Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

en düşük 16 derece
en yüksek 24 derece olucakmış internetten baktım...

sabah kalın giyinmek lazım yoksa pazartesi herkes ölü gibi yatar:):)

Scudo
@serisonu

hadi lenn ordan bizimde işimiz var gücümüz var:D şaka bi tarafa gelseniz süper olurdu yaaa sağlık olsun birdahaki sefere inşaallah en kısa zamanda görüşmek üzere kısa turlarda bebek;sahil yollarında:D

@Sedat YUKARIÇUKUR

eyvallah sedat dostum saat 7:00 yada 7'ye 10 kala gibi karagümrük stadının orda olurum görüşmek üzere

@gvenc_mtb

merhaba güvenç kardeşim haklısın biraz sağlam giyinmek lazım belgart şimdi tam sana göredir :D dağ bayır demeden gezersin artık:) pazara görüşmek üzere

@Mehmet Akif MALKOÇ

sağol kardeşim keşke sende olsaydın iyi olurdu ama sağlık olsun nasıl oldun biraz daha iyisin dimi dostum seni en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz ALLAHA EMANETSİN KENDİNE DİKKAT ET EYVALLAH

@serisonu

hehehehe:D :D :D sen varsın yaaa oğlum kornaya ne hacettt:D :D :D ulen gelsene sende yaaa belgatra valla süper olurdu hadi lannn gel işte naz yapma hani geçen sefer yazmışsın ibo yoksa gelmem diye şimdi ben diyorum baran yoksa ben pazar günkü belgrt ta yokum:D :D geliyon dimi len ismini ekliyorum hadiiiiii

@ibrahim yıldırım

:):):) yok moruk işte olacam.. bir sonrakine.. müsait bir günde olduğunda ayıpsın.. yapacak pek bişey yok ;)

@ibrahim yıldırım

sağolasın ibo bende bişey yok. beni yaladı geçti araç. bana çarpacak olsa kesin facia olurdu zaten :p kilitli pedallar ile bisikletten kurtulamayıp aracın altında bulabilirdim kendimi. :eek:

yarın gidecek herekese şimdiden iyi eğlenceler. yollarda kendinize dikkat edin. tek parça dönün

:D @gvenc_mtb

valla yapmak isteyen zaten sana takılır:D isteyen olur kanımca valla ben oaranın tadını çıkarcam kardeşim ooohhh mis gibi temiz havaaaa görüşürüz dostumm byeee

@serisonu

ayıpsın kanka ne demek zaten ali geliyormuş sen olmasanda olurrrr:D :D :D şaka len şaka ağır abiler yok zaten ceniz abi;bülent abii falan bakalım nasl olacak çook merak ediyorum inşaallah iyi vakit geçiririz:) :) görüşürüz dostum byee

@ibrahim yıldırım

gelen olmazsa bende girmem zaten ormanada :D:D tek başıma:D:D nolur nolmaz:D

Hadi ben bisikletle yola çıkıyorum yarın sabah kemerde sağ sağlim görüşmek üzere.işten sabah uykusuz olarak sizleri karşılayacağım inş. hoşçakalınnn

birşey eklemek istiyorum uykusuz gelirseniz daha çok kas yakmış olursunuz yani kas yıkımı daha çok olur diye biliyorum.
oy üzden iyi uyuyun arkadaslar:):)

birde gelmiyecek olan varsa sabah yola çıkmadan önce 6,30 en geç haber verirse sevinirim... böylece kimin gelip kimin gelmiyceğini bilmiş oluruz...

güvenç - Alibeyköy
ŞEVKET KAYAİN - Edirnekapı- Ertelenen tura katılamayacaktı pazar için cevap vermedi
İbrahim Yıldırım - Fatih- Feshaneden katılacak
Sedat YUKARIÇUKUR - Edirnekapı- Feshaneden katılacak
alper artar - Gaziosmanpaşa
Veli Bahtiyar
calvin
Ahmet ölmezTürk -
Hasan TOPCAN - Belgrd ormanı
haceli yılmaz - Hasdal kışlası
Fatih (Küçükçekmece) Feshaneden katılacak
Murat (Küçükçekmece) Feshaneden katılacak
uslu uslu - Kemerburgaz
plamen - Kemerburgaz
osman yılmaz - Hasdal kışlası
proxymus - Gaziosmanpaşa
VolkanÖzcan - Kemerburgaz
süleyman uzunköprü -Feshaneden katılacak
_Faruk_

Siz sabah orman yolunda olurken bende 7 de bebek sahilinde koşuyor olacağım..ee napalım spora ara vermemek lazım :)

Bebek sahilinde koşu. Açıkcası kulaga cok hoş gelıyor. Bende her pazar kosarım genelde ama balat sahilde tabiki. Bebk kadar cıvıl cıvıl olmuyor :)

bugünkü sarıyer turu için sedat'yukarıçukura;hasan topçana;ve adaş sarıyerden bize katılan kardeşim ibrahime çook teşekkür güzel bir tur oldu kanımca yarın için antraman amaçlı güzeldi bence şimdiden söyleyeyim yağmur yağarsa yarın ben yokum bilginiz olsun inşaallah yağmaz nasip bakalım günler çuvala girmedi yaa:))

• Beğen
Tepkiler: Sedat YUKARIÇUKUR
Geri