Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

Arkadaşlar sabah saat 06:05 benim burda yağmur yok hava raporu verin sizlerin oralar nasıl ???

Scudo
ben 06:45 itibarıyla evden çıkıyorum arkadaşlar görüşürüz inşallah 06 :45 e kadar buralardayım uslu kardeşimde kemerden hava raporunu vermiş..

@proxymus

evt aynen bende güzel yorumlarda bulunucağım kendilerinde hiç kusura bakmasınlar eğer gelmezler ise:):)

arkadaslar hava soğuk üzerinize uzun kollu bi kapşollu faln bişeyler giyin aman sonra üşütüp pasta olmayın...:):D

bizim burada parçalıbulutlu ama kafa yı kaldırıp camdan baktığım da kemerburgaz tarafı açık gözüküyor. ancak ben yinede yağmurluk aldım nolur nolmaz:):)

fatihtede hava parçalı bulutlu yağmur yok gibi ama inşaallah sonradan bastırıp bizi turşü etmez:) bende birazdan çıkıcam sedat ve 2 arkadaş beraber geliyoruz feshaneye görüşmek üzere byeeee

Herzamanki gibi bol makaralı geçti turumuz ofroad asfalt bol yemek vardı gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı Faruk ve Ali atlayış yaparken düştüler birde Türkiye şampiyonluğu olan ama adını bilmediğim bir arkadaş kötü düştü en son hastaneye kaldırıldığını duyduk inşallah birşley yoktur bunun dışında çok keyifli bir gün geçirdik hepinize teşekkürler....

Bu arada fotolar yarım saat içinde burda....

Hoşgeldiniz arkadaşlar.Kapıda bekliyordum sizi :)
Hayırdır inş kaza nasıl oldu? varmı birşeyi olan?

ben gelicem dedim ama gelemedim. dershanem ek ders koydu.

foruma giremediğimden haber de veremedim, özür dilerim.

Kardeşim atlama zıplama sırasında bir iki kişi düştü onlarda bir iki çizik dışında bir şey yok hastaneye giden arkadaş baya kötü düştü görünüşte birşey yoktu ama o düşüş dahil bütün düşüşler videoya kaydedildi :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ölmezTürk
Aman birşey olmasında kimseye :) fotoğrafları bekliyorum abi..Bu arada nike şapkanı ilk buluşmamda vericem merak etme :)

hadi fotoları videoları ekleyin artık.. gelemeyenler olarak 4 gözle bekliyoruz..

Sabır sabır :D upload biraz uzun sürüyo..

Tura katılabildiğime gerçekten tekrar çok sevindiğimi belirtmek istiyorum öncelikle.tura katılan bütün herkes harika insanlardı.offroad dahil güzel olan birşeyde yemekti herkes elinden ne geliyosa fazlasıyla yapmıştı elinden fazla bişey gelemeyenler annelerine yaptırmış :) o annelerimizinde ellerine sağlık herkes hakkını helal etsin.bir dahaki turda görüşmek üzere.

Geri