Scudo Sports

2010 salcano alanlar?

sadıkumut

Üye
Tepki
22
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar aranızda 2010 model salcano modellerinden alıp da ( ng 030 ng 020 vs üst modellerden) eline ulaşan var mı?

Scudo
:) aldığım biisiklet model salcano astro m fakatt gelecek gelecek diyorlar ama ne arayan var ne soran ben aramaktan bıktım adam gelecek demekten bıkmadı ... ama bi daha antalya izmir istanbul gidecem yerinde alıp sırtlayıp gelecem ders oldu ... bana ...

@cilgin_erdinc_

hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah Erdinç benim aldığım bayii martın 20 sinden sonra dedi sabırsızlıkla bekliyorum ben de sen diğer bisikletleri gördün mü mesela benim aldığım ng 030 slx i gördüysen görüşlerni alabilir miyim ?

evet cok yakından gordum ve surdum bıle senin bike süper ülüm gelmez o parcalara ama kullanmasını bılıosan tabıkı:Dçok güzel bike seçimi yapmıssın parçalar kompenet güzel
eh agırlık desem otekı bıkelerden baya ii benim bikenin aırlıgı 10,700 gr
inşallah senın bıkede gelırde hayırlısıyla kullanırsın
iyi forum

@cilgin_erdinc_

yarın bayii ye gidip soracağım peki 030 slx komponentli modelin griden başka renk seçenekleri mevcut mu bunun hakkında bilgin var mı ben siyah olsun dedim ama?

Erdinç kardeşim her tarafa yazıyorsun aldım geldi diye. Resimlerini eklede bakalım. Herkes merak içinde...

kocaelinden 303 srd aldım 17-18 i gibi gelecekmiş elime daha geçmedi

@eerkilinc

303 srd 2009 model ama şimdiye elinde olması gerekirdi diye düşünüyorum

@sadıkumut

Bu senede var...;)
(link)

@monstermania

:) :) bu sene de olduğunu biliyorum demek istediğim 2009 model bi bisiklet yani 2010 modeller gibi piyasaya sürmek için martı beklememeleri gerekirdi ...

astro m modeli ne zaman gelecek bilgisiniz var mı ?

teşekkürler hoca niye eziyosun bizi allt modeller falan :) :)

ya sordum hergün soruyorum da önümüzdeki hafta başı dedilerr artık iiiyice kabak tadı verdii fethiyeye gitmiştim az daha :) corrtec expert alacaktım param yetmedi ama tur için kafaya koydum temmuzda ...

bu arada bisiketciyle akraba iiyice samimi olduk :) :) ng303srd modelini getirtelim diyo özellik bakımından astro dan üstün bunların stoktan çıkış vs önümüzdeki hafta başlayack mış senin bir bilgin var mı ??

@agnostika

niye eziyim ya ben de bayiinin söylediğini söylüyorum :D du kendimi eziyim burda benim şu anda kullandığım da alt model apollo:) :) ng 303 de güzel bisiklet al derim ama fabrikadan çıkış tarihleri hakkında benim de bilgim yok ben de 2 günde bir rahatsız ediyorum bisikletçimi :)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
anladım .))eziğizz :)) desene hepten vallaha baktım astro nun geleceği yok bugün adamla telde konuştum hergün olduğu gibi :) bendedim nasıl ne gelen var ne giden ng303 sdr yi önerdi salı günü gidip bi terslik olmazsa değişikliği yaparım artık mart sonunu nisan başını beklerimm

@agnostika

bence de öyle yap 303 ü al bak keyfine nisana kadar beklemezsin ama :( ya beklemek de amma zor be kardeşim...)

sabreden derviş muradı ermeden gebermiş olmasak bari :)

Geri