Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@yunus polat

Yunus
Cok gecmis olsun.

Bu arada tekrar bisiklete donunce unutma ki kaza gecirmis kaskin tekrardan kullanilmamasi gerekli.O yuzden yeni bir kask almayi ihmal etme.

Scudo
@Eren Tublek

evet özellikle antremanlar içinde kask lazım eren şimdi bu kurtdoğmuş sıkı bir toprak yol bakalım ne olacak.....

1- adem dualı--rampada
2- cem şentin -çalışmakta
3- ozan -çalışıyor
4- bahadır bey düz yolda ,,,,rampa çalıştımı..
5- burak.....garipçede çalışma yaptı
6 -yılmaz ????????
7- osman garipçede çalışma yaptı
8- umut???????
9- emir ,gece çalışmada
10- özer, ??????
11- ferruh ??????
12- muhammed?????
13 -adem sönmez ------adem rüştünü şilede gösterdi ama genede çalışma yaparsa iyi olur,,,
14- aziz ,emir ile gece çalışmada,,

koç. hasan,,,,,,,,,,,,,artçı kudret,,,,,,,,,,

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...
bostancı adalar iskele önü..saat 08.00 toplanma ----08.30 hareket .....
kask burda lazım dostlar toprak yol taşlı,,,,,,

Details for Sunday, October 02, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

Periods of clouds and sunshine with a shower

High Temperature
21°C

RealFeel®
21°C

Winds
SE 8

Maximum UV
4

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/34_int.jpg
Clear to partly cloudy

Low Temperature
16°C

RealFeel®
13°C

Winds
NE 14

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

bir saat yağmur bizi bozmaz kurtdoğmuşa gireceğiz...........ısı 21 derece su kaybı olacak tabi.............rüzgar önemsiz 8 km ,,,,,,,,
0.25 mm yağmur çiseleme çamur tutmaz kurtdoğmuş ............

evet listedeki arkadaşlar bu hafta içinde akşamları çalışma yapsın ,,,,,,,,,,,son gün gelmeyenler olabilir ...........amaç iznik biliyorsunuz,,,,,,,,,,,,,30 ekimde ,,,,,,,,,,,,
16 ekimde bıçkıdere var,,,,,,,,,,,,

antremanlarda pek fazla resim çekilmez bu olayımız gezi değildir, arkadaşlar burda biz izniğin tavşanlı yoluna hazırlanacağız 16 ekimde cila çekeceğiz,,,,,,,,23 ekimde nadasa yatarız ve 30 ekimde işi bitiririz...

Ozel bi calisma yapacagim , tophaneden taksime cikan dik bi yokus var orada antreman yapcam :)

Kudret Abi bizde dudullu'dan katılacağız tura. Biz Dudullu-sarıgazi-üzerinden kurtdoğmuş'a geleceğiz. Ben ve bir arkadaşım kesin katılıyoruz. Buluşma noktası belirleyelim mümkünse googlemaps'den orda buluşalım.

@Kenan OZDEMIR

kenan bu antremanın amacı izniktir ayrıca bu antreman önce rampa çalışma yapmanız lazım ayrıca arkadaşta kask olacak aksi takdire antremana almam kesin kurallar vardır burda ,bura lay lom değil ona göre bu hafta içersinde kesin arkadaşın ile çalışma yapmalısın aksi takdirde dağılırsınız ,dönüş çok zor ,uzun süre bu foruma girmedin ne yaptın bilmiyorum açıkçası ,,, facede çok takılmaca yapanlar buraya uğramıyor yeriniz bisiklet forumdur antreman derseniz benim ....vitesler 21 vitesmi hala,,,

evet yılmaz çalışacak,,,,,diğer kırmızı ile yazılmış arkadaşlardan haber yok bakalım ne vakit yazacaklar buraya nokta atışı atıp ondan sonra son gün ben gelmiyorum yok hastalandım gibi mesajlar gayet doğal karşılanacaktır ben burda kimseyi zorla antremana çağırmıyorum ama bu ağır antremana gelecekleride bilgilendirmek durumundayım bura için öncelik çalışma gerekmekte özellikle dik rampalarda,,,,

evet cem şentin çanta yok bel çanta alacaksın kimse sırt çantası ile gelmesin burada sırt çantası olmaz bi adet 16 liraya bel çantası alın .....onun içine iç lastik ve tekeri janttan çıkarmak için l aparatları koyun suyu bisiklete monte edin ......en iyi olay ise bisiklet formadır arkada cepleri vardır ama hava soğuk olacak akşam tam 13 derece ,,,,,evet yiyecekler
kuru üzüm ,kuru kayısı kuru incir ....,,,,,,,,,

bu antremanda çok aşırı kalori harcamayacağız esas aşırı kalori iznik turunda olacaktır ve iznikte isteyen dana şiş yer isteyen köfte ,,,evet bir saat sonra yola çıkacağız hafif tempo yarım saat sonra tempo,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi müsaitsen senle bir aydos yapalım hafta içi. Cuma hariç hergün olur,bu tura gelicek arkadaşlardan gelebilecekler varsa onlarda gelir.

@Ozan Güner

aydos anca çarşamba asfalt olur ozan ......şöyle olur bostancıya gel saat 08.00 de ordan başıbüyük ordan kayış dağı ve ordan aydos rampalar toprağa ben giremiyorum kurtdoğmuşta esas hasan koç olarak vazife görecek önden kurtdoğmuş offroadda tempo verecek ve rampalarda tempo verecek cem şentin ve bahadır bey benim kontrolümde olacak gençleri ise hasan alacak ve raporları ben bazen telsizle alacağım ..ve kurtdoğmuş finişinde yani toprak yolun bittiği yerde raporu hasandan alacağım bu antremanın dedektifi ve saha komiseri hasandır tüm raporları o verecek bana ,,

@Kudret KurtcebeÇarşamba uygun bana, cem ve bahadır abi de katılır büyük ihtimalle.Okey diyorsan yazalım abi konuya tam anlamıyla gelmek isteyen arkadaşlar gelsin,çalışalım aydosta

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Ozan Güner

burdan yazıyoruz zati mesajı gören gelir ozan ,listede olanların hemen hemen hepsi çalışmakta ve öğrenci ,sadece cem gelebilir ,bahadır bey çalışıyor geriye ikimiz kaldık,,

@Kudret Kurtcebe
Yok bi önceki mesajında gelip gelmeyeceğin tam belli olmuyordu zaten mesaj olarak yazalım dedim eğer gelebileceksen diye.
Ben aslında tekde girerim aydos ada tek başımayken aynı performansı-zevki alamıyorum.
O zaman şöyle diyelim 2 ekimde kurtdoğmuşa gelecek arkadaşlar, özellikle daha önce ağır tura yakın zamanda katılmamış ve kondisyonda olmayan kişiler çarşamba günü saat 8 de bostancıdan başlayıp aydos ramplarını alacağımız bu antrenmana katılabilirler, şiddetle tavsiye ediyorum stabilize yol normal yokuş çıkmaya benzemez yorar adamı gelin beraber çalışalım :)
Cem kesin geliyorsun bu antrenmana 1 kurtdoğmuşu zorlanarak aldın 2 kurtdoğmuş için seninde benimde bu antrenmana ihtiyacımız var

Eylül 28 Çarşamba
Saat sabah 08:00
Bostancı Adalar İskelesi Önü
Bostancı-Başıbüyük-Kayışdağı-Aydos
Antrenman turu, bol rampalı

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Ozan Güner

çanta almayın cemde almasın ...iki kişi takılın evet toprakta,,,yalnız bu arada cemi kolla derim.....bi sakatlık olmasın,,,,

kudret abi benim hoca ile bugun konuştum oda kesin geliyormuş abi,,, ergün altuntaş,,

@burak durel

burak senin arkadaşları örgütle biliyorsun ....ayrıca ergün bey arabayı beşiktaşa bırakır yada bostancı adalar iskelesine gelmeden sahil yolunda araç park yerine bırakır en sağlamı ,antreman bostancıda bitecek....şimdi antremanda kimler kimin kontrolünde olacak onları yazacağım....

benim kontrolümde olanlar

1- cem şentin
2- bahadır bey
3- ergün bey

saha komseri hasandır tüm raporları telsiz ile hasandan alacağım...kurtdoğmuşu tersten aldığımızda yolun tam bittiği yerde ki ora zati başlangıç yeri olarak baştan söylenecektir orda grup toplanacak tüm ekip gelecek ve raporu hasan bana verecek ben artçı olarak en arkada o sakat yolda düşme olayı olursa arkadaşlara anında yardımcı olacağım bi nevi moral desteği sunacağım ....

evet saha komseri hasanın kontrolünde olanlar

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,

10- özer, ??????
11- ferruh ??????
12- muhammed?????

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...

bostancı adalar iskele önü..saat 08.00 toplanma ----08.30 hareket .....
kask burda lazım dostlar toprak yol taşlı,,,,,,

abi ergün bey de araba ile gelmiyecek bizimle birlikte gelicek bu taraftan herkezin karşıya deniz yoluyla geçiceğini duyunca bende sizinle geçerim dedi,, tamam abi,,

@burak durel

o.k burak yukarı okuduysan durum bu prosedür aynen sahada böyle olacak hasan 9 kişiden mesul,,,,,diğer 3 kişi ile irtibat yok mesaj atmalarını bekliyorum çok formsuz iseler benle takılacaklar yada formları iyi ise hasana dahil olacaklar,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri