Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@umut altan

beşiktaştan sarıyere umut ordan sarıyer içinden koç üniversitesine doğru sıkı etkili rampalar var ve garipçe sapağına kadar 3 rampa çıkışı sapaktan aşağı ve sahil ondan sonra garipçe çıkışı 600 metre oldukça dik bi rampa sonra dönüşte rampaları alacaksınız...toplam 60 km felan beşiktaştan ...

evet arkadaşlar çalışacak hazırlanacak garipçede bu cumartesi ve pazar zati beraberiz belgradda ,önümüzdeki hafta içinde cila çekerler ve gelsin bakalım kurtdoğmuş offroad dabıl yolu,,

umut ben avrupa yakası gaziosmanpaşada oturuyorum,, evimden toplam 110 120 diye tahmin ediyorum garipçeye ilk gittiğim turda bisikletimde km saati takılı olmadığı için birşey diyemiyorum dier arkadaşların saatleri 115 civari göstermişti karaköyden beşiktaş ortaköy sariyer sariyerden koç ünv sapağından gidicez kudret abininde dediği gibi sapaktan sonra etkili rampalar başlıyor.. dönüş yolu da çıkışlı hafif rampalar,,

• Beğen
Tepkiler: Ali ERDAL
evet kurtdoğmuş listesine bakalım kimler ne yapıyor

1- adem dualı--rampalarda
2- cem şentin -sahil ve rampa çalışması yapmakta
3- ozan zati çalışıyor,,,
4- bahadır beyin tek eksiği yol ile toprak yolda fazla çalışmamış olması
5- helal olsun burak a olayı acaip örgütledi.....ve garipçe listesinde kurtdoğmuşta olan dostlar var

a -yılmaz
b- osman
umutta onlar ile olursa şık olur ayrıca umut şilede çalışma yaptı 15 km ....

evet, emir ,yunus ,özer, ferruh , ve muhanmedden ses yok ,,

adem sönmez şileyi dönüşte devirdi şile üsküdar hattını,,,

Kudret abi teşekkürler ilk olarak bizim için birşeyler çabaladığın için. Burakla bi formu tutturduk sayılır, ama daha da fazla çalışmak lazım kurtdoğmuşta rahat edebilmek adına. Senden bi ricam var listene Aziz Çelik'i de ekleyebilirmisin.

@Kudret Kurtcebe

Gazeteye ilan vermek te para Kudret Abi. Kendime ait bir gelirim yok ki ilan vereyim. Ancak burada şunu diyebilirim: "Üniversiteye hazırlık dersi almak isteyenler bana özel mesaj atsın."

• Beğen
Tepkiler: Ali ERDAL
@OSMAN BATUHAN KUÇAK

neden olmasın amaç biliyorsunuz iznik i, devirmek ,,,

1- adem dualı--
2- cem şentin -
3- ozan
4- bahadır
5- burak.....
6 -yılmaz
7- osman
8- umut
9- emir ,
10-yunus
11- özer,
12- ferruh
13- muhammed
14 -adem sönmez
15- aziz,,,

koç. hasan,,,,,,,,,,,,,artçı kudret,,,,,,,,,,

Tmm akşamları işten geldikten sonra ufak antrenmanlar yaparım .2 şer saat kudret abi yüzünü kara cıkartmayız merak etme :D

• Beğen
Tepkiler: burak durel
şimdi cıkayım hatta yagmur var ama bakalım lastıkler söylendıgı gıbı kayma yapıormu yapmıyormu onu denemış oluruz :D

emir neticeden haber et bizi...bide senin kilo kaç onu sormayı unuttum ..kilon az ise kayma riski az oluyor,,,,,,,,

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Sunday 10/2/2011
Rain
High Temperature: 21°C
RealFeel: 21°C

şimdilik....................... 2 ekim yağmur .............ısı 21 üşüme olmayacak ama çamuru yemece kurtdoğmuşta iş dahada zor oldu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Herkese tavsiyem bi kereye mahsus para verip maxxis overdrive almaları.
Kudret abi kilom 59 -60 sayılır ama lastikler şahane kayma riskini göze alarak hızlı keskin donusler yaptım ama banamısın demiyor cok ıyı :D

@Emir Tetiklitop

demekki söylenenler doğru imiş..evet benim maxxis zenith 1.50 tekerler yağmurlu havada kaydırmadı dedimde inanmadı kimse,,

@Kudret Kurtcebe
Ayın 7 sinde maxxis in detonator leri geliyor zenithin üst modeli dehşet olacak :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
lastiklerin fiyatları ne kadar arkadaşlar

@bahtiyar közen
Ben çiftini kargo dahil 110 TL ye getirtiyorum, iç lastiklerle beraber bi 140 a falan gelicek heralde.

dostlar ,,,kurt doğmuş fedaileri,,,,,,,,silik tekerler ile çamurlu yol benim için kaydırmaca yapacak ,,,eğer ogün yağmur yağarsa durum benim açıdan şudur kurtdoğmuşta beklerim artık çamura girmem demek kaydırmaca demek ,,,,,,,bu tekerler ıslak zeminde virajda kaydırmadı ve hatta sağnak yağmurda kaydırmadı ama çamurda şansımız yok malesef 1.50 teker yoğun çamurda hiç bi işe yaramayacak bu durumda bahadır bey ile ikimiz artık diğer arkadaşları bekleriz.....bu yağmur işi bozdu ,,,,,gideceğimiz yer toprak yol olacağından burada sağnak yağmur zemini son derece ağırlaştırır dişli tekerler girecek artık sonuçları hasandan alırım ben kurtdoğmuşun başlangıcında beklerim ,,,,,,eğer o gün yağmur yağarsa durumum budur iptal edemeyiz 16 ekimde bıçkıdere var yalnız bu gün bi kontrol çektim arka tekere artık üst üste kurtdoğmuşu alırsa haşat olacak bu teker ağır toprak yollar için değil ,,,,,,,evet dişli continental kullandım ama onlar ağır idi.....tabi çok fark ediyor,,,, düz bir zemin değil kurtdoğmuş bu yüzden silikler hiç bi işe yaramaz ,,,fakat yağmur yağmaz ise ben artçı olacağımdan sadece rampalarda tırmanma yapacağım arkadan ama inişlerde tekerin özelllikle arka tekerin niyadı azaldığından el de ineceğim evet bir sıfır şimdiden hepiniz bana karşı galipsiniz ne yapalım silikler bi işe yaramıyor kurtdoğmuşta ve hatta belgrad toprak yollarda dahil küçük taşlı toprak yollar bu tekeri yer,,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi normaldir 50 bini geçtim diyorsun, artık parçalar değiştir beni değiştir beni diye çığlık atıyor duy abi parçalarının sesini :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri