Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
forumda hiç iş veren yokmu cem arkadaşımıza yardım eli uzatacak arkadaşımız zor durumda

Scudo
@Cem Şentin

cemo,,,,,senin yapabileceğin iş nedir ne yapabilirsin onu düşündünmü.....ayurıca işsizlik parasından faydalanma olayın varmı,,,
benim aklıma gelen bi bisikletçinin yanına girerek işi çıraklıktan öğrenerek işe başlaman ben dün yeşile gittim orda çok sevdiğim hakan vardır ..arada sırada ben ona yardım ederim oda bana ayak üstü iş verir tabi para almam ama ben severek yaparım bu işi dün janttan tüm telleri söktüm bi de orda bakıyorum jant nasıl örülür valla cemo öğrenmenin yaşı yok bi bisikletin tüm parçaları söküp takmak için olayı yerinde görüyorum ki hakan yeşilin en sağlam adamıdır gözü kapalı profesyonel kompenantlara sahip bi bisikleti monte eder sana ,,evet ben bu olayı seviyorum yeşile her gidişimde hakandan bi olay öğreniyorum bence sende buna benzer bi olayı gerçekleştirmeye çalış,,,,

Cem kardeşim selamlar,her ne kadar sizi tanımasamda yine de şunları söylemek isterim ;Cenabı Allah azmeden herkese mutlaka yardım eder,şu an zor durumda olabilirsiniz ama biraz sabır ve azimle zorluklar aşılacaktır inşallah,gördüğüm kadarı ile sizde azimli bir arkadaşımızsınız o yüzden moralinizi bozmayın karamsarlığa kapılmayın,her zorluğun ardında mutlaka bir kolaylık vardır,iyi günler hoşçakalın :)

• Beğen
Tepkiler: burak durel
3- şeref konuğu cem şentin,,,,
4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,
14- yunus,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

alo alo kurtdoğmuşa talip olanlar ne yapıyor çalışıyormu,,,

2 ekim kurtdoğmuş,,,ve 16 ekim bıçkıdereye gelecek olanlar şanslıdır ,,,
arkadaşlar bu antremanları iznik in tavşanlı yolu için yapıyoruz neden yapıyoruz 10-19 eğim rampalarda kesilmemek ,için herkezin bi limiti vardır dabıl tavşanlı tam 2266 rakımı toplamak demektir ve bu olay dönüşte beni aşmıştır elektrotlar atmıştır elde çıkmışımdır tam 3 yerde ,,,,
evet dabıl tavşanlı olmayacak ama boyalıca var a takımda şu anda iki kişi var hasan ve adem sönmez ....sönmez şileden üsküdara kadar olan mesafeyi almıştır,,,,ve kafadan a ya yazılmıştır ........ozan kurtdoğmuşu beklemekte dabıl kurtdoğmuş gerçekten zor olacaktır .......ve 16 ekim bıçkıderede sadece dönüşte kurtdoğmuş alınacak....bütün amacımız dediğim gibi tavşanlı etabını en kısa zamanda alarak sahile ulaşmak ordan sonra düz yol iznik....tabi sarsıntılı bi yol dönüşte ise a takımın ne olacağını bilmiyorum açıkçası boyalıca çıkış kestirmedir ama rampa vardır çıkışta..fakat burada rakımsal rakamlar tavşanlıdan azdır ...
evet derdimiz iznik e en kısa zamanda ulaşmak yemek olayı ve bir saat rötar var iznikte ......duruma göre bakılacak dönüş ,,ya orhangazi ki yol uzayacak ya boyalıca a- b takımlarında olan arkadaşlar performanslarına göre dönüşü belirleyecekler,,

Ben uzun süreli tempo çalışıyorum, rampalara az çok alıştım fakat sürekli iniş çıkışlı turlar olduğu için uzun süreli tempo yapamadık hiç. 30km/h hızla 30km mesafe durmadan gitme ile başladım zaman geçtikçe mesafe-hızda oynamalar yapacağım.

@Ozan Güner

evet 4 numara ozan çalışmakta,,,

3- şeref konuğu cem şentin,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,
14- yunus,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

evet burak mesaj atıyor ama ne yapıyor çalışıyormu diğer arkadaşlardan cem mesaj atıyor o sahilde çalışmalar yapıyor adem sönmez şile dönüşünü başardı ama kesin antremanda olması lazım ve adem dualı ise rampalarda .. evet diğer arkadaşlar ne yapıyor hiç ses yok onlardan ..

2 ekim kurtdoğmuş,,,ve 16 ekim bıçkıdereye gelecek olanlar şanslıdır ,,,
arkadaşlar bu antremanları iznik in tavşanlı yolu için yapıyoruz neden yapıyoruz 10-19 eğim rampalarda kesilmemek ,için herkezin bi limiti vardır dabıl tavşanlı tam 2266 rakımı toplamak demektir ve bu olay dönüşte beni aşmıştır elektrotlar atmıştır elde çıkmışımdır tam 3 yerde ,,,,
evet dabıl tavşanlı olmayacak ama boyalıca var a takımda şu anda iki kişi var hasan ve adem sönmez ....sönmez şileden üsküdara kadar olan mesafeyi almıştır,,,,ve kafadan a ya yazılmıştır ........ozan kurtdoğmuşu beklemekte dabıl kurtdoğmuş gerçekten zor olacaktır .......ve 16 ekim bıçkıderede sadece dönüşte kurtdoğmuş alınacak....bütün amacımız dediğim gibi tavşanlı etabını en kısa zamanda alarak sahile ulaşmak ordan sonra düz yol iznik....tabi sarsıntılı bi yol, dönüşte ise a takımın ne olacağını bilmiyorum açıkçası boyalıca çıkış kestirmedir ama rampa vardır çıkışta..fakat burada rakımsal rakamlar tavşanlıdan azdır ...
evet derdimiz iznik e en kısa zamanda ulaşmak yemek olayı ve bir saat rötar var iznikte ......duruma göre bakılacak dönüş ,,ya orhangazi ki yol uzayacak ya boyalıca a- b takımlarında olan arkadaşlar performanslarına göre dönüşü belirleyecekler,,

@Kudret Kurtcebe

Benim iş düzeni nedeniyle her gün çalıştığım söylenemez. Bir iki defa akşamları kaynarca ekibinin peşinden gittim. Daha önceden belirttiğim bir programa bağlı sabit bisiklette 100-110 kadans çalışmasına devam ediyorum, çalışma periyodumu uzattım (4 günde bir) nedeni de çok yüklenince dizlerde yorgunluk yapıyor. Hafta sonu da kilitli pedalla basma değil de çekmeye dayalı sürüş denedim 2 saat boyunca (koşar gibi pedal çevirme), ertesi gün dizlerimin üst kısmındaki kaslarda ağrılar yaptı. son durum böyle.

@Kudret Kurtcebe

Mühendisliğimin doğası olan planlama ve envanter kontrolün dışında üniversiteye hazırlanan gençlere İngilizce, Matematik, Türkçe, Kimya ve Coğrafya dersleri verebilirim. Hatta anket çözümlemesi ve yapısal eşitlik modelleme dahil istatistiki veri analizi yapabilirim. Sakarya'da öğrenciyken bir ara arkadaşlarla evde kaldığım için fırın yemekleri haricinde birçok yemeği yapmıştım. O nedenle evde tek başına kalsam hiç açlık çekmem. Son olarak bisikletle ilgili her şeyi öğrenmek isterim ama bana işi öğrenmem için sabredilmesi şart. Çünkü en iyi öğrenme yolu önce öğrenmek, sonra da öğrendiğini uygulamaktır.

• Beğen
Tepkiler: burak durel
@Bahadır Gürel

kaynarca ekibi ile düz yol biliyorsunuz kurtdoğmuş ile aynı şey değil üstelik dabıl kurtdoğmuş, bu antremanda eğer ben artçı isem bu şu demektir bahadır bey hepinizi kollayacağım, bu durumda elde çıkma olayı sizin için dönüşte geçerli olacaktır çünki hiç bi çalışma yapmadan özellikle toprak yolda yol bisikleti ile yapmadan direk kurtdoğmuşa gitmek size çok ağır gelecek, önemli değil zati zorluğu göreceksiniz sizin bu zorluğu görmenizi ve anlamınızı istiyorum çünki iznik daha zordur ,,,evet sonuçta cemde dönüşte yorulacak ama kontrolüm altında olacak,,hasan yolun başına kadar gidecek ve bekleyecek dönüşte,,,,işin en zoru dönüş olacak aynı yeri alacağız çünki inilen her iniş bize dönüşte tokat gibi gelecek,,, sabit bisiklet ile çalışma iyi olabilir ağrının olması şimdiye kadar basarak bisiklet sürdüğünüz için kaslar alışıyor ve alışacak yalnız biliyorsunuz saha daha zordur,,

cem abi inşallah, en yakın zamanda iyi bir iş bulabilirsin,,,

• Beğen
Tepkiler: Ali ERDAL
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
14- yunus,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

evet yukardaki arkadaşların bu hafta ve önümüzdeki hafta içinde çalışma yapmaları kendi menfaetlerinedir benden söylemesi...

kudret abi yarın akşamdan itibaren rampa çalışmaya başlıyacam bi rampa var bayağı dik onu çıkıcam turun olduğu güne kadar akşamları,,,

• Beğen
belgrat öncesi c.tesi günü bu tura gelcek bir kaç arkadaşla garipçe yapmayi düşünüyorum.gelmek isterlerse onlarla giderim istemezlerse tek pedalliyacam.

• Beğen
@burak durel

burak ,emir i de al yanına diğer arkadaşlara ulaşmaya çalış listeye bak yada topik aç garipçe de bu cumartesi ama fazla kendinizi yorarsanız pazara belgrada gelemezsiniz...ayrıca önümüzdeki hafta gene çalışmaca yapın emir le,,,

8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
14- yunus,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

ferruh ,muhanmmed,osman,özer,yunus,umut,emir ön çalışma yapmanız menfatinize...

abi emir c.tesi günleri 7 e kadar çalışıyor osmanla gidicem bu c.tesi garipceye topic acarım katılım olursa daha da iyi olur çok yormayız belgra ta da geliriz.. gidis dönüs 110 km benim evden,,

• Beğen
@burak durel

bu iyi olur en azından çalışanlar sağlam bi morelle kurtdoğmuşa dalar,,,

ön çalışma sanırım antrenman demek oluyor ve eğer öyleyse ben sünder 3 kere 10 km yi 20 dknın altına indirmeye çalışarak antrenman yapıyorum 2 haftadır :) ve şimdi şile yolunda 15 kmrelik bir antrenman yaptım :)

• Beğen
c.tesi garipce yapicaz umut istersen gel

• Beğen
@umut altan

bravo tebrikler umut arada sırada rapor ver ayın 2 sine kadar ve çalışan yiyecek kurtdoğmuş dabıl yolunu,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri