Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
evet bu gün atolyede bakım yaptık arka jantın teli yamuk durmakta buna neyin sebep verdiğini bilmiyorum taş çarpması olabilir yada metal yorgunluğu bu çelik telin kırılması söz konusu olursa giderken biraz kötü olur ama fazla ağır olmadığım için arka tarafa ağırlık binmiyor, yalnız kurt doğmuşa 3 kez gireceğim bi 2 ekimde bi de 16 ekimde dönüşte inişlerde dikkatli olmalıyım arka seleye oturmadan 65 kilo ağırlık vermeden inme durumu gerçi zor olacak ama sele alt borunun polinez antremanında çat diye kırılması çok entresandı evet sarsıntılı ve stabilize ve sert düz toprak yolların bedeli bu arkadaşlar bisikletim artık yaşlandı 45.000 km yi geçti 2008 in martından beri haftanın 4 günü nerdeyse sele üstünde idim bu bisiklet ile, tabi yaptığım kartepelerin izniklerin haddi hesabı yok bisikletin hakkını verdim ....

Scudo
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307748_259425814090000_100000677512973_857145_590326572_n.jpg

kurtdoğmuş toprak ölüm yolları dabıl gidiş ve dönüş aynı yol olacak

1- korsan hasan koç ........
2- artçı,,,kudret,,,,,,,,,,,,,,,,
3- şeref konuğu cem şentin,,,,
4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,
14- yunus,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

kurtdoğmuş düşük tempolular ile çalışma,,,

buluşma yeri,,,,,

bostancı adalar iskele önü. saat 08.00 ,,,

güzergah ,,,,tuzla sahilden pendik kurtdoğmuş sapaktan kurtdoğmuş offroada ...devamla bütün rampaları alacağız ..........ve taşdelen su merkezine inerek su takviye alınacak orda çıkınlar yemekler yenecek bir saat beklenecek ,,,,,,,,,,,,,,,,tekrar aynı yolu alacağız yani dabıl kurtdoğmuş offroad toprak yollar ,,,,gene rampalar alınacak ,sahil yolu dönüşte bizi ilgilendirmiyor ,,,,,,,,,istanbul bulvar yolu dede paşa bulvar yolu viaporttan eşref bitlis yolundan aydosun güney rampalarından kartal yakacık uğur mumcudan teme ve ideal tepe sapaktan bostancıdır ....

iç lastik pompa kask...,,,
kontenjan yoktur,,,

arkadaşlarım antremanlarda kask takmak malesef gerekli ,,taşlı kayalı yoldur kurtdoğmuş, bu nedenle kaskı olmayanları üzülerek belirtirimki alamayacağım ,,,,,canınızdanda sorumluyum ..

kudret abi merhaba,, kurtdoğmuş ofroad turunda gidiş yolu ve dönüş yolu aynı mı olacak?

Offroad yoluna gidiş ve Bostancı'ya dönüş farklı güzergahtan. Ama Kurtdoğmuş offroad yolunu hem gidişte, hem de dönüşte alacağız Burak. Benim de bu tur öncesi acil ihtiyaçlarım var ama kardeşimin beklenmedik işten ayrılışı bunların ertelenmesi tehlikesini beraberinde getirdi. Keşke iş bulma konusunda bana yardımcı olabilecek birileri olsa da bu darboğazdan kurtulabilsem :( Birçok iş bulma sitesinde başvuru yaptım, hatta araştırma görevliliği sınavlarına girdim. Ama olmadı :(

• Beğen
Tepkiler: burak durel
@burak durel

burak özeldende sordun ,istersen gelmeyebilirsin zor gelecekse baştan söylüyorum zati iş zor diye defalarca yazdım buraya ,,,iznik,ise daha zor ..

@Cem Şentin

helaaaalllllllllllllllllllllll cemo seni sevmeyen ölsün derim sen o yolu bıçkıdereden sonra aldın gidişi aldın biliyorsun dik rampaları adamı ikiye böler oraları, zati gidişte bölecek ,dönüşte dabıl parçalayacak valla bu iş zor azizim ...boşuna demiyoruz cancellara bile zorlanır orda ,bu güzergahı ben buldum ve hasanı soktum oraya kafayı yedi...4 sene önce biz boş durmadık cemooooooooooooooo geliyorsun ona göre,,,

:) :) :) :)

kurtdoğmuşa mesaj atan arkadaşlar bu iş zor dedik baştan isteyen hemen cayabilir benim için sorun yok buraya ozan kesin gelecek zati o bıçkıdereden hazır cemo son gün durumu, ekipmanları eksik olduğundan gelmeyebilir evet bahadır bey kesin gelir bi aksilik olmaz ise...ve şimdiden ona helal olsun çünki yol bisikleti haşat olacak...adem sönmez i bilirim kesin gelir geriye kalan arkadaşlar bakalım ne olacak haftaya ,,,gelmeyenler bıçkıdereye gelebilir eğer o antremanada gelmezler ise iznik i değişik kadro ile yaparız yani kafadan hazır olan 4-yada beş kişi ile...

Cem kardeşim, internetten araştır, bölgesel kalkınma ajansları var, zaman zaman personel alımı yapıyorlar.

bende kesin geliyorum benle birlikte okuldan bir hocam gelicek ,, o soruyor abi gidiş dönüş olayını aynı ise başlangıç noktasına arabası ile gelicekti ,,

@Kudret Kurtcebe

Ben parkurdan korkmuyorum abi. Şimdiki suluk kafesimin yetersizliğini, Hasan'ın daha rahat rampa çıkmam için amortisörü kapatmamı tavsiye etmesinden sonra gördüm. Çünkü parkurun zemini nedeniyle yaşadığım sarsıntıdan mataram yere düştü ve Hasan'ın onu bulmasına karşın içindeki su döküldüğü için Kurtdoğmuş yakınlarında bir artezyen su kaynağı bulana ve hatta Kurtdoğmuş'ta karpuz ve peynir yiyip su içene kadar ne sıkıntı çektiğimi bir ben bilirim, bir de Allah... Onun yerine en azından 2 yeni suluk kafesi ve suluk almam gerek. Hatta kışlık forma ve tayt alabilsem çok daha iyi olacak. Ancak çaba göstermeme karşın halen iş bulamamam ve kardeşimin aniden işten ayrılışı canımı iyiden iyiye çok sıktı. Hatta ağlamaya başladım sıkıntıdan

@burak durel

o.k hoca gelsinde biz oraya araba ile gitmiyoruz yalnız hoca şike yapıyor ,,

:) :) :) :) :)

hoca nasıl bulacak orayı ,ayrıca sen benlesin yok öyle yağma ben senin hocanım burda ..hoca gelecekse bostancıya bi zahmet araba ile gelsin bizimle aynen pedallayacak o da ter döksün bakalım başaramaz ise yarı yoldan döner ..bu iş acaip zordur baştan söyleyeyim ..

belgrad başka bu iş başka burak anladın değilmi...

anladim abi :) söylerim ona aynen :)

@Cem Şentin

cemo gelecekmisin yoksa gelmeyecekmisin to be or not to be durumları ,,,,,,,,,,,,

3- şeref konuğu cem şentin,,,,
4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,
14- yunus,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

listedeki arkadaşlar bugünlerden hafif hafif rampalara başlayın derim ......
2 ekime şurda 12 gün kaldı bu 12 gün içinde ekstra rampa çalışan özellikle toprakta kurtdoğmuşta kazanacak aksi takdirde uyarıyorum dönüşte kurtdoğmuşu aynı yerden alacağımız için hepiniz elinizde çıkarsınız.12 gün içinde çalıştınız çalıştınız yoksa mafiş durumları bura ne belgrada benzer nede garipçeye,,,,,,,uyarmadı demeyin gerçi en arkada olacağım için dönüşte herkezi toplayacağımdan eminim 1-2 kişi hariç ..

@Kudret Kurtcebe

Büyük ihtimalle gelirim. Eğer kışlık forma ve tayt, suluk kafesi ve suluk alacak param olmazsa havaya göre ya yazlık forma ve şort veya eşofmanla ve şimdiki suluk kafesine 1,5 litrelik pet şişeye su koyarak gelirim. Çünkü suluğum artık kullanılmaz halde. Amortisörü de açık tutarım sarsıntıyı engellemek için. İş bulmama yardımcı olunursa çok mutlu olacağım. Çünkü şu anda evdeki herkes, emekli babamın maaşına bakıyor :(

@Cem Şentin

helal cemo biliyordum zati senin zorluğa karşı yürekli olduğunu sen işi mişi bırak bende emekliyim zati boşver senle biz iş edindik işte o da kendimizi geliştirmek sonuna kadar, en iyi olmak için ter dökeceğiz senle beraber cemo zati başardın kurtdoğmuşu alan kişi olarak dönüşü aldın, şimdi hem gidişi olacak ve hem dönüşü yani zorluk bir di ikiye katlandı bunu başaracağından kesin kez eminim ,önemli olan buraya yürek ile gelmen evet genede yukarda yazdığım gibi hafta içi çalış aydosa git toprak rampalar var orda ,çok zor, yer yer çatlak oralar, 12 günde pişersin valla beni bile devirirsin ama biliyorsun ben artçıyım herkezi toplayacağım arkadan ....arkada düşen olabilir özellikle dönüşte yorulma olacak ve ben bunları öne bildireceğim hasana .....

@Kudret Kurtcebe

Siz emekli bir müzisyensiniz. Sizin sigortanız ve emekli maaşınız var. Ama bu hükümet döneminde çıkan bir yasa yüzünden, 25 yaşını geçtiğim için iş bulamadığım sürece sağlık sigortasından yararlanamayacağım. Ayrıca para kazanmadan nasıl ihtiyaçlarımı karşılayabilirim, şimdilik babamın, ileride başka birinin eline bakmaktan nasıl kurtulabilirim ? İleride bisikletimi daha da geliştirebilme şansını nasıl elde edebilirim ? Bunun için iş bulmam gerek. Korsan Hasan da bisikletin pirlerinden biri ama hem kendisinin, hem de ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: aykut yiğitel
@Cem Şentin

cemoooooooooooo kafana çok takıyorsun .........şöyle düşün sadece sen işsiz değilsin senin gibi tam 2.milyon 500 bin kişi işsiz ..acı olan ne biliyormusun adam okumuş öğretmen olmuş 8 senedir terfi alamıyor ve taksicilik yapıyor kendine bunu yediremiyor insan içten yıkılır ,,,,,,şimdi benim en önemli ihtiyacım beslenmedir başka ihtiyacım yok ......o da hamdolsun yetmekte ucu ucuna bazen ekstra olay olur bisiklet elbise felan yada balata felan bunlar zaruri tabi...onun dışında ben fazla elbise sevmem eşyada sevmem teknolojik oyuncaklar ile işim olmaz ama bi adet ps2 var oynarız ,,,evin giderleri çok komik ayda 70 lira evet ben madende yaşıyorum...bu gece müzik indiriyorum arada sırada bakıyorum foruma geceleri uyku tutmuyor seni cemoooooooooooooooo

@Kudret Kurtcebe

Beni anlamıyorsun Kudret Abi. Bahsettiğin öğretmenin en azından kendi mesleğinde olmasa da işi var. Birçok üniversite arkadaşım ayrıca çoluk çocuk sahibi. Bende o da yok. Ayrıca kardeşim işten ayrılınca üzerimdeki (görünmeyen ama hissettiğim) baskı daha da arttı. Çünkü babamdan sonra evde en uzun çalışan kişi o. İş bulamama ve kendi hayatımı kuramamanın verdiği stres nedeniyle eskiden gür olan saçlarım seyreldi ve Temmuz 2002'deki terhis sonrası kilom 75'ten bu yılın başında 97'ye kadar çıktı. Ayrıca 35'e 2 yıl kaldı. Eğer 23 Mayıs 2013'e kadar iş bulamazsam, iş bulmam iyice zor olacak. Sonrasını düşünmek bile istemiyorum...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri