığında açıyorum hemen. :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
İbrahim bey, Tur yazınızı yeni okudum. Tura memleketimden başlamışsınız. Amatör bir bisikletçi olarak size ve cesaretinize hayran kaldım. Bizlere örnek olan bu deneyim ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.

Evet memleketinizden başladım. Çünkü bir önceki Tur'umda yine memleketinden geçtim fakat istediğim çok yere gidememiştim. Sanki Allah o gün izinliymiş ve bütün güzellikleri Artvin'e verme ile uğraşmış.) Gez gez bitmiyor. Ben daha % 20'sini ancak görmüşümdür. Gerçekten süper bir bölge. Beğendiğinize sevindim. Sağlıkla kalın.

Şu hayatta imrendiğim nadir kişiler arasına dahil oldunuz İbrahim abi.Benim yaşım 20 şu zamana kadar fazla bisiklet kullanmadım son bir aydır bir bisiklet merakı sardı beni.Karabük'te üniversite okuyorum.Alıp almama konusunda karasızdım ama bugün sizin bu konunuzu bir solukta okuyunca(özellikle Karabük gezinizin ve söylediklerinizin etkisiyle) sanırım artık bu yoldan dönüş yok, bende bir bisiklet alıp kendimi ufaktan vuracağım yollara.Bununda en büyük vesilelerinden biri siz olacaksınız.Umarım birgün memleket turu yaparsam tanışma fırsatımız olur, nede olsa yakın sayılırız bende Malkara'lıyım:) Sizi gerçekten yürekten tebrik ediyorum.Birde yaşınızı merak ettim, sorsam kabalık etmiş olmam umarım.

Geri