dostlar ,,,kurt doğmuş fedaileri,,,,,,,,silik tekerler ile çamurlu yol benim için kaydırmaca yapacak ,,,eğer ogün yağmur yağarsa durum benim açıdan şudur kurtdoğmuşta beklerim artık çamura girmem demek kaydırmaca demek ,,,,,,,bu tekerler ıslak zeminde virajda kaydırmadı ve hatta sağnak yağmurda kaydırmadı ama çamurda şansımız yok malesef 1.50 teker yoğun çamurda hiç bi işe yaramayacak bu durumda bahadır bey ile ikimiz artık diğer arkadaşları bekleriz.....bu yağmur işi bozdu ,,,,,gideceğimiz yer toprak yol olacağından burada sağnak yağmur zemini son derece ağırlaştırır dişli tekerler girecek artık sonuçları hasandan alırım ben kurtdoğmuşun başlangıcında beklerim ,,,,,,eğer o gün yağmur yağarsa durumum budur iptal edemeyiz 16 ekimde bıçkıdere var yalnız bu gün bi kontrol çektim arka tekere artık üst üste kurtdoğmuşu alırsa haşat olacak bu teker ağır toprak yollar için değil ,,,,,,,evet dişli continental kullandım ama onlar ağır idi.....tabi çok fark ediyor,,,, düz bir zemin değil kurtdoğmuş bu yüzden silikler hiç bi işe yaramaz ,,,fakat yağmur yağmaz ise ben artçı olacağımdan sadece rampalarda tırmanma yapacağım arkadan ama inişlerde tekerin özelllikle arka tekerin niyadı azaldığından el de ineceğim evet bir sıfır şimdiden hepiniz bana karşı galipsiniz ne yapalım silikler bi işe yaramıyor kurtdoğmuşta ve hatta belgrad toprak yollarda dahil küçük taşlı toprak yollar bu tekeri yer,,,,