Scudo Sports

2000 TL'ye alınabilecek yol bisikletleri detaylı inceleme ve anket (2018)

Sizin tercihiniz/öneriniz hangileri olurdu?

• Toplam katılım
    610
@BerkEvren

Hiç kullanmadım, inceledim ürünü yanına giderek sadece alınabilecek bisiklet olarak tavsiyede bulundum.

(link)

Burada fiyatı daha ucuz :)

(link)

burada normal fiyatı.

3000 TL'ye neresi satıyormuş merak etmedim değil :)

@Desert Fox

Çok ilginç kendi resmi sitesine girdim buyur fiyat listesi, Burada ki rakamı @Desert Fox dostumuzdan başka gözleri 3000 TL olarak gören var mı ? :

kr200.jpg

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve orcunek
Scudo
Corelli 200 3000 tl ayna sayfada yazan değer
O fiyata btwin triban 520 var sora setli ve karbon maşa
Corelli biraz fazla uçmuş

@mertgulkokan
Yukarıda resminide paylaştım. Hakikaten nerede yazıyor 3000 TL ? Oranın resmini paylaşabilir misiniz?

Fiyat Listesi burada : (link)

Siz sakın Speedo ile karıştıryor olmayasınız onun fiyatı 2980 TL civarı :eek:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Corelli'nin cevabı:
Merhaba,
Bildiğiniz gibi Döviz piyasalarında meydana gelen değişikliklere bağlı olarak bisiklet üretiminde kullanılan aluminyum fiyatlarında ve diğer parça maliyetlerinde öngörülmeyen artışlar meydana gelmiştir. Bu durum neticesinde ürün fiyatlarımızda güncelleme yapılması zorunluluğu doğmuştur.
İlginize teşekkür eder iyi günler dileriz.

• Beğen
KR 200.png
corelli zam yapmış ama fiyat listesini henüz güncellememiş sanırım. fiyat listesinde KR200 1914tl görünüyor ama katalogta 3025tl görünüyor. kendi sitesinde şuan tutarsızlık var. yeni bisiklet alacaklar için n11 deki 1780tl fiyat kaçırılmayacak bir fırsat olabilir.

• Beğen
@chuck_schuldiner Hocam burada 3025 TL (link)

İnternette ucuz fiyatta bulunan Corelliler stokta kalanlar, N11'deki ilanda son 1 ürün yazıyordu. Almak isteyen kaçırmasın.

Bence formda sürekli güncel olup,fiyat aralıklarına göre alınabilecek en iyi bisikletler konusu olmalı. Tur, yol, mtb vs sınıflarında; 1500-2000, 2000-3000, 3000-4000 vs böylece her fiyat aralığının en ideal bisikletine, bisiklet almak isteyenler kolayca kavuşmuş olur.Hatta bu konuları,bu sınıflarda bisiklet kullanıp,meraklısı olan düşkün kişilere verirsek,içeriği dahada zenginleştirebilirler vs

Corelli sanırım bayilerdeki bisikletleri eritmek için böyle bir şey yaptı bayilerimizde eski fiyat stokları bitene kadar devam edecek dedi bayilerde anlatacak işte abi corelli'nin sitesinde 3000 olan bisikleti ben 1900'e veriyorum diyip satışları arttıracaklar falan:D
Neyse işte zammın iyileştirilmesini bekliyorum açıkçası

Corelli KR 200 ü Bursa da 1700 TL ye Dr bisiklet veriyor. Param şu an yok. Bisikletimi satsam da yetişmez. :(

:kedicik:@yalmaner

Bana cok tavsiye ettiler ama almadım kötü yanlarını yazarsanız çok sevinirim.KullanıcılRdan aldiginiz yorumlari yazarsaniz cok memnun olurum:mzkdnlmk:

Ben hala başlangıç için kararsızım belirtmek istedigim bişey daha var 3lü aynakol fedarasyon yarışlarına katılamıyor

Muhteşem bir anlatım olmuş
bir konuya daha değinecek olursak 14-28 tourney dişlisi olanlar somunlu göbek olduğu için yükseltme imkanı çok daha zor arka göbeğin değişmesi gerekir.

Ben alacagım bisikletle her gün 20 25 kilometre antrenman yaparımsizce hangisi dayanır (bana peugeot gtr 900 gibi geliyor)

Krondan şaşmam fakat bir Türk markası olarak neden bu kadar uçuk fiyatları var?

@Bisikleteam Youtube
Kullanılan her şeyi yurt dışından alır, yerli üretim değil, yerli montaj yaparsanız fiyatlar uçar tabiki...

• Beğen
Merhaba @Serkan Mıstınoğlu ,

Öncelikle tebrik ederim ve emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Bütün yorumları okudum ancak anlamadığım çok fazla teknik terim var. Ben yurt dışında yaşıyorum ve bisikleti bir ulaşım aracı olarak kullanıyorum. Günlük yaklaşık 15-20 km bisiklet kullanıyorum. Şu ana kadar buradaki büyük bir mağazanın kendi üretimi basit bir city bike kullanıyordum ancak artık kaliteli, konforlu bir bisiklet kullanmak istiyorum. Artık bisikleti spor olarak da yapmayı düşünüyorum :)

Kendi çapımda biraz araştırma yaptım ve Canyon markasının iki modeli arasında kaldım.
Roadlite Al Sl 7.0 (link)
Roadlite Al 6.0 (link)

Bu iki bisikletin arasında yaklaşık 120 euro fark var. F/p göre hangisini tercih etmem lazım çok kararsız kaldım. Al Sl 7.0 modeli jant seti ile mi öne çıkıyor yani fiyat farkı neden bu kadar fazla çünkü ikisinde de Shimano 105 set kullanılmış. Acaba inceleme/karşılaştırma fırsatınız olur mu? Çünkü bisiklet üzerinde nasıl oturmam lazım ya da bisikletin geometrisi böyle bir kullanım için nasıl olmalıdır? Bisiklet bakımı hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyorum. Acil yardıma ihtiyacım var :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri